VILLKOR FÖR BOKAD FOTOGRAFERING

VILLKOR FÖR BOKAD FOTOGRAFERING

I alla mina paket ingår dem bästa bilderna framtagna av mig. Barn & Gravida ingår 20 utvalda bilder att välja era favoriter på. Familj & smash the cake ingår minst 30 bilder. Det ingår mailkontakt, transporttid till och från vald plats. Fotograferingen, Efterarbete så som sortera ut dem bästa bilderna, redigera dem lätt med att ändra/lägga till ljus, kontraster, skuggor, högdagar, beskärning. Gör back-up på bilderna så att ni kan få tillbaka dem ifall ni skulle förlora era egna bilder och skapar en bildgalleri åt er så att ni kan se era bilder och välja ut dem hemifrån.


Enter a HeadingAll betalning sker mot faktura, Priserna är inklusive moms. Ni har 30 dagar på er att betala fakturan och bilderna levereras först när fakturan är betald.

Jag använder mig av frilans finans och fakturan kommer på er mail.


Skulle inte bilderna laddas ner inom 2 veckor och ni kommer vid ett senare tillfälle att vilja ladda ner bilderna tillkommer en service avgift på 200 kr för att jag ska ladda upp era bilder igen. Bilderna tas ner efter 2 veckor för att lämna plats till andra unders bilder.
Vid Gravid, Nyfödd & Barn ingår 20 bilder i urvalet. Vid smash the cake är det 30 bilder och vid bröllop ingår alla bra bilder! 

Jag väljer noggrant ut dem bästa bilderna ur fotograferingen. Det är jag som bestämmer vilka bilder som ska vara med i urvalet, hur bilden ska beskäras, redigeras, färger, oskärpa, kornighet mm i bilderna.

Saknar du någon bild än dem som finns i urvalet så har bilden inte blivit tillräckligt bra för att jag ska ta med den i urvalet. Jag tar många olika bilder men ibland händer det att ljuset inte kommit rätt, någon blundar/blinkar eller annat som jag inte kan fixa genom redigeringen. - För mig är det viktigt att jag ger er bra bilder som jag kan stå för!


REDIGERING


Jag redigerar alla bilder genom att ljusa upp/ner, öka /minska skuggor, kontrast, vitbalans, högdagar, svärta mm.

Jag redigerar gärna bort smuts och snor i ansiktet då det syns så tydligt men kläder som sitter fel ( tex skjortan har åkt upp ur byxorna) redigerar jag inte. Det är föräldrarnas ansvar att se till att kläderna sitter som ni vill från början eller rätta till det under fotograferingens gång. Jag brukar hjälpa till att fixa så kläderna sitter rätt eller att håret ser bra ut men det är föräldrarnas ansvar.


Genom att boka mig för fotografering godkänner ni ovanstående villkor.
  • Bilderna levereras inom 7 dagar.
  • Alla bilderna levereras genom nedladdning och en dator krävs för att ni ska kunna ladda ner bilderna.
  • När ni har laddat ner era bilder tas dem bort från bildgallerian.
  • Skulle era bilder försvinna från er dator kan ni få tillbaka dessa bilder kostnadsfritt upp till 2 år.
  • Ni har 2 veckor på er att ladda ner era bilder från online gallerian och kan göra detta från flera enheter. Tex mammas dator, pappas jobbdator, mormor ville också ha bilderna.
  • Bilderna får inte säljas vidare.
  • Ni får bilderna både i högupplösta men också i lågupplösta.Man kan avboka sin tid 48 timmar innan sin ankomst. Avbokar man sin tid inom 48h innan skickas en faktura på hela beloppet ( 2500 kr).

Att bli sjuk eller få förhinder -Kontakta mig så bokar vi en annan dag för fotograferingen – kostnadsfritt.

Har man bokat en utomhusfotografering och det regnar eller blåser för kraftigt bokar vi en ny dag och hoppas på bättre väder då ☺följ mig gärna på instagram ♥