Romantiskt, avslappnat och skratt!

Jag är fotografen som älskar romantik och är kär i kärleken. Därför tycker jag att Bröllop är ett av det roligaste som finns att fotografera. Det är en ära att få vara med er på er stora dag, kanske en av era största dagar i livet! Tänk att lilla jag tillsammans med er skapar vi tillsammans bilder ni kommer att titta på om 10 , kanske 50 år och minnas tillbaka på dagen då ni gifte er! Häftigt tycker jag! :)

Jag är inte bara er Bröllopsfotograf. Jag blir också gärna "minikompisar" med mina brudpar. Jag är en väldigt lättsam person, älskar att skratta, bjuder på mig själv och de brudpar som bokar mig är rätt så likasinnade. Vi ska vara ihop en hel dag , det är viktigt att vi trivs i varandras närvaro och är avslappnade. Därför är vårt bröllopsmöte och provfotografering perfekta tillfällen för oss att lära känna varandra och ni får se hur jag jobbar- det ger oss dem bästa möjligheterna att få dem mest fantastiska bilderna :)

Titta gärna runt här och se om jag kan vara rätt bröllopsfotograf för er 😊Hej, Det är jag som är Diana.

Här har ni en riktig romantiker, gillar gapskratt och öppna sociala människor- då trivs jag som bäst.

Jag ser mig själv som social, öppen som en bok och snäll, ibland för snäll 😊 Jag är gärna den som håller i fester och älskar att dona, fixa bords dekorationer och lekar . Jag brukar säga att jag har nog varit en festfixare i mitt tidigare liv 😉

Jag är 36 år och bor i Veberöd. Har inga direkta rötter där jag är uppväxt utan har flyttat runt mycket i både min barndom men 2018 hittade vi en tomt och byggde byggde vårt hus, så det vara bara en slump att det blev Veberöd.

Jag är mamma till 3. Två äldre barn på 14 & 12 och lillgrabben på 3 år så livet rullar verkligen på 😊

Jag jobbar inom ett helt annat yrke på vardagarna inne i Malmö. Fotograferingen sker oftast vardagskvällar och helger vilket brukar passa även mina kunder bra 😊. För mig är fotograferingen inte ett jobb utan min passion. Det är där jag tankar egen tid, får vara kreativ och träffa nya härliga människor och skapa fantastiska bilder!

Jag fotograferar gärna familjer, bröllop och magiska gravidfotograferingar utomhus men jag har också lyxen att ha en egen fotostudio där jag fotar nyfödda och 1 års porträtt. Jag gillar blandningen med att fota olika åldrar eller stadier i livet - det gör det möjligt för mig att få följa er i livet när ni gifter er, er graviditet, det nyfödda miraklet och sen kanske hela familjen.

Återkommande kunder är det bästa!

"Min man var lite skeptisk att ha en fotograf, just för känslan och kemin.

Du skapade verkligen en härlig avslappnad närvaro. Mycket skratt och mycket engagemang! Det var lättsamt att vara med dig och du kändes som en väldigt nära vän :)"

—Nadine & Andreas

VAD INGÅR I MINA BRÖLLOPSPAKET?

Bröllopsmöte

Första mötet sker hos mig i min studio/kontor. Jag bjuder på fika och vill veta allt om ert bröllop, era tankar och vilka önskemål ni har. Vi kommer att ha mycket kontakt under tiden så man behöver inte ha allt klart inför vårt möte. Känns allting bra så skriver vi på ett avtal och därmed är ert datum bokat.

Parfotografering

En par fotografering erbjuds i 3 av mina paket. Parfotograferingen en fotografering som är till för att ni ska få känna på hur jag jobbar och hur det kommer att kännas att stå framför kameran. Jag möter gärna upp er för en par fotografering inom 3-4 mil från Veberöd.

5 st bilder från par fotograferingen ingår.

.

Stöd & Hjälp

Från det att ni bokat mig till dagen D så finns jag för er, nästan 24/7. Kanske inte nattetid men nästan :) Ni kan bollar ideer, vill ni ha lite tips så hjälper jag er gärna! Jag älskar allt som har med bröllop att göra :)

Resa & Körtid

All körning och restid ingår.

Jag tar uppdrag i hela Skåne!


Fotografering

Jag har 4 olika paket och ni bestämmer vad ni vill ha dokumenterat från ert bröllop.

Antal Bilder & Timmar

Jag arbetar inte efter antalet timmar /bilder utan det får ta den tid det tar och det blir alltid många bilder. Ibland kan maten bli försenad eller något annat som händer. Antal bilder är också svårt att säga då ni väljer paket på vilka delar ni vill att jag fotograferar. Ju större paket man väljer desto mer bilder blir det och även antalet timmar blir fler.

Bildbehandling

Efter ert bröllop börjar den andra stora delen av mitt arbete, inom 14 dagar ska jag vara klar med att sorterara, redigerat och skapa bildgallerian åt er.

Jag redigerar alla bilderna.

Min bildstil är ljust och färgrikt.

En del bilder kan bli i svartvita på grund av färger som inte passar ihop eller för känslans skull.

Bilder

Bilderna levereras inom 14 dagar.

Betalning sker på faktura inom 30 dagar från bröllopsdagen.

Det ingår även en back-up hos mig så skulle era bilder försvinna kan ni få dem kostnadsfritt inom minst 2 år.

Alla bilder får man via nedladdning och kan sparas på flera enheter och hur många gånger man vill. Bilderna är i Jpg- fil.MEN HUR GÅR ALLT TILL OCH HUR BOKAR JAG?

ni börjar med att SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Jag är jätteglad ifall ni bokar mig så tidigt som möjligt dels för ju tidigare ni hör av er är större chans till att jag är ledig på ert datum och sen för att jag själv ska kunna planera lite semester med familjen :)

Vi bokar in ett bröllopsmöte hos mig ganska omgående så vi känner om vi är rätta för varandra!

Er bröllopsdag är kommen

Vi har både haft bröllopsmöte och parfotograferingen, nu är den stora dagen här!

Det känns som fjärilar i magen på oss alla tre gissar jag!

Och så levde ni lyckliga i alla era dagar

Det har gått ca 14 dagar sen ni lovade att älska varandra livet ut framför er gäster. Det ligger ett mail som innehåller en länk till er personlig bildgalleria med alla bilderna från er dag. Ni kan dela med den till vänner eller bara ha den för er själva. Med bilderna får ni göra precis vad ni vill , kanske till tackkorten eller en stor förstoring. Mitt bästa tips en stor fotobok som ni kan sitta och titta på bilderna varje år eller kanske ta fram på ert 10:onde bröllopsdag och minnas tillbaka på en av dem finaste dagarna i ert liv som ni firade med era familjer och vänner.