Smash the cake med Knox

Smash the cake, en stor hit hos mig och det har jag usa att tacka för 😉 Det var dem som först började , som med så mycket annat! Så vad är detta då för fotograferingen. Jo det är  att vi tar vanliga klassiska 1 årsportätt och sedan så har jag ordnat en ny “scen” där det hänger vimplel ,ballonger och jag har även en tårta. Tårtan och ballongerna har ni själva fått välja färgtema på!
Det är alltid lika kul att se vad barnet kommer att göra med tårtan- är det all in eller är barnet lite mer försiktig av sig? Det blir roliga bilder med massa grimaser och kladdigt och härligt blir det 🙂
Jag är nog ensam om att efter tårtbilderna så erbjuder jag ett litet bad. Dem flesta barn gillar att bada och jag tycker det blir ett fint avslut på fotograferingen.
Ni får ett rent barn med er hem och min bakgrund blir lättare att torka av efter att barnet skvätt lite runt omkring sig. Här är bilder från Knox smash the cake!

Från våren 2021 har jag även att det ingår familjebild i samband med fotograferingen – då börjar vi med dessa bilderna när ni fortfarande är rena 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *