Är jag er bröllopsfotograf?

Hej och känn dig varmt välkommen hit! ☺️

Jag antar att ni ska gifta er eftersom ni har kommit hit här?! Då börjar jag med att säga grattis och ni har något helt fantastiskt framför er! Lite avis blir jag nu! Men jag hoppas jag får vara den som får hjälpa er, finnas där för er och föreviga er dag! 

Jag själv är omgift,  sorgligt när det inte funkar men så är livet och att få gifta sig ännu en gång gjorde bara det roligare! 😀  Jag visste vad jag hade att vänta mig- vad jag ville göra annorlunda och dessutom hade jag nu varit fotograf på många bröllop så jag hade mycket idéer i huvudet ☺️

Jag har fotograferat i många år, första bröllopet var 2011!  Men ett uppehåll på några år tog det fart  ” på riktigt” 2018 då vi köpte vårt hus och även byggde min fotostudio. Gravida, nyföddsfoto, barn och familjer kom till studion på vardagarna, oftast på eftermiddagarna då jag även har ett annat vardagsjobb. Den del bröllop blev det också men att jobba 6 dagar i veckan blev för mycket, speciellt när vår yngsta fortfarande var liten.  Jag minskade ner på bröllopen men  sen gifte vi oss i Oktober 2022 och vet ni vad som hände då?! 😂

 Jag kom in i bröllops”mood” – jag har alltid älskat bröllop- älskar att googla fram dukning, göra egna inbjudningar, festhäfte, vigselprogram, ringar, brudklänning- sitter tiotals och pysslar med allt! Så efter vi gifte oss hade jag tre inbokade bröllop sen innan och känner jag vill ha mer bröllop! Jag får ett rus av att prata bröllop, få hänga med mitt brudpar en hel dag, se er kärlek, höra skratt, se era glada gäster, hela stämningen i kyrkan, att föreviga dagen i bilder åt er- det finns inget härligare!  Efteråt när jag lämnar ett brudpar på natten känner jag ett  sånt lyckorus i kroppen och den känslan älskar jag och vill behålla! 

 

 

Bröllopsfotograf Skåne

Romantiskt, avslappnat och mycket skratt!

  Att boka bröllopsfotograf kan vara svårt! Hela Sverige har fantastiska bröllopsfotografer så ni har många att välja på! För att banta ner sökningen och finna den rätta fotografera för just er  så kan man tänka på :

💍  Hur vill ni få bilderna? Utskrivna eller i digital form så ni kan göra vad ni själva vill med bilderna?

💍 Ska alla bilder ingå eller ska man få köpa till extra bilder?

💍 Ska det vara traditionella bilder eller helt utanför boxen? Får det vara lite roliga, spexiga poser? 

💍 Gillar ni mörka bilder , färgglatt eller väldigt ljusa bilder?  Alla fotografer har sin egna bildstil – det är det som gör varje fotograf unik! 

 

 

Jag är Diana T Leijon

Förutom det jag berättat vad jag jobbar med och att jag är gift så har jag två barn sen tidigare- en kille på 17 år och en dotter på 15 samt tillsammans med min man har vi en kille som blir 7 år- vår lilla IVF kille ❤️.
Jag skulle gärna vilja bli fosterhem/stödfamilj på helgerna  men mina barn är inte riktigt på samma spår som mig så det får allt vänta 🙂  Jag älskar barn och att hjälpa och vara ett stöd för någon mår jag bra av!

Vi reser gärna och har husvagn som vi åker med till Öland på somrarna.

Jag lyssnar mycket på poddar och musik- sjunger gärna i bilen med härlig inlevelse, gillar att äta för mycket sötsaker fast kroppen säger att jag borde äta sallad- jag bantar ibland och ibland lever jag livet! 😅

Är extrovert och gillar fester, träffa nya människor och är gärna hjälpsam och trivs bäst när jag känner mig behövd 🥰

Så med det menar jag att ni får gärna höra av er med minsta lilla fundering kring ert bröllop 🤪 Jag hjälper er inte bara med fotograferingen utan är där som en vän ifall ni behöver mig ☺️

Bröllopsfotograf Skåne
Bröllopsfotograf Skåne
Bröllopsfotograf Skåne

I priset ingår alltid
⭐️ ett  skypemöte eller ett möte hos mig i veberöd.

