Romantiskt, avslappnat och mycket skratt!

Jag är fotografen som älskar romantik och är kär i kärleken 🥰Jag älskar att bröllop och tycker det är så kul att få vara med er och era gäster, dokumentera alla ögonblick och händelser under er stora dag.

Jag är inte bara er Bröllopsfotograf. Jag blir också gärna “minikompisar” med mina brudpar. 

Jag är en lättsam person, älskar att skratta, bjuder på mig själv och de brudpar som bokar mig är likasinnade.

Vi ska vara ett bra team så det är viktigt att vi trivs i varandras närvaro och är avslappnade och har kul.

Jag erbjuder kostnadsfri bröllopsmöte för att känna om vi har en bra kemi  och vid kärleksfotograferingen  ses vi ännu en gång så det blir som vi känner varandra när den stora dagen är kommen.

 

Min bildstil är ljus, färgrik och med mycket glädje i. En perfekt bild för mig är en bild du kan känna!

Titta gärna runt här och se om jag kan vara rätt bröllopsfotograf för er så hoppas jag att vi hörs!  😊

Diana Andersson

Här har ni mig, 36 år fyllda och känner att jag lever i mina bästa år just nu!:) Jag bor i Veberöd i villa med min sambo och våra tre barn
 ( 14, 12 och 4 år)

På fritiden hittar vi gärna på äventyr hela familjen, förra sommaren skulle vi till Spanien men när det avbokades slog impuls Diana in och vi blev med husvagn 😊
Impuls, glad och omtänksam så har du beskrivningen på mig.

Jag är en spontan, social  och snäll, ibland för snäll för mitt eget bästa!

Jag gillar när det händer något och väntan är inte alls min starka sida.  Älskar att överraska och ställa till med fester och barnkalas men gillar inte för mycket överraskningar åt mig själv då jag mår som bäst när jag har kontroll 😊 Men det syns inte på mitt skrivbord 😉

Fotografen Diana T Andersson

Som fotograf är jag lyhörd och får ofta höra vilket tålamod jag har. 
Eftersom jag är öppen och social brukar jag snabbt smälta in bland gäster och jag tycker det är jättekul när jag får en plats vid bordet för att lättare kunna vara en del av er dag.  

Jag blir gärna minikompisar med mina brudpar för att lära känna er bättre för jag tycker att vi jobbar som ett team 🙂 

Jag tycker det är superkul att träffa nya människor och tycker att bröllop är det roligaste och mest fantastisk att få fotografera! Jag tar det som en stor ära att få vara den som ger er bilder för livet. Bilder som ger minnen med glädje, vänner och massor av kärlek.

 

bröllopsmöte

Jag har gärna ett första mötet som sker hos mig i Veberöd. Bor ni långt bort tar vi det via skype. Jag vill veta allt om ert bröllop, era tankar och vilka önskemål ni har.
Känns allting bra så skriver vi på ett avtal och när bokningsavgiften på 2000 kr är betald är ert datum bokat.

support

Jag älskar allt runt bröllop, inte bara att få fotografera er! Jag finns för er och ni kan ställa hur många frågor som helst, det behöver inte ha med fotograferingen att göra. Jag har ju varit på en hel del bröllop och snappar upp tips och trix som jag gärna delar med mig av- så jag finns alltid här ifall ni vill ha hjälpråd 🙂

par fotografering

Par/kärleksfotografering är för att ni ska känna på hur jag jobbar och hur det känns att stå framför kameran. Vi kan mötas upp runt Veberöd/Lund eller Malmö. 5 st bilder från fotograferingen får ni.

Efterarbete

Efter ert bröllop sätter jag igång med det härliga jobbet att gå igenom, sortera, välja ut och redigera alla era bra bilder. Ni får se era bilder med en logga på i ett personligt online galleria. Gallerian får ni gärna dela med er till vänner & familj om ni vill det.

stora dagen

Jag arbetar inte efter antalet timmar eller levererar ett x antal bilder. Jag är med er dem delarna av er dag som vi har bokat oavsett om saker och ting drar ut på tiden.

Bröllop i Skåne

All körning och restid ingår i Skåne. Övriga städer 35 kr/milen från Veberöd.

bildleverans

Betalning sker på faktura och fås dagen efter ert bröllop ( 30 dagars betalning) När betalningen är klar tas loggan bort och ni får tillgång till era bilder. Både högupplösta och webbanpassade. Era bilder laddas ner till er dator. Usb-minne kan köpas till om ni önskar era bilder på ett sådant. Det ingår en back-up så skulle era bilder försvinna kan ni få dem kostnadsfritt tillbaka. Alla bilder levereras via en nedladdning från er personliga galleria.

