Romantiskt, avslappnat och mycket skratt!

Jag är fotografen som älskar romantik och är kär i kärleken 🥰Jag älskar att bröllop och tycker det är så kul att få vara med er och era gäster, dokumentera alla ögonblick och händelser under er stora dag.

Jag är inte bara er Bröllopsfotograf. Jag blir också gärna “minikompisar” med mina brudpar. 

Jag är en lättsam person, älskar att skratta, bjuder på mig själv och de brudpar som bokar mig är likasinnade.

Vi ska vara ett bra team så det är viktigt att vi trivs i varandras närvaro och är avslappnade och har kul.

Jag erbjuder kostnadsfri bröllopsmöte för att känna om vi har en bra kemi  och vid kärleksfotograferingen  ses vi ännu en gång så det blir som vi känner varandra när den stora dagen är kommen.

 

Min bildstil är ljus, färgrik och med mycket glädje i. En perfekt bild för mig är en bild du kan känna!

Titta gärna runt här och se om jag kan vara rätt bröllopsfotograf för er så hoppas jag att vi hörs!  😊

IMG_0015

ljust, spontant, kärleksfullt, glädje.

är jag er bröllopsfotograf?

Hej! Grattis till att ni planerar bröllop, så roligt 😀

Kul att ni har hittat hit till mig, En kort presentation kanske? Diana heter jag då jag, 36 år, tre barn har jag lyckats få och bor med min  sambo i en villa i Veberöd. Är en lättsam person, gillar det enkla och spontana, skratt som kommer från magen och är en riktigt romantiker. 
Eftersom jag är öppen och social brukar jag snabbt smälta in bland gäster och bli en del av bröllopet.

Jag blir gärna minikompisar med mina brudpar för att vi ska ha en rolig och få fantastiska bilder på er stora dag  😍 Kemin för mig betyder väldigt mycket!

Jag tycker det är superkul att träffa nya människor och tycker att bröllop är det roligaste och mest fantastisk att få fotografera! Jag tar det som en stor ära att få vara den som ger er bilder för livet.

IMG_7576

bröllopsmöte

Jag har gärna ett första mötet som sker hos mig i Veberöd. Jag vill veta allt om ert bröllop, era tankar och vilka önskemål ni har.
Känns allting bra så skriver vi på ett avtal och när bokningsavgiften på 2000 kr är betald är ert datum bokat.

support

Jag älskar allt runt bröllop, inte bara att få fotografera er! Jag finns för er och ni kan ställa hur många frågor som helst, det behöver inte ha med fotograferingen att göra. Jag har ju varit på en hel del bröllop och snappar upp tips och trix som jag gärna delar med mig av- så jag finns alltid här ifall ni vill ha hjälpråd 🙂

par fotografering

Par/kärleksfotografering är för att ni ska känna på hur jag jobbar och hur det känns att stå framför kameran. 5 st bilder från fotograferingen får ni.

Efterarbete

Efter ert bröllop sätter jag igång med det härliga jobbet att gå igenom, sortera, välja ut och redigera alla era bra bilder. Ni får se era bilder med en logga på i ett personligt online galleria. Gallerian får ni gärna dela med er till vänner & familj om ni vill det.

stora dagen

Jag arbetar inte efter antalet timmar eller levererar ett x antal bilder. Jag är med er dem delarna av er dag som vi har bokat oavsett om saker och ting drar ut på tiden.

Bröllop i Skåne

All körning och restid ingår i Skåne. Övriga städer 45 kr/milen från Veberöd.

bildleverans

Betalning sker på faktura och fås dagen efter ert bröllop ( 30 dagars betalning) När betalningen är klar tas loggan bort och ni får tillgång till era bilder. Både högupplösta och webbanpassade. Era bilder laddas ner till er dator. Usb-minne kan köpas till om ni önskar era bilder på ett sådant. Det ingår en back-up så skulle era bilder försvinna kan ni få dem kostnadsfritt tillbaka. Alla bilder levereras via en nedladdning från er personliga galleria.

IMG_9447
IMG_8682 (691)

 Att anlita en bröllopsfotograf kostar mycket pengar, jag vet att det är svindyrt men det finns flera anledningar till varför det kostar.

Skatt, moms, avgifter,  långa arbetsdagar och efter bröllop återstår flera dagars redigering.  Före bröllopet har vi med lagt ner arbetstimmar. Det är väldigt många timmars arbete, före , under och efter bröllopet.

En del bröllopsfotografer är dyrare än andra och det beror främst på erfarenheten men också ifall fotografen försörjer sig på enbart bröllop, om fotografen har det som sitt heltidsjobb, deltid eller hobby. 
Även en hobbyfotograf ska betala moms och skatt.  