⭐️ Bildfilerna får ni  både högupplösta och webbanpassade, antalet bilder beror helt på hur länge jag är med er under dagen. 

⭐️ Bilderna får ni på en personlig onlinegalleria. Gallerian är öppen för er i 2 månader och ni kan ladda ner gallerian hur många gånger som helst.  Ni får gärna dela gallerian till era nära & kära om ni önskar det.

⭐️ Körersättning ingår i hela Skåne. 

⭐️ Ni kan kontakta mig när som helst fram till ert bröllop för att bolla ideer, har frågor eller har några ändringar. 

⭐️ Jag har varit på många bröllop och är själv gift så som bonus får ni massor av tips på allt från lekar, hur man skapar sina egna inbjudningar/vigselprogram och festhäfte till bordsdukningar och det där som gör det lilla extra! 

 

 

Prislista 2024

Bröllopsfotograf Skåne

BRÖLLOPSPORTRÄTT  5000 KR

Bröllopsporträtt, här fotograferas endast bröllopsporträtten- Kanske har ni gift er borligt,  i hemlighet,  eller har ni många gäster som fotograferar men man vill låta en professionell fotograf ta bröllopsporträtten?

Då är detta paket perfekt för er! 

Fotograferingen sker när ni önskar. Före eller efter vigsel? 

Fotograferingstid ca 1 timme

BRÖLLOPSPORTRÄTT, VIGSEL & UTANFÖR KYRKAN , 10 000 KR

Vigsel och Porträttbilderna ingår i detta paket. Ni bestämmer själva ifall ni vill ha porträtten före eller efter vigseln. Före vigsel rekommenderar jag en first look som är fantastiskt fint och numera väldigt populärt!  Efter vigseln utanför kyrkan fotograferas kramar och även lite familjebilder som era nära gärna brukar vilja ta- här kan man också passa på att ta  familjebild med sina egna barn om dem inte var med på bröllopsporträtten. 

 

Ca 3 timmar

Bröllopsfotograf Skåne
Viktoria Andreas_202

BRÖLLOPSPORTRÄTT, VIGSEL,MINGEL VID FESTLOKAL – 15 000 KR

Som paketet ovanför men efter ni lämnat kyrkan/porträttfotograferingen åker jag med till festlokalen och dokumenterar mingel bland gästerna, er ankomst, eventuella lekar, kanske serverar ni tårtan vid brudskålen, bordsdekorationer, uppställning av familjebilder ⭐️ 

Jag stannar fram tills ni går in och ska sätta er till bords. 

ca 5 timmar.

HELA KVÄLLEN 20 000 KR

Vigsel, porträttbilder, mingel, middag, tal, tårta, brudvals och en del av festen

Här ingår även golden hour- bilder!

ca 10 timmar

IMG_2682

Tidigare brudpar 💜

Klicka på varje brudpar så ser ni litet urval av bilder från deras dag

Bröllopsfotograf i Skåne

Nadja & Morgan 

Fulltofta festlokal 

Bröllopsfotograf skåne, bröllopsfotograf lund, bröllopsfotograf malmö. bröllopsfotograf veberöd

Louise & Oliwer

Svaneholmsslott

C66A3843

Pernilla & Jan

Veberöd

Bröllopsfotograf Skåne

Victoria & Marcus, Öved

Viktoria & Daniel, Ystad Saltsjöbad 

IMG_3575

Anna & Jacek, Arlöv

Bröllopsfotograf i Skåne

Viktoria & Daniel, Torshalls bygdegård

IMG_5069

Roksana & Linus

Flenninge Gästis

IMG_1053
 Annika & Rikard,  Tosterups Slott 
IMG_8063

Natalie & Markus, Bröddarp / Naturgården

Emma & Fredrik, Sörgården

Matilda & Erik ,Tranås  

IMG_9453

Ban & Martin- Smygehuk

Moa & Ola, Sjöbo

Nadine & Andreas Västra Tommarp 

Veronica & Heike, Oxie

Sanna & Johan, Öved

Elna & Johan, Mölle 

Gustav & Annamaj -Hallamölla

Nils & Lisa Norra Rörums Bygdegård

Ceciia & Rickard, Åstorp 

Fyll gärna i bokningsförfågan så återkommer jag inom kort ☺️