babyfotografering i Veberöd

Bebisfotografering med bad för bebisar som kan sitta!

Babyfotografering/bebisfotografering , görs allt från en månad upp till 1 år.

Jag rekommenderar att vid en månads ålder vänta till bebis är runt 6 månader då vi får större variation i bilderna och bilderna får ännu mer variation om ni väntar tills bebisen kan sitta själv. 

Vi tar bilder liggandes på mage, på rygg och även sittandes. Kan bebis sitta själv erbjuder jag även bad! Det är alltid uppskattat av dem små! 🥰

Förut använde jag en balja men har även nu köpt in ett litet badkar som i mitt tyckte blir mycket finare ☺️

Nyfödd, bebis och smash fotograf i skåne

Hej och välkomna! Jag heter Diana, snart 39 år, tre barnsmamma.  Jag fotograferar främst nyfödda och bebisar till 1 år men även gravida, familjer och några bröllop per år blir det också 🥰 Jag har fått följa många föräldrar genom livet och tycker det är väldigt kul att få följa er som kund genom livet och fotografera alla dem stora milstolparna i ert liv. 

Just Nyfödd och bebisfotograferingar gör vi i min studio som ligger i Veberöd hemma hos mig men i en egen byggnad från boningshuset.  I studion finns all rekvisita som behövs så ni behöver aldrig köpa något extra! Parkering finns precis utanför! 

Barnfotograf i Veberöd

Välkommen in till studio! 

Studion är byggd av en del av garaget och har en egen ingång.  
Studion är anpassad i för nyfödd & barnfotografering under 1 år och är därför begränsad för större sällskap.  

Lämna därför gärna vagnen i bilen och ta babydkyddet med in! 

Här finns för er Kaffe, Vatten, blöjor, våtservetter och skötbord. 

Parkering finns precis utanför. 

 

Vanliga frågor och svar

Boka gör ni genom att skriva i bokningsförfrågan nedanför så återkommer jag inom kort med olika lediga tider.
Jag fotograferar måndag- fredagar.

Efter vi reserverat dag och tid får ni en välkomstguide som innehåller: 
Tips om kläder, både vad som gör sig fint på bild och vad man ska undvika. Små tips på vad man kan tänka på och vad man kan ta med till sitt barn. Vad som är bra att ta med sig till fotograferingen. 

När ni kommer till studion går vi igenom vad för kläder ni har tagit med er och väljer ut vilken rekvisita vi ska använda.  Jag berättar hur barnet ska placeras framför blixten . För bebisar erbjuds det blomsterbad som avslutar fotograferingen ☺️ Tiden hos mig tar ca 60 minuter och blandas med fotografering och pauser- oftast orkar bebisen inte med en hel timmes fotografering så pauser behövs. Fotograferingsupplevelsen är stort för er bebis med massa nya intryck. 

 Skulle ni bli sjuka bokar vi om till en ny dag- kostnadsfritt- det är viktigt för mig att Ni mår bra! 💛

Studion är i anpassad och har bakgrunder som passar nyfödd & barn upp till 1 år.  

Syskon och familjefoto rekommenderas att fotas utomhus- vid fler frågor angående detta så maila mig. 

1-2 dagar efter vår fotografering har jag sorterat och valt ut dem 20 bästa bilderna och skapat en bildgalleria onlinegalleria åt er.

Ni loggar in på er personliga webbgalleri  och väljer era favorit bilder. Efter er betalningen är klar återkommer jag till er med en nedladdningskod.

Ni laddar hem era bilder på er egen dator. Gallerian för era bilder finns på länken i 14 dagar så att ni har gott om tid att ladda hem bilderna, gärna på flera enheter som en back-up!

Bilderna levereras färdig redigerade ,högupplösta och lågupplösta bildfiler för att ni ska kunna framkalla vilka produkter som ni önskar och hur många gånger som helst- hur bra är inte det?!

5 st bildfiler ingår i priset 3000 kr.

Vill man köpa till extra bilder får man gärna göra det, då kostar dem 300 kr st.  ⭐️

Detta ingår vid barnfotografering

PRIS 3000 kr

Boka din fotografering här

Bokningsförfrågan är inte bindande utan bara en förfråga, jag återkommer inom 1 dygn. 

Det är viktigt att man har läst mina villkor eftersom man godkänner det när man skickar bokningsförfrågan!   Dem finns att läsa här.