Familjefotograf med smultronplatser i veberöd & Lomma.
IMG_0106

I en familjefotografering är alla välkomna, även mor & farföräldrar.

Alla får vara med! Far & morföräldrar, kusiner, syskon, hela släkten, och även hundar ☺️

Familj, syskon & Enskilt

Att fotograferas utomhus är perfekt för en familj! Här kan barnen få vara barn, jag har några roliga lekfulla uppgifter till barnen som gör att det nästan inte känns som att man fotograferas. Det är inget uppspelt och tråkigt! 

Jag erbjuder bara digitala bildfiler- för att ni ska kunna framkalla bilderna hur stort ni vill och hur många som helst- som blir perfekta presenter till mor & farföräldrar!

När ni bokar en familjefotografering blandar vi bilderna med familjebilder, syskonbilder, enskilda porträtt på varje barn och er föräldrar enskilt med era barn- även ni föräldrar får gärna ta en bild ihop 🥰

Fotograferingen sker helt på barnens villkor och ibland krävs det att vi pausar, gör något annat, fyller på med vätska för att sedan återgå till att få till några bra bilder till.
För mig är det oerhört viktigt att hela fotograferingen upplevs som rolig och bekväm! 

Så vänta inte med att boka- boka redan idag! Ha gärna i åtanke  att jag har uppbokat oftast 1-2 månader framåt 😊

Diana T Andersson

Jag bor i Veberöd med Sambo,  och tre barn i åldrarna 15, 13, och snart 5 år.

Med tre egna barn och år som barnfotograf brukar jag få dem mest blygsamma barn att slappna av och känna trygghet i min närvaro där jag gärna bjuder på sång och bus 💛

IMG_3256

bokningsförfråga

Är du intresserad av en fotografering? Kul! Skicka genast in en bokningsförfråga- vänta inte! Gärna flera månader innan så ni kan garanterat få en tid!  Jag tar endast  några bokningar per vecka så tiderna går fort åt!

 Skriv i bokningsförfrågan nedanför så återkommer jag inom kort. 


I samband med bokningen skickas en faktura på 500 kr som är en bekräftelse på bokningen. Detta belopp dras sedan av från slutfakturan! 

planering

Efter vi har bokat tid och dag får ni en välkomstguide  där det står om tips och
andra bra att veta saker inför just er fotografering.

Vi går igenom alla era önskemål och tankar via mail så att ni är väl förbereda där ni kommer 🥰

fotografering

Några dagar innan fotograferingen hör jag av mig och kollar så att ni mår bra och att vi  har allt klart inför er fotografering.

Är någon i familjen sjuk, ombokar vi er dag kostnadsfritt.

Fotograferingen tar ca 60 minuter.

bildleverans

Efter vår fotografering går jag igenom alla bilderna, dem sorteras och dem bästa bilderna väljs ut av mig och redigeras.

2- 4 dagar efter fotograferingen får ni ett mail och information hur ni gör för att välja ut era bilder. I urvalet ligger dem 20 bästa bilderna från fotograferingen. 

När ni har valt ut era bilder skickas en slutfaktura via Frilans Finans som är på 30 dagar. 

Bilderna levereras färdigredigerade, högupplösta för att ni ska kunna framkalla vilka produkter som ni önskar och hur många gånger som helst- hur bra är inte det?!

5 st bildfiler ingår i priset men man får gärna köpa till fler bilder om man vill för 300 kr st eller alla bilderna i urvalet inklusive fotograferingen för 5000 kr.

detta ingår i priset

Pris: 3500 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

Bokningsförfrågan är inte bindande utan bara en förfrågan.

När ni bokar en fotografering hos mig har man godkänt mina villkor, det är därför viktigt att man läser villkoren.  Dem finns att läsa här.