Lediga datum för Bröllop 2021
maj

15 maj

22 Maj

29 Maj

juni

5 Juni

12 Juni

19 Juni

26 Juni

Juli

3 juli

10 juli

17 juli

24 juli

31 juli

augusti

7 augusti

14 augusti

21 augusti

28 augusti

september

4 september

11 september

18 september

25 september

Alla lördagar är fullbokade.

svar på Dem vanligaste frågorna

vi är intresserade av att boka dig.

Kul att ni tycker jag verkar va den ni söker 🙂  Det första ni gör är att skickar in en bokningsförfrågan. Den är inte bindande på något sätt.  Ni skriver i lite om er själva, dag och plats så återkommer jag. Skulle jag vara ledig på er dag så bokar vi in ett bröllopsmöte ganska snart för att se om vi har rätt kemi. Det tycker jag är superviktigt att man har.

Bokningsmöte & Bokningsavgift

Vi bokar ett bröllopsmöte ganska omgående. Mötet sker hos mig i Veberöd.

Vi går igenom era önskemål och lär känna varandra över lite fika. Känns allt bra kan vi skriva ett avtal men först när bokningsavgiften på 2000 kr är betald är ert datum uppbokat. 

Man har 30 dagar på sig att betala bokningsavgiften.

Ställer man in sitt bröllop får man inte pengarna tillbaka men det går bra att omboka ert bröllop så vidare jag fortfarande är ledig på ert  nya datumet.

Vilket paket ska vi välja?

Det är helt upp till er. Många har vänner som fotograferar på hobbynivå men jag rekommenderar alltid att anlita en fotograf om budget tillåter det. Jag erbjuder även avbetalning på 2 gånger.

Låt gästerna vara gäster så dem kan ha sina fulla närvaro tillsammans med er.

Kärleksfotografering? Vad är det?

Provfotografering, par fotografering eller kärleksfotografering- samma sak bara att man kallar det olika men den har vi till för att ni ska få känna på hur det är att stå framför kameran och ett toppen tillfälle för oss att träffas ännu en gång till. 

Ni får 5 st bilder från denna fotograferingen.

Vad gör vi om det regnar?

Under vårt bröllopsmöte kommer vi att prata just om såna här saker. Vart befinner vi oss vid regn?

Jag som fotograf älskar ju regn med, det blir häftiga bilder men jag har full förståelse ifall ni vill hitta en plats där inte det regnar på er.  Beroende på vart ni gifter er så så gör vi upp en plan B på bröllopsmötet.

bildleverans

Efter ert bröllop kommer jag att gå igenom alla era bilder. Det tar ca 14 dagar att gå igenom, sortera bland hundratals bilder för att ta fram alla bra bilder, redigera dem och sedan får ni se era bilder på en bild galleria. Bilderna har min logga på och när er faktura är betald kan ni ladda ner bilderna till en dator.

Alla bilderna levereras både i högupplösta för egen framkallning av tavlor, fotoalbum eller vad ni själv vill göra med bilderna. Det ingår även webbanpassade bildfiler så att ni kan lägga ut dem på internet. 

Jag säljer även USB-minne med era bilder på ifall ni inte skulle ha en egen dator och vill säkra er om att ha dem på ett USB-minne. 

betalning

Bokningsavgiften är på 2000 kr, den betalar ni inom 30 dagar från bröllopsmötet vi haft.

Vardagen efter ert bröllop får ni en faktura
( minus bokningsavgiften) och ni har 30 dagar att betala fakturan. Vill man dela upp fakturan på 2-3 gånger går det bra men jag vill gärna veta detta innan bröllopet.

Detta ingår:

I bröllopspaketen ingår allt som

  • Mailkontakt från er bokning till efter er bildleverans + faktura och bild galleria.
  • Bröllopsmöte 1 timme med fika.
  • Kör & milersättningar till och från provfotograferingen och under hela er bröllopsdag.
  • Kärleksfotografering ca 30-60 minuter.
  • Fotografering  under ert bröllop.
  • Redigering av alla bra bilder
  • Skatt. moms och andra sociala avgifter.