Familjefotograf med Studio I Veberöd
73

bebisar till härliga tonåringar- Kom hela familjen! alla är välkomna!

Alla åldrar har sin charm, visst är det så!
Jag träffar gärna er nyfödda lilla familjemedlem,   bebisen som precis har lärt sig sitta själv,
ettåringen som kommer hit på en smash the cake – ja hela familjen oavsett hur gamla barnen är! 

Många kunder återkommer när familjen växer eller barnen blir äldre och det finns inget finare för mig än att få följa er i livet och föreviga tiden vi är i nu 

Min bildstil är ljus & jag använder gärna neutrala färger 😍

Familj, syskon & Enskilt

Det finns milstolpar i barnens liv som är klassiska åldrar för fotografering. Nyfödd,  6-9 månader och klassiska 1 årsporträtt
 men jag tycker inte det behövs någon speciell ålder för att boka en familjefotografering!

Att fotograferas hela familjen när barnen är äldre är ju också fantastiskt fint, att få en sådan bild, framkallad till en tavla med en fin ram som hänger på väggen i ert hem är klassiskt, enkelt och gör det lilla extra i ert hem! 

Det är därför jag erbjuder bara digitala bildfiler- för att ni ska kunna framkalla bilderna hur stort ni vill och hur många som helst- som blir perfekta presenter till mor & farföräldrar!

När ni bokar en familjefotografering blandar vi bilderna med familjebilder, syskonbilder, enskilda porträtt på varje barn och er föräldrar enskilt med era barn.

Fotograferingen sker helt på barnens villkor och ibland krävs det att vi pausar, gör något annat, fyller på med vätska för att sedan återgå till att få till några bra bilder till.
För mig är det oerhört viktigt att hela fotograferingen upplevs som rolig och bekväm! 

Så vänta inte med att boka- boka redan idag! Ha gärna i åtanke  att jag har uppbokat oftast 1-2 månader framåt 😊

Diana T Andersson

Jag bor i Veberöd med Sambon,  två tonåringar och efter en ivf-resa fick vi minstingen som är nu 4 år- tiden springer iväg!

Med tre egna barn och år som barnfotograf brukar jag få dem mest blygsamma barn att slappna av och känna trygghet i min närvaro där jag gärna bjuder på sång och bus 💛

IMG_3256

Välkommen in i studion

Min studio ligger på hemma plan och sitter ihop med vårt garage, den är inte jättestor så ha gärna kvar barnvagnen i bilen men babyskyddet går jättebra att ta med in :).

Det är väldigt lyxigt för mig att kunna ha studion så nära och inte behöva hyra en dyr lokal. Parkering finns precis utanför.

 I studion finns allt som jag behöver för att få fina bilder på era barn och er som familj 😊 

 

bokningsförfråga

Är du intresserad av en fotografering? Kul! Skicka genast in en bokningsförfråga- vänta inte! Gärna flera månader innan så ni kan garanterat få en tid!  Jag tar endast  några bokningar per vecka så tiderna går fort åt!

 Skriv i bokningsförfrågan nedanför så återkommer jag inom kort. 


I samband med bokningen skickas en faktura på 500 kr som är en bekräftelse på bokningen. Detta belopp dras sedan av från slutfakturan! 

planering

Efter vi har bokat tid och dag får ni en välkomstguide  där det står om tips och
andra bra att veta saker inför just er fotografering.

Vi går igenom alla era önskemål och tankar via mail så att ni är väl förbereda där ni kommer 🥰

fotografering

Några dagar innan fotograferingen hör jag av mig och kollar så att ni mår bra och att vi  har allt klart inför er fotografering.

Är någon i familjen sjuk, ombokar vi er dag kostnadsfritt.

Fotograferingen tar ca 60 minuter.

bildleverans

Efter vår fotografering går jag igenom alla bilderna, dem sorteras och dem bästa bilderna väljs ut av mig och redigeras.

2- 4 dagar efter fotograferingen får ni ett mail och information hur ni gör för att välja ut era bilder. I urvalet ligger dem 20 bästa bilderna från fotograferingen. 

När ni har valt ut era bilder skickas en slutfaktura via Frilans Finans som är på 30 dagar. 

Bilderna levereras färdigredigerade, högupplösta för att ni ska kunna framkalla vilka produkter som ni önskar och hur många gånger som helst- hur bra är inte det?!

5 st bildfiler ingår i priset men man får gärna köpa till fler bilder om man vill för 300 kr st eller alla bilderna i urvalet inklusive fotograferingen för 4000 kr.

detta ingår i priset

Pris: 2500 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

Bokningsförfrågan är inte bindande utan bara en förfrågan.

När ni bokar en fotografering hos mig har man godkänt mina villkor, det är därför viktigt att man läser villkoren.  Dem finns att läsa här.