Bebisfotografering i studion, Veberöd

För bebisar mellan 3-10 månader

Missat att ta nyföddsbilder eller bara vill ha fina härliga bilder på er bebis? Kanske var storasyskonet hos en fotograf när h*n blev 6 månader och nu är det lilla bebisens tur? Den  vanligaste åldern att fotografera sitt barn  är nyfödd, 6 månader och sen 1 års porträtt. det är stor milstolpar under barnets första år.

Allt vanligare får jag in bokningar när bebis är 3-4 månader och det är också en underbar ålder men bilderna blir något mindre i variation eftersom bebisen inte kan sitta eller ligga på mage för länge utan att tröttna.

 

Vid 7 månader kan bebis ligga på rygg, på mage, sitta och bjuder ofta på härliga leenden så jag rekommenderar att man väntar till bebisarna är 6 månader för att få ett mer varierande bildgalleria. 

Kan bebis sitta så finns även möjligheten till ett bad- se bilder längre ner. 

Vilken ålder vill du föreviga hos en fotograf?

Barnfotograf med Studio i Veberöd
IMG_7267
Barnfotograf i Veberöd

Välkommen in till mig och min studio! 

 

Studion är byggd av en del av garaget och är lagom stort ( eller ja jag hade ju inte sagt nej till en större del av garaget 😉 men här har jag plats till nyfödda, gravida och ja även hela familjen får plats för att kunna skapa fina familjebilder! 

Innan er ankomst har jag plockat fram rekvisita som passar ert barns ålder.   Min rekvisita är av bästa kvalitet och är anpassat för barnfotograferingar.

Parkering finns precis utanför. Tänk på att studion är liten så lämna gärna barnvagnen kvar i bilen men babyskyddet kan ni ta med in.

IMG_7727
Nyfödd & Familjefotograf i Veberöd
IMG_7314

VANLIGA FRÅGOR

Boka gör ni genom att skriva i bokningsförfrågan nedanför så återkommer jag inom kort med olika lediga tider.
Jag fotograferar måndag- fredagar.

I samband med bokningen skickas en faktura på 500 kr som en bekräftelse på bokningen. Detta belopp dras av från slutfakturan.

Efter vi reserverat dag och tid får ni en välkomstguide som innehåller: 
Tips om kläder, både vad som gör sig fint på bild och vad man ska undvika. Små tips på vad man kan tänka på och vad man kan ta med till sitt barn. Vad som är bra att ta med sig till fotograferingen. 

När vi träffas så pratar vi  lite kläder, önskemål om bilder, färger, bakgrunder man kan välja på, jag berättar hur barnet ska placeras och önskar ni ett blomsterbad för er bebis så gör vi det slutet av fotograferingen ☺️ Tiden hos mig tar ca 60 minuter och blandas med fotografering och pauser- oftast orkar bebisen inte med en hel timmes fotografering så pauser behövs. Fotograferingsupplevelsen är stort för er bebis med massa nya intryck. 

 Skulle ni bli sjuka bokar vi om till en ny dag- kostnadsfritt- det är viktigt för mig att Ni mår bra! 💛

Denna fotografering är det fokus på bebisen men vi passar gärna på att ta en eller två syskon & familjebild också  om ni önskar det. Annars kan man boka en familjefotografering- då ligger fokuset på hela familjen och barnen.

Efter vår fotografering går jag igenom alla bilderna, väljer ut dem 20 bästa bilderna och skapar ett urval åt er.

2- 4 dagar efter fotograferingen är detta klart, ni får ett mail med information om hur man väljer bilder och en länk till era bilder. 

När ni har valt ut era favoriter skickas en slutfaktura som kan både betalas med swish och med faktura på 30 dagar.

Bilderna levereras färdig redigerade ,högupplösta och lågupplösta bildfiler för att ni ska kunna framkalla vilka produkter som ni önskar och hur många gånger som helst- hur bra är inte det?!

 

5 st bildfiler ingår i priset 3000 kr.

Vill man köpa till någon extra bild kostar dem 300 kr st.

Paketpriser på 10 & 20 bilder finns också att välja på ⭐️

Blomsterbad- för bebisar som kan sitta stadigt!

Om er bebis gillar att bada och kan sitta stadigt så är kanske ett blomsterbad något för er? Jag erbjuder bad efter min smash the cake fotograferingar då barnen är kladdiga från tårtan och av erfarenhet så älskar fler barn att bada än att faktiskt äta tårtan ☺️

Jag  dekorerar med växter och blommor och när dem fyller ett år så är det med ballonger.  Det ingår i priset och ni behöver inte ta med något! Här finns badlakan! 

Vill man kan man ha något på bebisen som badbyxor eller en söt baddräkt är det helt upp till er 🥰

Diana T Andersson

När ni kommer till mig och min lilla studio är säkerheten det allra viktigaste!

Bebisen ska känna trygghet och må bra och jag fotograferar efter bebisens tillstånd. Jag tvingar inte bebisen till poser utan jag läser av bebisen hur den mår, vad den gillar och går utefter det. 

Med tre egna barn och barnfotograf  är er bebis i mycket trygga händer. 💛

IMG_9051

detta ingår vid er bebisfotografering

PRIS 3000 kr

Vid köp av 10 bilder – 4200 kr inkl fotograferingen

Vid köp av alla ( 20 ) bilderna inkl fotograferingen 6000 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

Bokningsförfrågan är inte bindande utan bara en förfrågan.

Jag tar endast emot ett begränsat antal bokningar per månad –
Det är därför viktigt att vara ute i god tid.


Det är viktigt att man har läst mina villkor eftersom man godkänner det när man skickar bokningsförfrågan!   Dem finns att läsa här.

fotograferingstider

Öppet måndag – fredag fram till 20.00

Bildgalleria för härlig bebisar 3- 10 månader