PLANERAR NI BRÖLLOP FÖR 2021? 

Ni letar efter en bröllopsfotograf i nedre delen av skåne? Ni är det där kärleksfulla paret som har nära till skratt? Som är glada, vågar bjuda på er själva och gillar att kramas .

Ni vill ha någon som fångar alla fina ögonblick, stora som små , Då är jag rätt fotograf för er! :)

Romantiskt, avslappnat och vackert!

Jag är fotografen som älskar romantik och är kär i kärleken. Därför tycker jag att Bröllop är ett av det roligaste som finns att fotografera. Och det är också en ära att få vara en del på någons stora dag. Det är en härlig känsla att dessa bilder vi tar och skapar tillsammans, är bilder ni kommer att titta på om 10 år och kanske till och med 50 år och tänka tillbaka och minnas er Bröllopsdag. Häftigt!

Att tillbringa många timmar ihop och skapa magi tillsammans kräver att vi har en bra kemi. Jag blir gärna lite minikompisar med mina brudpar. Att vi har kul ihop, förstår varandra och kan vara öppna ger oss dem bästa möjligheterna att få dem mest fantastiska bilderna.

Från Mars 2020 tar jag endast nya Bröllopsuppdrag framöver i nedre delen av Skåne ( tex, Vellinge kommun, Malmö, Lomma, Ystad, Tomelilla, Sjöbo, Dalby , Staffanstorp, Lund, Skurup, Svedala, Veberöd, & Höör. )
Bröllopsmöte & Provfotografering

Nyfikna på mig som fotograf? Skicka in en förfrågan och är jag ledig på er dag så bokar vi in ett bröllopsmöte ganska så omgående.

Mötet sker hos mig i min studio i Veberöd! Man kan även direkt boka en tid för bröllopsmöte genom att klicka här: https://boka.se/fotografdianat/info.

Vi går igenom era tankar och önskemål och känns allting bra så skriver vi på ett avtal och därmed är ert datum bokat. Vi går också igenom vart vi kan tänka oss vara om det regnar på er stora dag, porträttbilder före eller efter vigsel och andra tankar och önskemål.

En provfotografering ingår för att ni ska få känna hur det känns inför den stora dagen. Vilka "poser" känns naturliga för er. Vi kollar vart det finns fina platser och bra ljus för era porträttbilder. Har man aldrig stått framför kameran förut kan det vara skönt att få det avklarat så det känns bekvämare på den stora dagen.

Under Bröllopspar hittar ni några utvalda Bröllop som jag varit på, Där ser ni vilken typ och stil jag har och vilka bilder det tas under dem olika paketen.

"Diana är en mycket duktig fotograf och har ett hjärta på det rätta stället, service ut i fingerspetsarna och fantastiska foto , hon är den bästa! varmaste rekommenderad av oss"

—Cecilia

FAQ

Vad ingår i paketen?

Informationsmöte & Provfotografering

Antal Timmar och bilder

Bildfiler & bildleverans

Vad gör vi om det regnar?

När ska vi boka?

FAQ

Vad ingår i paketen?

Mina paket och priser ska vara enkla och lätta att förstå! Inga kostnader ska tillkomma!

I paketpriserna ingår allt som tillkommer runt om förutom att jag fotograferar er stora dag:

Inspirationsmöte:
Ni kommer till mig i min lilla studio i Veberöd och vi går igenom era tankar, önskemål och vi lär känna varandra.

Mailkontakt:
Vi kommer att ha mycket kontakt fram till er stora dag. Jag finns för er och ni kan alltid ringa mig eller slänga iväg ett sms för att bolla ideer eller bara fråga något.

Provfoto:
Vi träffas och går igenom platser där bröllopsporträtten ska vara. Ni får 10 st fina bilder från denna fotograferingen,

Körersättning:
Jag kommer till både provfotograferingen och ert bröllop utan några extra körersättningar.

Från Mars 2020 tar jag endast nya Bröllopsuppdrag i nedre delen av Skåne.


Era bilder är alltid lätt redigerade och är högupplösta. Bilderna levereras via ett vackert onlinegalleria som är enbart för er.
Man laddar ner bilderna på en dator, man kan ladda ner sina bilder på flera enheter.

Back-up:
Det ingår också en Back-up i 2 år. Skulle era bilder försvinna hos er, kan ni alltid få era bilder igen av mig- kostnadsfritt.

Bokningsavgift:
Det som skiljer mig från andra fotografer är att jag inte har någon bokningsavgift. Ni betalar först efter ert bröllop.


Vill man se fler bilder från tidigare Bröllop finns ett par utvalda bröllopspar som jag visar lite bilder från deras dag.