Det finns många duktiga fotografer så det gäller att hitta någon som ni känner att ni får en bra känsla av och att ni gillar fotografens känsla i bilderna men även bildstilen- det är det som gör oss unika. 

Så vilket paket ska man välja? Det är helt upp till er! 

Men när bröllopsdagen är över, skumpan är slut,  och vännerna har gått hem och ni kryper till sängs från en helt underbar dag och natt efter flera månaders planering – vad har ni kvar då? 

Oavsett hur många år efter ert bröllop kommer ni ha kvar era ringar och bilderna som återberättar eran dag. Bilder tillsammans med era nära och kära, lyckotårarna som kom när dem fina talen lästes upp, kanske när du som brud dansade med din gamla pappa.
Visst önskar du då att dem bilderna blev riktigt bra.

Pion heldag
ros vigsel, porträtt- gäster
Nejlika vigsel & porträtt
solros porträtt
Vad är viktigast för er?

Under en bröllopsdag händer olika “moment”.  

Tänk att när er bröllopsdagen är över efter er antagligen roligaste dag någonsin efter flera månaders planering – vad har ni kvar då? 

Era ringar och Bilderna.

Vilka moment skulle ni vilja ha dokumenterade?

 

Förberedelser

Er dag är här. Ni vaknar tidigt och pirret i magen kanske har funnits där hela natten. Nu är det dags att börja dagen. Sminket ska på, håret ska fixas. Är ni hemma, på salong eller kanske på hotellrummet? En del par har valt att inte låta mannen se brudklänningen och ska hållas lite. Jag följer med bruden då hon har mer förberedelser men om mannen finns i närheten kan jag även gå över till honom. Jag fotograferar också detaljbilder som parfymen , skor, eller andra små detaljer som blir fint i fotoalbum. Bilderna blir jättefina att ha i en fotobok. Här ser ni ett litet urval från några förberedelser.

FIRST LOOK

Har ni valt att göra vid er tillsammans eller gör ni det på olika håll? Ska brudens far gå med henne in i kyrkan eller vad planerar ni? Får jag rekommendera en first look? Den gör man om man inte sett varandra och vill ha en egen mysig intim stund innan vigseln. Vi träffas på en plats där ni får ses varandra fr första gången och jag kan ha full fokus på era och känslorna. Glädjen att få se hur vackra ni har gjort er.

bröllopsportträtt

Inget bröllop utan bröllopsporträtten! Dem allra viktigaste bilderna under ert bröllop. På porträttbilderna rekommenderar jag att det är bara ni två som är med. Bröllopsporträtten kan vi ta före eller efter vigseln, det bestämmer ni. Vi pratar om olika miljöer och platser som ni önskar på bröllopsmötet. Min bildstil är ljusa och färgrika men det beror helt på årstid och tiden på dygnet fotograferingen sker på.

vigsel

Det är dags! Efter flera månader, kanske års planerade är stunden inne! Nu ska ni bli ett äkta par! Ni ska säga JA till varandra! Det är prästens kyrka och prästen bestämmer vart jag får röra mig. En del präster är mer hårda och andra mer milda på vart jag får lov att stå. På vårt bröllopsmöte får ni i uppgift av mig att prata med prästen och fråga hur den ställer sig mot vart man får stå. Jag respekterar prästens ord och är alltid i kyrkan en bra stund innan vigsel för att presentera mig och dubbelkolla vart jag får lov att stå och att allt är OK. ​

grattis- kramgratulationer

Grattis nu är ni gifta! Beroende på hur kyrkan ser ut får ni ta ett varv runt kyrkan för att gå in igen för att gästerna ska hinna gå ut från kyrkan. Ut kommer ni igen och där står alla era gäster och tar emot er med att kasta ris, fågelfrö , blåser såpbubblor, tomtebloss eller kanske fyrar konfettikanon🥳. Ni omfamnas med kramar och bilen som ni ska åka med anländer . Här brukar era familjer och gäster vilja ta lite foton på er.

Mingel & Brudskål

Valde ni att ta bröllopsporträtten efter vigseln är vi nu iväg. Era gäster minglar vid festlokalen och gör någon aktivitet i väntan på er. När ni kommer tillbaka till era gäster hyllas ni med en brudskål och ni får sedan krama om era gäster igen och mingla runt lite. Nu är ett perfekt tillfälle att ta gruppbilder. Varje familj kommer till mig och blir fotograferad på så vis får man med alla gästerna på minst en bild och med detta kortet är det lite extra kul att skicka med i tackkortet tex. Vi kan ta foto på era barn, familjer, syskon, hela brudföljet, helt på era önskemål. Finns en bra plats och utrymme tar vi även en gruppbild på er och alla era gäster. Jag kontaktar toastmaster/madame och brukar styra upp detta med dem.

middag & tal

Under middagen finns så många stunder som är värda att ha kvar på foton. Detaljer av dukning och vilken mat som serveras. Dock fotograferar jag inte själva intag av maten, bilder på personer som äter är inte så trevligt 😉 Jag äter tillsammans med er och vilar kroppen men är redo för alla tal & spex. Jag använder blixt när lokalen börjar bli mörkare.

