Elna & Johan 7 September 2019

Elna & Johan kom till mig på ett bröllopsmöte och var så lugna och harmoniska människor, redan då kände jag att detta kommer bli så bra!

Jag körde upp till Höganäs, en varm sommardag i september. Vädret var perfekt! Vi träffades vid Arlids kapell och tog lite bilder där, genom små husen och avslutade parfotograferingen nere vid Arlids hamn där vi träffade på en man med en gammalflack- moped som erbjud sig att vi kunde låna mopeden som en del av fotograferingen- så kul och vilken miljö där- WOW! Även brudnäbben kom och var med på några bilder mot slutet. Allt flöt på bra att vi hann ta en paus innan vigseln drog igång. Ett litet kapell men så vacker! Bara dem närmaste var inbjudna och det var en fin intim vigsel.

Mingel i trädgården med fantastisk utsikt, familjebilder togs och på den fina naturen runt om och när brudparet satt sig till bords med sina gäster, tackade jag för mig och körde hem. Paret valde paket nr 3.

Har man vägarna förbi Höganäs- så tipsar jag verkligen om att åka inom Arlids hamn och bara gå och mysa i hamnen lite, så fint!