barn & familjefotografering i veberöd

Välkommen på en rolig, lekfull familjefotografering!

 

Familjebilder är något som ligger mig varmt om hjärtat! Kanske för att det är knappt att man har några egna sådana bilder faktiskt, det är ju oftast en förälder  som står bakom kameran/ mobilen. Vi har faktiskt bara typ två familjebilder på hela familjen och det är en bild från semester för 5 år sen och sen nu när vi gifte oss detta året så fick vi också familjebild. 

Från och med 1 Januari 2023 har jag begränsat mina familjefotograferingar i studio och faktiskt erbjuder att vi är utomhus istället.
Varför? Jo för att studio vs utomhus är en otrolig skillnad! Både fotograferingen och resultatet.
I studion har barnen mer krav på sig att uppföra sig, vara framför kameran på just en plats och bjuda på leenden som vi skojar fram genom att tramsa och sjunga och många  föräldrar säger faktiskt att en hel del av leenden är ” fejk”, och man får försöka igen. Jag vet att många av mina tidigare kunder upplevde både syskon och familjebilderna som något svettigt faktiskt 😅 Man får faktiskt kämpa med att få fram fina familjebilder 🤪 Men det har det varit värt! MEN om vi hade hellre kunnat göra fotograferingen lekande lätt? 

Utomhusfotograferingarna är lättare och roligare för barnen! 

Vi har en större yta att fota på, jag som fotograf får springa mer men underlättar för er som förälder ☺️ Vi lekar fram bilderna- lekar som jag har med mig, det är små uppdrag som vem som jag springa snabbats, eller vem som kan brotta ner pappa ( då ser det ut som att barnen kramas)- uppdrag som banen tycker är roliga!
Fotograferingen blir mer som ett äventyr, en stund med familjen och mig som fotograf. Genom att leka dessa uppdrag fångar jag barnens personlighet och deras äkta leenden! 

Även på familjefotograferingarna ingår enskilda bilder på varje barn och även syskonbilder.

 

IMG_4155

alla FÅR VARA MED!

Alla åldrar är välkomna så det behöver inte vara en familj med småbarn! Ta hit tonåringarna eller varför inte bjuda in mor & farföräldrar och föreviga bilder ihop med barnbarnen?

Har ni hund? Ta med vovven!

Samla ihop hela kusinskaran och ta en bild tilll mor & farföräldrar?

Fotograferingen sker i veberöd & Vomb där jag har mina smultronsställen. 

 

Familjefotograf med studio i veberöd
IMG_7455

VANLIGA FRÅGOR

Beroende på årstid sätter jag tiderna olika. Ska vi vara i skogen spelar tiden mindre roll medans öppna landskap och vid vatten sätts alltid en kvällstid, ca 1-2 timmar innan solen går ner för att få det magiska ljuset! Jag har tider måndag – fredag och erbjuder vardags eftermiddag & kvällar.

Efter vi bestämt dag och tid får ni en välkomstguide där det står allt om er fotografering. 

Efter vi har bokat en tid och dag får ni en välkomstguide som innehåller all information nu kan tänkas behöva ☺️

Allt sådant står  i välkomstguiden så inga frågetecken finns när ni kommer till mig. Fotograferingen varar i ca 60 minuter ☺️

Hundar är varmt välkomna!  Jag är hundvan och har själv en Golden Retriever ☺️

Skulle någon av er bli sjuk ( gäller även mig) så hörs vi av och bokar om fotograferingen, gäller även vid dåligt väder.

2 dagar efter vår fotografering har jag sorterat och valt ut dem 20 -30 bästa bilderna och skapat en bildgalleria onlinegalleria åt er.

Ni loggar in och väljer era favorit bilder. Efter er betalningen är klar återkommer jag till er med en nedladdningskod.

Ni laddar hem era bilder på er egen dator. Gallerian för era bilder finns på länken i 14 dagar så att ni har gott om tid att ladda hem bilderna, gärna på flera enheter som en back-up!

Bilderna levereras färdig redigerade ,högupplösta och lågupplösta bildfiler för att ni ska kunna framkalla vilka produkter som ni önskar och hur många gånger som helst- hur bra är inte det?!

5 st bildfiler ingår i priset 3000 kr.

10 st bildfiler som ingår- 4000 kr ( rabatt 500 kr ) 

Vill man köpa till några få bilder utöver 5 eller 10 kostar en extrabild 300 kr st.

Diana T Leijon

Diana heter jag, 38 år men känner mig inte en dag äldre än 30! 🙂  Gillar energidryck, cola zero och kinder maxi 😅 Har tre barn, 16, 14 och 5 år, gift, hundmatte, gillar det spontana, öppen som en bok, pratar gärna, älskar humor, att resa, träffa nya människor- ja det var lite om mig!  ☺️

DETTA INGÅR VID familjeFOTOGRAFERING I STUDION

PRIS 3000 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

Bokningsförfrågan är inte bindande utan bara en förfrågan.


Det är viktigt att man har läst mina villkor eftersom man godkänner det när man skickar bokningsförfrågan!   Dem finns att läsa här.

fotograferingstider

Öppet måndag – fredag fram till 20.00