BARNFOTOGRAFERING i studio , Veberöd

fotografering för barn i alla åldrar

Dem klassiska åldrarna att gå till en professionell fotograf är vid Nyfödd, 6 månaders porträtt och 1 år.  Man kan göra en fotografering precis när som helst- det är aldrig försent att få fina bilder på sina barn.  

Fotograferingen sker i min lilla studio i Veberöd som ligger ca 30 min från både Malmö & Lund. Veberöd ligger mellan Dalby och Sjöbo.

Jag är inriktad på Nyfödda & upp till ett år men alla åldrar har sin charm och är varmt välkomna ☺️

Från och med 1 januari 2023 sker alla familjefotograferingar utomhus där vi har större yta och kan göra fotograferingen till en rolig upplevelse 🦋

IMG_9051

Diana T leijon

När ni kommer till mig och min lilla studio är säkerheten det allra viktigaste!

Bebisen ska känna trygghet och må bra och jag fotograferar efter bebisens mående. Jag tvingar inte bebisen till poser utan jag läser av bebisen hur den mår, vad den gillar och går utefter det. Därför blir varje fotografering unik. 

Med tre egna barn och barnfotograf nu i många år är er bebis i trygga händer. 💛

Välkommen in till mig och min studio! 

Studion är begränsad för större sällskap och familjer men passar utmärkt för min inriktning som är nyfödda & barn. 

 Jag erbjuder gravid & familjer att fotograferas utomhus i en härlig miljö runt Veberöd. 

 Vi behöver platsen i studion så lämna gärna vagnen i bilen och ta babyskyddet med in istället.

Gratis parkering finns precis utanför studion. 

Här finns plats för er att slå er ner i soffan, ta en kopp kaffe medans vi bekantar oss med varandra och går igenom kläder och rekvisita. 

IMG_6030

Babyfotografering 6- 9 månader

Bokar ni en babyfotografering och er bebis kan sitta stadigt erbjuder jag blomsterbad- väldigt uppskattat av dem små barnen och ger fina bilder ☺️

Barnfotograf med Studio i Veberöd
Familjefotograf med studio i veberöd

VANLIGA FRÅGOR

Boka gör ni genom att skriva i bokningsförfrågan nedanför så återkommer jag inom kort med olika lediga tider.
Jag fotograferar måndag- fredagar.

Efter vi reserverat dag och tid får ni en välkomstguide som innehåller: 
Tips om kläder, både vad som gör sig fint på bild och vad man ska undvika. Små tips på vad man kan tänka på och vad man kan ta med till sitt barn. Vad som är bra att ta med sig till fotograferingen. 

När ni kommer till studion går vi igenom vad för kläder ni har tagit med er och anpassar kläder efter miljon och bakgrunder. Jag berättar hur barnet ska placeras och önskar ni ett blomsterbad för er bebis så gör vi det slutet av fotograferingen ☺️ Tiden hos mig tar ca 60 minuter och blandas med fotografering och pauser- oftast orkar bebisen inte med en hel timmes fotografering så pauser behövs. Fotograferingsupplevelsen är stort för er bebis med massa nya intryck. 

 Skulle ni bli sjuka bokar vi om till en ny dag- kostnadsfritt- det är viktigt för mig att Ni mår bra! 💛

Studion är i anpassad för nyfödd & barnporträtt och är begränsad för större sällskap.  En familj på tre eller ett syskonpar går bra att fotografera i studion men vid fler än 3 personer rekommenderar jag att göra fotograferingen utomhus där vi har en större yta att vara på och fotograferingen blir roligare & mer avslappnad då vi leker fram bilderna och allt blir mer spontant. 

1-2 dagar efter vår fotografering har jag sorterat och valt ut dem 20 bästa bilderna och skapat en bildgalleria onlinegalleria åt er.

Ni loggar in på er personliga webbgalleri  och väljer era favorit bilder. Efter er betalningen är klar återkommer jag till er med en nedladdningskod.

Ni laddar hem era bilder på er egen dator. Gallerian för era bilder finns på länken i 14 dagar så att ni har gott om tid att ladda hem bilderna, gärna på flera enheter som en back-up!

Bilderna levereras färdig redigerade ,högupplösta och lågupplösta bildfiler för att ni ska kunna framkalla vilka produkter som ni önskar och hur många gånger som helst- hur bra är inte det?!

5 st bildfiler ingår i priset 3000 kr.

Vill man köpa till extra bilder får man gärna göra det, då kostar dem 300 kr st.  ⭐️

detta ingår vid er barnfotografering

PRIS 3000 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

Bokningsförfrågan är inte bindande utan bara en förfrågan.

Jag tar endast emot ett begränsat antal bokningar per månad –
Det är därför viktigt att vara ute i god tid.


Det är viktigt att man har läst mina villkor eftersom man godkänner det när man skickar bokningsförfrågan!   Dem finns att läsa här.

fotograferingstider

Öppet måndag – fredag fram till 20.00

Bildgalleria för tidigare kunder