familjfotografering i studion i veberöd

Välkommen på er Familjefotografering.

 Kom hela familjen så fotograferar vi hela familjen, syskonbilder och enskilda porträtt på barnen!  Ni väljer själva vem som ska bli fotograferad så föräldrar måste inte vara med om ni inte vill men jag älskar att ta familjebild så vill ni höra min åsikt så tycker jag absolut ni ska passa på! Det kostar ju inget extra!

Alla åldrar är välkomna så det behöver inte vara en familj med småbarn! Ta hit tonåringarna eller barnen som har flyttat hemifrån! Ta hit era mor & farföräldrar och föreviga bilder ihop med barnbarnen! Eller varför inte boka in en släktfotografering så gör vi det utomhus en fin sommardag?

Barnfotograf i Veberöd
Barnfotograf i Veberöd

Aldrig rätt tidpunkt

Är ni som jag? Vill ta bilder när man själv gått ner en i vikt, men det typ händer aldrig? Man väntar på att göra familjefotograferingen vid rätt tidpunkt. Det finns oftast ingen sådan! Det är bara att boka, göra familjefotograferingen, njuta av dem bilderna och skulle man vilja uppdatera bilderna sedan- då bokar man man in en ny fotografering ☺️. Man kommer aldrig till skott med att boka!

Ibland behöver man en spark i rumpan! 

Tycker man att barnen blivit förstora? Det är ju ännu bättre då att ta dem där familjebilderna! Dem är lika mycket värda så känn aldrig att det är försent med att ta familjebilderna! 

 

80

Välkommen in till mig och min studio! 

 

Studion är byggd av en del av garaget och är lagom stort ( eller ja jag hade ju inte sagt nej till en större del av garaget 😉 men här har jag plats till nyfödda, gravida och ja även hela familjen får plats för att kunna skapa fina familjebilder! 

Innan er ankomst har jag plockat fram rekvisita som passar ert barns ålder.   Min rekvisita är av bästa kvalitet och är anpassat för barnfotograferingar.

Parkering finns precis utanför. 

IMG_4155

VANLIGA FRÅGOR

Först kan man tänka lite på när man vill att fotograferingen ska ske. Kan man tänka sig en vardags eftermiddag, tidig kväll så ska man boka ca 1 månad innan man önskar att bli fotograferad. Kan man endast en helg bör man vara ute i god tid eftersom jag endast har söndagsöppet en gång i månaden och dem tiderna går fort åt. Efter vi bestämt dag och tid får ni  en bokningsfaktura på 500 kr som sedan dras av på slutfakturan, när den är betald är ert datum bokat!

Efter vi har bokat en tid och dag får ni en välkomstguide som innehåller all information nu kan tänkas behöva ☺️

Allt sådant står  i välkomstguiden så inga frågetecken finns när ni kommer till mig. Fotograferingen varar i ca 60 minuter och har tid för klädombyte och drycker pauser ☺️

Hundar är varmt välkomna!  Jag är hundvan och har själv haft hundar hela mitt liv, vi har en Golden Retriever själv ☺️

Skulle någon av er bli sjuk ( gäller även mig) så hörs vi av och bokar om fotograferingen! 

Skulle ni behöva omboka er tid så gör vi det! 

Efter vår fotografering går jag igenom alla bilderna, väljer ut dem 20 bästa bilderna och skapar ett urval åt er.

2- 4 dagar efter fotograferingen är detta klart, ni får ett mail med information om hur man väljer bilder och en länk till era bilder. 

När ni har valt ut era favoriter skickas en slutfaktura som kan både betalas med swish och med faktura på 30 dagar.

Bilderna levereras färdig redigerade ,högupplösta och lågupplösta bildfiler för att ni ska kunna framkalla vilka produkter som ni önskar och hur många gånger som helst- hur bra är inte det?!

5 st bildfiler ingår i priset 3000 kr.

Vill man köpa till någon extra bild kostar dem 300 kr st.

Svårt at välja? Då kan man köpa alla bilderna i urvalet inklusive fotograferingen för endast 4500 kr! ( Det räcker man väljer 5 extra bilder så har man fått alla bilderna för samma pris) 

Diana T Andersson

Diana heter jag, 37 år gammal men känner mig fortfarande som 30 🙈  Har tre barn, Hampus 15 år, Nathalie 13 år och Hugo på snart 5 år! Samt har vi ett pälsbarn- Simma som är en Golden och dotterns Katt Tusse bor också hos oss! Stor familj som älskar det spontana och lite för mycket god matt och filmkvällar med godis! 

Som fotograf är jag barnkär, har bra med tålamod får jag alltid höra av mina kunder  och är ofta positiv och glad! Hos mig i min studio är hela familjen komma, oavsett om ni har 1 barn eller 5 barn!

Även hundar är familjemedlemmar och får för mig gärna vara med på familjebilderna ☺️

IMG_3256

DETTA INGÅR VID familjeFOTOGRAFERING I STUDION

PRIS 3000 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

Bokningsförfrågan är inte bindande utan bara en förfrågan.

Jag tar endast emot ett begränsat antal bokningar per månad –
Det är därför viktigt att vara ute i god tid.


Det är viktigt att man har läst mina villkor eftersom man godkänner det när man skickar bokningsförfrågan!   Dem finns att läsa här.

fotograferingstider

Jag har fotograferingstider måndag – fredagar 

samt helgöppet sista söndagen i  månad.