Ban & Martin 12 September 2020- Smygehuk / Trelleborg


Ban kontaktade mig efter rekommendationer från henne syster som jag hade gjort en gravidfotografering med. Jag träffade dem på ett bröllopsmöte och paret valde mitt porträttpaket 1. Då ingår ingen provfotografering, men det går lika bra utan en provfotografering också! :)

Ban hade blivit sen från salongen så tiden för våra porträttbilder blev något kortare men brudparet fick många fina bilder ändå.


Vi var vid Smygehuks fyr. Jag fotade ett bröllop där för 8 år sen så jag hade lite koll på omgivningen. Dem älskade att pussas och bilderna blev så fina trots att vi inte fick så mycket tid på oss! Spana in dem! :)

Brudparet valde att göra en first look. Martin var så nervös, jag kände hans nervositet så det rös på mina armar! :)

"Åh, vilka fantastiska bilder! Blev helt lyrisk när jag såg bilderna! Du lyckades verkligen fånga vår glädje trots omständigheterna!
Vi kände oss så trygga med dig.
Återigen tack!"

—Ban & Martin