Informationsmöte & Provfotografering

Ett lära känna- bröllopsmöte bokar jag gärna in kort efter er bokningsförfrågan.
För mig är det viktigt att vi klickar och har en bra kemi. Vi kommer att ha en del kontakt fram till er stora dag. Ni kan alltid kontakta mig vid frågor eller bara vill bolla idéer.

Mötet sker hos mig i min studio och har ni ingen barnpassning är barnen också välkomna hit :) Jag har en del leksaker för barnen som dem kan roa sig med under tiden vi går igenom er bröllopsdag.

Jag bjuder på go fika!

Vi går igenom era önskemål och frågor. Känns allt bra så skriver vi på ett avtal och bokar in en ny dag för provfotografering.
Bokar ni så det är mer än 1 år framåt kan vi ses på den dagen som ni ska gifta er året efter. Då vet vi hur omgivningen ser ut , ljuset och kan planera vilka platser vi ska vara på och det är ett bra sätt för er att känna på hur det är att stå framför kameran, kanske är det första gången ni står framför en kamera och då kan det vara skönt att känna på det innan så det inte blir första gången på bröllopsdagen :)

Antal Timmar och bilder

HUR MÅNGA BILDER & TIMMAR INGÅR?

Jag har valt att inte skriva hur många bilder som ingår eller hur många timmar som varje paket ska innehålla.

Är det ett litet intimt bröllop med färre gäster kontra det med ett stort bröllop med 100 personer skiljer sig antalet bilder.
Därför vill jag aldrig i förväg säga hur många bilder som SKA ingår. Ni får alla bra bilder!


Antalet timmar kan också skilja sig. Dels på dem olika paketen såklart men även om man väljer paket 3 som innehåller både vigsel fram tills ni sätter er till bords- är vigseln kl 12 och maten kl 18 är det 6 timmar eller tex om en vigsel börjar kl 15 och maten är kl 19 blir det 4 timmar. Allt beror på hur ni lägger upp det och era önskemål.

Bildfiler & bildleverans

Alla bilderna både från provfotograferingen och bröllopet levereras via en vacker online galleria enbart för er, lätt redigerade och klara för att laddas ner till er.

Bilderna är högupplösta, lätt redigerade och är i jpg format.

Det ingår även en back-up hos mig så skulle era bilder försvinna kan ni få dem kostnadsfritt inom 2 år.

Er galleria länk finns uppe i 1 månad och kan laddas ner hur många som helst och till flera enheter.

Från provfotograferingen har jag valt ut ca 10 av dem bästa bilderna. Dem är klara inom 7 dagar och bilderna visas på onlinegallerian.

Bröllopsbilderna är klara 14 dagar efter ert bröllop . Lika där får ni en ny personlig onlinegalleria där alla era bröllopsbilder finns.

På dessa bilder finns det en logga på fram tills fakturan är betald.
Fakturan skickas till er dagen efter bröllopet.
Fakturan är på 30 dagar och när den är betald skickas en kod till er så att bilderna blir nedladdningsbara- utan logga på såklart.

Priset är inklusive moms och jag fakturerar via frilans finans.

Vad gör vi om det regnar?

På bröllopsmötet går vi igenom ifall vi har någon bra plats att vara på om det regnar.
Det kan vara i en lokal, en loge eller annat som ni känner till. Vi ser till att alltid ha en plan B om det skulle regna på er dag.

Jag har med mig paraplyer åt brudparet.

När ska vi boka?

Boka nu direkt! ;) Ju tidigare ju större chans att jag är ledig på ert datum!

Ni börjar enkelt med att skicka in en förfrågan för att se om ert lediga datum är ledigt.
Ni binder er inte till något och kan hoppa av om det inte känns bra när vi träffas på bröllopsmötet. Det ska kännas bra för båda parterna.

Känns det bra skriver vi ett avtal och bokar in en provfotografering.

BRÖLLOPSPAKET

paket 1 ❤️

1 timmes Porträttfotografering före eller efter vigsel

Alla bra bilder levereras digitalt.

Detta paket kan endast bokas för bröllop inom Veberöd Sjöbo/Dalby/Skurup & Genarp.

3000 kr

Paket 2 ❤️

Bröllopsmöte/Planeringsmöte
Provfotografering
Vigsel & Bröllopsporträtt
Gratulationer utanför kyrka

Alla bra bilder levereras digitalt.

6000 kr

Paket 3 ❤️

Bröllopsmöte, Provfotografering, Vigsel & Bröllopsporträtt.
Gratulationer, Mingel, Gruppbilder & bordsdukning. Avslutar dagen strax efter ni satt er till bords.

Alla bra bilder levereras digitalt.

9000 kr