Romantiskt, avslappnat och skratt!

Jag är fotografen som älskar romantik och är kär i kärleken. Därför tycker jag att Bröllop är ett av det roligaste som finns att fotografera. Det är en ära att få vara med er på er stora dag, kanske en av era största dagar i livet! Tänk att lilla jag tillsammans med er skapar vi tillsammans bilder ni kommer att titta på om 10 , kanske 50 år och minnas tillbaka på dagen då ni gifte er! Häftigt tycker jag! :)

Jag är inte bara er Bröllopsfotograf. Jag blir också gärna "minikompisar" med mina brudpar. Jag är en väldigt lättsam person, älskar att skratta, bjuder på mig själv och de brudpar som bokar mig är rätt så likasinnade. Vi ska vara ihop en hel dag , det är viktigt att vi trivs i varandras närvaro och är avslappnade. Därför är vårt bröllopsmöte och provfotografering perfekta tillfällen för oss att lära känna varandra och ni får se hur jag jobbar- det ger oss dem bästa möjligheterna att få dem mest fantastiska bilderna :)

Från Mars 2020 tar jag endast nya Bröllopsuppdrag framöver i nedre delen av Skåne ( tex, Vellinge kommun, Malmö, Lomma, Ystad, Tomelilla, Sjöbo, Dalby , Staffanstorp, Lund, Skurup, Svedala, Veberöd, & Höör. )


Hej, Det är jag som är Diana.

Jag börjar med att be om ursäkt för min "profilbild". Men är ni också en morsa så frågar jag er-hur många bilder har ni på er själva? ;) Nej alla bilder jag tar är på mina tre barn och min sambo vet inte ens hur man tar foto! :) Jag säger hela tiden att jag ska ta en bild till min hemsida men ni vet tiden ;). Förutom Mamma så är jag i mina bästa år över 30 men under 40 :). Bor i Veberöd med sambo och barnen i en relativt ny villa ( 2018). Där har jag även min fotostudio där jag fotar barn & familjer, så jag gör inte bara bröllop! Kanske har jag fotat era barn innan så ni känner mig som innan? Isåfall ser jag extra mycket framemot ert bröllop :)! Iallafall som person ser mig själv som en glad snäll person, lätt att skratta, är öppen som en bok och har inga problem med att prata ;). Som jag skrev tidigare, älskar romantik & kärlek och gråter väldigt lätt vilket ibland blir lite pinsamt när man jobbar som bröllopsfotograf. Efter en dags bröllop åker jag alltid hem med ett leende på läpparna trots onda kinder av all glädje man fått vara med och torkade tårar- en helt underbar känsla!

VAD INGÅR I MINA BRÖLLOPSPAKET?

Bröllopsmöte

Mötet sker hos mig i min studio i Veberöd! Är man tidigare kund får man gärna direkt boka en tid för mötet via min bokningssida

https://boka.se/fotografdianat/info.

Vi går igenom era tankar och önskemål- jag vill veta allt om ert bröllop! Ibland har man inte svar på alla frågor jag ställer men det är helt okej. Vi kommer att ha mycket kontakt under tiden så man behöver inte ha allt klart inför vårt möte. Känns allting bra så skriver vi på ett avtal och därmed är ert datum bokat.

Provfotografering

I mina två paket ingår en parfotografering.

Detta är en fotografering som är till för att ni ska få känna på hur jag jobbar, hur det är att stå framför kameran och får en liten hum om hur det kommer gå till när den stora dagen är här! .

Vi tittar även på vilka platser ni vill att vi ska ta era bröllopsporträtt.


10 st bilder från denna dag ingår.

.

Stöd & Hjälp

Jag tar inte bara fotona under ert bröllop.. Har ni några funderingar? Vill ni bolla någon ide? Eller kanske behöver tips?

Från det att ni bokat mig till dagen D så finns jag för er, nästan 24/7. Kanske inte nattetid men nästan :) Antingen så ringer ni, skickar ett sms/mail eller så kan vi ses igen!

Resa & Körtid

All körning/resväg ingår, även vid provfotograferingen!

Från Mars 2020 så bestämde jag att endast ta emot Bröllops förfrågningar från mitten & nedre delen av skåne tex, Vellinge kommun, Malmö, Lomma, Ystad, Tomelilla, Sjöbo, Dalby , Staffanstorp, Lund, Skurup, Svedala, Veberöd, & Höör. )

Jag har fått många bröllops förfrågningar flera timmars resväg och tyvärr finns inte tid eller möjlighet till det.


Fotografering

Jag kommer att fotografera allt från er stora dag. Bröllopsbilder, detaljer, kyrkan, gästerna, blommor, ringar, bordsdukning, brudfölje- allt det som ni önskar och mer där till!

Läs mer nedan vad för olika paket som finns att välja på.


Antal Bilder & Timmar

Jag arbetar inte efter antalet timmar /bilder utan det får ta den tid det tar och det blir alltid MÅNGA bilder. Ibland kan maten bli försenad eller bruden är sen till kyrkan ;) Vad som helst kan hända. Antal bilder är också svårt att säga då ni väljer paket på vilka delar ni vill att jag fotograferar. Ju större paket man väljer desto mer bilder blir det och även antalet timmar blir fler.

Bildbehandling

Efter ert bröllop börjar den andra stora delen av mitt arbete, inom 14 dagar ska jag vara klar!

Jag redigerar alla bilderna. Min bildstil är ljust och med färg. ( är det vinter / höst bröllop kan det tyvärr inte bli så "färgrikt)

En del bilder kan bli i svartvita för att det har varit för mycket olika färger som inte passar ihop eller för känslans skull.

Bilder

Bilderna levereras inom 14 dagar.

Betalning sker på faktura inom 30 dagar från bröllopsdagen.

Det ingår även en back-up hos mig så skulle era bilder försvinna kan ni få dem kostnadsfritt inom 2 år.

Alla bilder får man via nedladdning och kan sparas på flera enheter och hur många gånger man vill. Bilderna är i Jpg- fil.MEN HUR GÅR ALLT TILL OCH HUR BOKAR JAG?

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Har ni hört det att en del bokar sitt bröllop ett helt år innan? Yes det är sant! Du/ Ni är kanske en av dem? Det är oftast kyrkan och lokalen som bokas direkt, men vet ni- även jag blir superglad ifall man hör av sig så tidigt som möjligt! Det gör man enkelt via bokningsformuläret nedan :) Ju tidigare ni frågar ju större chans är det att jag är ledig på ert datum!

Er bröllopsdag är kommen

Vi har både haft bröllopsmöte och provfotograferingen, nu är den stora dagen här!Det känns som fjärilar i magen på oss alla tre gissar jag!

Och så levde ni lyckliga i alla era dagar

Det har gått ca 14 dagar sen ni lovade att älska varandra livet ut framför er gäster.. Det ligger ett mail som innehåller en länk till er personlig bildgalleria med alla bilderna från er dag. Ni kan dela med den till vänner eller bara ha den för er själva. Med bilderna får ni göra precis vad ni vill , kanske till tackkorten eller en stor förstoring. Mitt bästa tips en stor fotobok som ni kan sitta och titta på bilderna varje år eller kanske ta fram på ert 10:onde bröllopsdag och minnas tillbaka på en av dem finaste dagarna i ert liv som ni firade med era familjer och vänner.