BARNFOTOGRAFERING i studio , Veberöd

fotografering för barn i alla åldrar

Dem klassiska åldrarna att gå till en professionell fotograf är vid Nyfödd, 6 månaders porträtt och 1 år.  Man kan göra en fotografering precis när som helst- det är aldrig försent att få fina bilder på sina barn.  

Fotograferingen sker i min lilla studio i Veberöd som ligger ca 30 min från både Malmö & Lund. Veberöd ligger mellan Dalby och Sjöbo.

Jag är inriktad på Nyfödda & upp till ett år men alla åldrar har sin charm och är varmt välkomna ☺️

Från och med 1 januari 2023 sker alla familjefotograferingar utomhus där vi har större yta och kan göra fotograferingen till en rolig upplevelse 🦋

IMG_9051

Diana T leijon

Hej och välkomna! Jag heter Diana, snart 39 år, tre barnsmamma.  Jag fotograferar främst nyfödda och bebisar till 1 år men även gravida, familjer och några bröllop per år blir det också 🥰 Jag har fått följa många föräldrar genom livet och tycker det är väldigt kul att få följa er som kund genom livet och fotografera alla dem stora milstolparna i ert liv. 

Just Nyfödd och bebisfotograferingar gör vi i min studio som ligger i Veberöd hemma hos mig men i en egen byggnad från boningshuset.  I studion finns all rekvisita som behövs så ni behöver aldrig köpa något extra! Parkering finns precis utanför! 

Välkommen in till mig och min studio! 

Studion är begränsad för större sällskap och familjer men passar utmärkt för min inriktning som är nyfödda & barn. 

 Jag erbjuder gravid & familjer att fotograferas utomhus i en härlig miljö runt Veberöd. 

 Vi behöver platsen i studion så lämna gärna vagnen i bilen och ta babyskyddet med in istället.

Gratis parkering finns precis utanför studion. 

Här finns plats för er att slå er ner i soffan, ta en kopp kaffe medans vi bekantar oss med varandra och går igenom kläder och rekvisita. 

IMG_6030

Babyfotografering 6- 9 månader

Bokar ni en babyfotografering och er bebis kan sitta stadigt erbjuder jag blomsterbad- väldigt uppskattat av dem små barnen och ger fina bilder ☺️

Familjefotograf med studio i veberöd

VANLIGA FRÅGOR

Boka gör ni genom att skriva i bokningsförfrågan nedanför så återkommer jag inom kort med olika lediga tider.
Jag fotograferar måndag- fredagar.

Efter vi reserverat dag och tid får ni en välkomstguide som innehåller: 
Tips om kläder, både vad som gör sig fint på bild och vad man ska undvika. Små tips på vad man kan tänka på och vad man kan ta med till sitt barn. Vad som är bra att ta med sig till fotograferingen. 

När ni kommer till studion går vi igenom vad för kläder ni har tagit med er och väljer ut vilken rekvisita vi ska använda.  Jag berättar hur barnet ska placeras framför blixten och tar enskilda porträtt på barnet och önskar ni syskonbilder gör vi det med. För bebisar erbjuds det blomsterbad som avslutar fotograferingen ☺️ Tiden hos mig tar ca 60 minuter och blandas med fotografering och pauser- oftast orkar bebisen inte med en hel timmes fotografering så pauser behövs. Fotograferingsupplevelsen är stort för er bebis med massa nya intryck. 

 Skulle ni bli sjuka bokar vi om till en ny dag- kostnadsfritt- det är viktigt för mig att Ni mår bra! 💛

Studion är i anpassad för nyfödd & barnporträtt och är begränsad för större sällskap.  En familj på tre eller ett syskonpar går bra att fotografera i studion men vid fler än 3 personer rekommenderar jag att göra fotograferingen utomhus där vi har en större yta att vara på och fotograferingen blir roligare & mer avslappnad då vi leker fram bilderna och allt blir mer spontant. 

1-2 dagar efter vår fotografering har jag sorterat och valt ut dem 20 bästa bilderna och skapat en bildgalleria onlinegalleria åt er.

Ni loggar in på er personliga webbgalleri  och väljer era favorit bilder. Efter er betalningen är klar återkommer jag till er med en nedladdningskod.

Ni laddar hem era bilder på er egen dator. Gallerian för era bilder finns på länken i 14 dagar så att ni har gott om tid att ladda hem bilderna, gärna på flera enheter som en back-up!

Bilderna levereras färdig redigerade ,högupplösta och lågupplösta bildfiler för att ni ska kunna framkalla vilka produkter som ni önskar och hur många gånger som helst- hur bra är inte det?!

5 st bildfiler ingår i priset 3000 kr.

Vill man köpa till extra bilder får man gärna göra det, då kostar dem 300 kr st.  ⭐️

detta ingår vid er barnfotografering

PRIS 3000 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

Bokningsförfrågan är inte bindande utan bara en förfrågan.

Efter er förfrågan återkommer jag med olika tider för er att välja på samt en välkomstguide med massor av information och tips samt vi går igenom era önskemål 🦋

Jag tar endast emot ett begränsat antal bokningar per månad –
Det är därför viktigt att vara ute i god tid.


Det är viktigt att man har läst mina villkor eftersom man godkänner det när man skickar bokningsförfrågan!   Dem finns att läsa här.

fotograferingstider

Öppet måndag – fredag fram till 20.00

 

 

Bildgalleria från härliga fotograferingar