Golden Hour

Är det sommar, ja då måste vi ju ta lite bröllopsporträtt i kvällsljuset om omgivningen ger oss möjlighet till det.

Tårta & lek

I våningar eller flera stycken? Bröllopstårtan är med en viktig detalj så den är minst lika viktig att få med på bild som allt annat. Lekar och spex brukar också hittas på och det måste vi få med på bild!

Bröllopsvals & fest

Nu är sista delen här, om ett par timmar är dagen slut. Det är dags för er bröllopsvals, eller blir det någon annan dans? Ni intar dansgolvet och efter en stund kommer era gäster och dansar med er och festen kickas igång! Jag är med er en stund in på festen och sen är min dag med er slut. Trött i kroppen men så tacksam för att jag har fått förtroendet att föreviga hela er dag. Gör allt ni kan för att dokumentera hela er dag, den kommer aldrig igen ♥

Bokningsförfrågan är inte binande utan bara en förfrågan.

FRÅGOR & SVAR

VANLIGA FRÅGOR

Det första ni ska göra är att skicka in en bokningsförfrågan, bums! Den är inte bindande på något sätt men ju snabbare ni kommer in med ert datum, ju större risk att jag är ledig på ert datum.  Ni fyller i bokningsformulärer så återkommer jag till er. Skulle jag vara ledig på er dag så bokar vi in ett bröllopsmöte ganska snart för att se om vi är rätt för varandra. Jag tycker det är viktigt att vi klickar och förstår varandra för att kunna få en så avslappnad och rolig tid tillsammans.

Vi bokar ett bröllopsmöte ganska omgående. Mötet sker hos mig i Veberöd.

Vi går igenom era önskemål och lär känna varandra över lite fika. Känns allt bra kan vi skriva ett avtal men först när bokningsavgiften på 2000 kr är betald är ert datum uppbokat. 

Man har 30 dagar på sig att betala bokningsavgiften.

Ställer man in sitt bröllop får man inte pengarna tillbaka men det går bra att omboka ert bröllop så vidare jag fortfarande är ledig på ert  nya datumet.

Det är helt upp till er. Många har vänner som fotograferar på hobbynivå men jag rekommenderar alltid att anlita en fotograf om budget tillåter det. Jag erbjuder även avbetalning på 2 gånger.

Låt gästerna vara gäster så dem kan ha sina fulla närvaro tillsammans med er.

Provfotografering, par fotografering eller kärleksfotografering- samma sak bara att man kallar det olika men den har vi till för att ni ska få känna på hur det är att stå framför kameran och ett toppen tillfälle för oss att träffas ännu en gång till. 

Ni får 5 st bilder från denna fotograferingen.

Under vårt bröllopsmöte kommer vi att prata just om såna här saker. Vart befinner vi oss vid regn?

Jag som fotograf älskar ju regn med, det blir häftiga bilder men jag har full förståelse ifall ni vill hitta en plats där inte det regnar på er.  Beroende på vart ni gifter er så så gör vi upp en plan B på bröllopsmötet.

Efter ert bröllop kommer jag att gå igenom alla era bilder. Det tar ca 14 dagar att gå igenom, sortera bland hundratals bilder för att ta fram alla bra bilder, redigera dem och sedan får ni se era bilder på en bild galleria. Bilderna har min logga på och när er faktura är betald kan ni ladda ner bilderna till en dator.

Alla bilderna levereras både i högupplösta för egen framkallning av tavlor, fotoalbum eller vad ni själv vill göra med bilderna. Det ingår även webbanpassade bildfiler så att ni kan lägga ut dem på internet. 

Jag säljer även USB-minne med era bilder på ifall ni inte skulle ha en egen dator och vill säkra er om att ha dem på ett USB-minne. 

Bokningsavgiften är på 2000 kr, den betalar ni inom 30 dagar från bröllopsmötet vi haft.

Vardagen efter ert bröllop får ni en faktura
( minus bokningsavgiften) och ni har 30 dagar att betala fakturan. Vill man dela upp fakturan på 2 gånger går det bra men jag vill gärna veta detta innan bröllopet.

I bröllopspaketen ingår allt som

  • Mailkontakt från er bokning till efter er bildleverans + faktura och bild galleria.
  • Bröllopsmöte 1 timme med fika.
  • Kör & milersättningar till och från provfotograferingen och under hela er bröllopsdag.
  • Kärleksfotografering ca 30-60 minuter.
  • Fotografering  under ert bröllop.
  • Redigering av alla bra bilder
  • Skatt. moms och andra sociala avgifter.