Familjefotografering i Veberöd

 Familjebilder är något som ligger mig varmt om hjärtat! Kanske för att det är knappt att man har några egna sådana bilder faktiskt, det är ju oftast en förälder  som står bakom kameran/ mobilen och är den flitiga i familjen på att föreviga bilder ☺️

Önskar ni en mysig rolig stund med hela familjen och dessutom föreviga det i minnen och fina bilder på er alla och enskilt porträtt på barnen ska ni boka en familjefotografering hos mig! Vi fotograferar det spontana som händer, leker och bara umgås.  

På familjefotograferingarna ingår enskilda bilder på varje barn och även syskonbilder- ni som par får också gärna på att ta någon bild ihop 🥰

IMG_9051

Hej och välkomna! Jag heter Diana, är snart 39 år, gift och har tre barn varav två är tonåringar och minstingen börjar skolan till höst! 

Som person är jag öppen, social,  glad och barnkär och gillar att skapa nya vänskaper! Vi har husvagn som vi gärna spenderar våra lediga sommardagar med eller reser men några lördagar på sommaren är jag även bröllopsfotograf.  Jag fotograferar främst nyfödda och bebisar till 1 år men är man gravid, vill boka en familjefotografering en sommarkväll går det lika bra  🥰 Jag har fått följa många kunder genom livet och det är lika kul varje gång man ser hur familjen har utökat och se era barn växa upp ☺️

 

IMG_7433

Små barnfötter springandes i sanden eller sittandes på en mysig filt mitt i skogen?

 Vart skulle ni vilja bli fotograferade? Kanske vid sjön med sanden mellan tårtan en som sommarkväll eller i skogen bland alla möjliga träslag, doften av lugnet och fågelkvitter?

Tid på dygnet för fotograferingen anpassas efter barnets behov som sovtider så barnet är pigg och har energi för fotograferingen samt tid beroende på om ni väljer skog eller vid sjön.

 

VANLIGA FRÅGOR

Utomhusfotograferingarna görs maj till slutet av september, så länge vi har stabilt och behagligt väder. Tiderna är färre än studiofoto eftersom  det är hög säsongen för bröllop och jag själv har semester under sommaren. 

 Boka gärna upp en tid med mig redan under jan- april eller hösten för en tid nästkommande år.

Efter vi bestämt dag och tid får ni en välkomstguide där det står allt om er fotografering. 

Efter vi har bokat en tid och dag får ni en välkomstguide som innehåller all information nu kan tänkas behöva ☺️

Allt sådant står  i välkomstguiden så inga frågetecken finns när ni kommer till mig. Fotograferingen varar i ca 60 minuter ☺️

Hundar är varmt välkomna!  Jag är hundvan och har själv en Golden Retriever ☺️

Skulle någon av er bli sjuk ( gäller även mig) så hörs vi av och bokar om fotograferingen, gäller även vid dåligt väder- självklart kostnadsfritt.

2 dagar efter vår fotografering har jag sorterat och valt ut dem 20 -30 bästa bilderna och skapat en bildgalleria onlinegalleria åt er.

Ni loggar in och väljer era favorit bilder. Efter er betalningen är klar återkommer jag till er med en nedladdningskod.

Ni laddar hem era bilder på er egen dator. Gallerian för era bilder finns på länken i 14 dagar så att ni har gott om tid att ladda hem bilderna, gärna på flera enheter som en back-up!

Bilderna levereras färdig redigerade ,högupplösta och lågupplösta bildfiler för att ni ska kunna framkalla vilka produkter som ni önskar och hur många gånger som helst- hur bra är inte det?!

10 st bildfiler ingår i priset 4000 kr.

Vill man köpa till bilder utöver de 10  kostar bilderna 300 kr st.

Nyfödd & Familjefotograf i Veberöd

Detta ingår vid barn / familjefotografering

PRIS 4000 kr

Boka din fotografering här

Bokningsförfrågan är inte bindande utan bara en förfråga, jag återkommer inom 1 dygn. 

Det är viktigt att man har läst mina villkor eftersom man godkänner det när man skickar bokningsförfrågan!   Dem finns att läsa här.

Efter jag fått ert mail får ni en välkomstbroshyr online där ni kan läsa om hur fotograferingen går till och tips! Ni får även en lista på vad som är bra att tänka på och vi går igenom dag och tid samt vilken miljö ni vill fotograferas på.