barn/syskon & familjefotografering i veberöd

Välkommen till mig- ta med hela familjen!

 

Familjebilder är något som ligger mig varmt om hjärtat! Kanske för att det är så få såna bilder man själv faktiskt har! Vi mammor har ofta mobilen och tar bilder på när barnen äter glass, är på lekplatsen, gungar, åker karusell,  skoluppvisningar osv. Dessa bilder är så viktiga, bilderna bevarar vardagliga minnen!

Bilderna man låter en professionell fotograf i studion ta är bilder som blir stilrena,  och bilder som förevigar just åldern barn/barnet är i . 

En studio bild blir ofta väldigt fint som inramade verk på hemmets väggar. 

Jag fotograferar även utomhus, då blir bilderna mer minnen där man ser familjen, syskonen, porträtt på varje enskild individ i familjen. Man bevarar även här stunden, men mer på ett avslappnat sätt och det är lättare att få fram äkta känslor och personligheter och kärlek! 

Ett familjefoto blir så värdefullt för era barn men även för er vuxna föräldrar när sen era barn har blivit vuxna!

Alla åldrar är välkomna så det behöver inte vara en familj med småbarn! Ta hit tonåringarna eller barnen som har flyttat hemifrån! Ta hit era mor & farföräldrar och föreviga bilder ihop med barnbarnen!

IMG_7457
IMG_7481

Aldrig rätt tidpunkt

Jag får ofta höra av människor jag träffar och vänner i min omgivning som säger att dem vill  boka familjefotografering men man kommer aldrig till skott. 

 En del tycker att man vill vänta tills man går ner i vikt, eller att man tycker det är jobbigt att stå framför kameran, att det ska bli stelt- att man inte ska bli bra på bild osv. 

Till er säger jag- ta bilderna! Gör det just nu för era barns skull! Dem bryr sig inte om hur ni ser- barnen älskar er oavsett-  gör det till en upplevelse, där hela familjen är med.  Göm sedan bilderna och plocka fram dem i framtiden.

Men vi blir varken yngre/ snyggare/smalare/ piggare eller vad som nu först hindrade er -men när du sitter där på verandan med barnbarnen i knäet och bläddrar i familjealbumet kommer ni stolt visa upp dem där familjebilderna ni faktiskt tog  ☺️

 

80

Välkommen in till mig och min studio! 

 

Studion är byggd av en del av garaget och är lagom stort ( eller ja jag hade ju inte sagt nej till en större del av garaget 😉 men här har jag plats till nyfödda, gravida och ja även hela familjen får plats för att kunna skapa fina familjebilder! 

Innan er ankomst har jag plockat fram rekvisita som passar ert barns ålder.   Min rekvisita är av bästa kvalitet och är anpassat för barnfotograferingar.

Parkering finns precis utanför. 

VANLIGA FRÅGOR

Jag har tider måndag – fredag och erbjuder vardags eftermiddag & kvällar så att alla i familjen ska kunna hinna hem och äta något. 

Efter vi bestämt dag och tid får ni en bokningsfaktura på 500 kr som sedan dras av på slutfakturan, när den är betald är ert datum bokat! 

Efter vi har bokat en tid och dag får ni en välkomstguide som innehåller all information nu kan tänkas behöva ☺️

Allt sådant står  i välkomstguiden så inga frågetecken finns när ni kommer till mig. Fotograferingen varar i ca 60 minuter och har tid för klädombyte och drycker pauser ☺️

Hundar är varmt välkomna!  Jag är hundvan och har själv haft hundar hela mitt liv, vi har en Golden Retriever själv ☺️

Skulle någon av er bli sjuk ( gäller även mig) så hörs vi av och bokar om fotograferingen! 

Skulle ni behöva omboka er tid så gör vi det! 

1-2 dagar efter vår fotografering har jag sorterat och valt ut dem 20 -30 bästa bilderna och skapat en bildgalleria onlinegalleria åt er.

Ni loggar in och väljer era favorit bilder. Efter er betalningen är klar återkommer jag till er med en nedladdningskod.

Ni laddar hem era bilder på er egen dator. Gallerian för era bilder finns på länken i 14 dagar så att ni har gott om tid att ladda hem bilderna, gärna på flera enheter som en back-up!

Bilderna levereras färdig redigerade ,högupplösta och lågupplösta bildfiler för att ni ska kunna framkalla vilka produkter som ni önskar och hur många gånger som helst- hur bra är inte det?!

5 st bildfiler ingår i priset 3000 kr.

Vill man köpa till någon extra bild kostar dem 300 kr st.

10 bilder –  4200 kr

20 bilder –  6000 kr

Diana T Andersson

Diana heter jag, 37 år gammal men känner mig fortfarande som 30 🙈  Har tre barn, Hampus 15 år, Nathalie 13 år och Hugo på  5 år! Samt har vi ett pälsbarn- Simma som är en Golden och dotterns Katt Tusse bor också hos oss! Vi är en stor familj  som gillar äventyr och spontana påhitt! Vi campar gärna, åker på tivoli eller bara ut och äta på en resturang .

Som fotograf är jag barnkär, har bra med tålamod får jag alltid höra av mina kunder  och är ofta positiv och glad! Hos mig i min studio är hela familjen komma, oavsett om ni har 1 barn eller 5 barn!

Även hundar är familjemedlemmar och får för mig gärna vara med på familjebilderna ☺️

DETTA INGÅR VID familjeFOTOGRAFERING I STUDION

PRIS 3000 kr

Vid köp av 10 bilder – 4200 kr inkl fotograferingen

Vid köp av alla ( 20 ) bilderna inkl fotograferingen 6000 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

Bokningsförfrågan är inte bindande utan bara en förfrågan.

Jag tar endast emot ett begränsat antal bokningar per månad –
Det är därför viktigt att vara ute i god tid.


Det är viktigt att man har läst mina villkor eftersom man godkänner det när man skickar bokningsförfrågan!   Dem finns att läsa här.

fotograferingstider

Öppet måndag – fredag fram till 20.00