5 saker om mig 🙈


Livets dryck!

Jag dricker varken kaffe, vin eller öl men när alla kvällens sysslor är gjorda och vi sätter oss i soffan för att kolla en serie åker cola zeron fram.

Musik

Lyssnar alltid på musik i bilen eller när jag städar och ful-sjunger till.

I min ensamhet då såklart- är tondöv :)

Mina barn

Tänka sig att jag fick tre barn! TRE! Jag som bara ville ha ett barn ;)

Fick första barnet vid 22 års ålder. Fick sista barnet vid 32, via Ivf med min sambo.

Gråter till barnfilmer

Gråter väldigt lätt till allt som berör mig. Vilket är lite sådär när man sitter på bio och ser en barnfilm och barnen frågar- gråter du mamma?! Eller den när barnen har skoluppvisning och man försöker dölja en tår på kinden.

DET ÄR JAG SOM ÄR DIANA T.

Diana är då jag, T:et står för Theresia som jag heter i andra namn. Andersson känns så vanligt men när jag la till ett T så gjorde de det lilla extra :) Diana T Andersson!

Jag är en glad, spontan tjej som börjar närma mig 40 men känner mig inte en dag äldre än 30 :) Jag är mamma till en kille på 13, dottern på 11 och en liten kille till på 3 år. Jag och min sambo med barnen bor i ett nybyggt hus i Veberöd som stod klart 2018. Året efter blev även vårt garage & studio klart och jag kunde äntligen få flytta in i studion. Det är en dröm att kunna ha studio så nära och vi har en stor och bra parkering precis utanför till både vänner och mina kunder.

Mitt fotointresse började 2007/2008 och 2010 hade jag mina allra första kunder men jag hann aldrig starta något företag eller att arbeta med foto fören en dag jag hade tröttnat lite, sålde allt jag hade i kamerautrustning och åkte till Filippinerna.

Efter ett par år fick jag en systemkamera utav min sambo som tyckte jag skulle ta upp mitt fotograferande igen och tack vare det så har jag sen 2017 jobbat som fotograf. Dock på deltid vilket passar mitt andra jobb perfekt och jag tycker det är fantastiskt kul och nu med en egen studio blev det ju så mycket roligare :)

Att fota på fritiden gör jag också gärna, eller köra drönare. Eller ja jag försöker lära mig för att sedan kunna lägga upp videos så att ni kan få se hur en fotografering går till hos mig. Förutom foto tycker jag om äventyr och små utflykter med min familj. Dock lite svårare nu att få med tonåringarna på äventyr men man får försöka hitta på något som alla tycker är kul- som att resa utomlands :) Annars gillar vi kvällar med en skål godis framför en bra film! :) Vi är gottegrisar hela familjen!

Lite mer Onödigt vetande är att jag älskar att möblera, det märks ganska tydligt på min instagram när jag lägger upp bilder från studion, shoppa, har beslutsångest och har ett himla bra minne om sådant som är ganska onödigt :)