Svar på dem vanligaste frågorna

Här har jag samlat dem vanligaste frågorna.

FAQ

Hur gör vi om det regnar?

Vilket paket ska jag välja?

Att betala för en fotograf eller låta vännen Arne fota gratis?

Omboka / Avboka

FAQ

Hur gör vi om det regnar?

När vi träffas och har vårt bröllopsmöte brukar jag alltid fråga ifall brudparet själva vet vart vi kan vara vid regn.
Är viglslen före eller efter fotograferingen? Gör det något om ni blir lite blöta? Vad känner ni?

Jag har med mig 2 st paraplyer för brudparet som vi har till hjälp ifall det kan hjälpa. Annars är mina tips att kanske kolla ifall vi kan fotas i lokalen eller inne i kyrkan.- Det brukar alltid lösa sig men vi pratar iallafall om det och sätter upp en plan B!

Vilket paket ska jag välja?

Det är helt upp till er vilket paket ni vill välja.

Vilka bilder är viktiga för er?

Jag har fyra paket att välja på- för att passa allas önskemål och budget.

Att betala för en fotograf eller låta vännen Arne fota gratis?

Jag som många andra fotografer annonserar eller finns på diverese bröllopsforum. Ofta när just fotograf dyker upp så tycker man att em bröllopsfotograf är dyr och man väljer hellre att en vän ska fotografera bröllopet.

Jag rekommenderar er att tänka till en gång extra och fråga er själva hur viktiga är bilderna?
Vad är era krav?

Har vännen en bra kamera? Det betyder inte att bilderna blir bra för det. Hur skulle det kännas om vännens kamera slutar att funka? Är det ok om det inte blir några bilder?

Vi som jobbar som bröllopsfotografer har oftast två kameror med oss. Alltid en i backup samt flertal objektiv för att unvika alla olyckor som kan uppstå med utrustningen.
Vi har erfarenhet att fota i kyrka och köper vår utrustning utefter det. Vi har koll på vart vi ska stå vid dem olika " moments" som ringarna och kyssen inte får missa! Eller att vi inte drar på oss för mycket uppmärksamhet och stör.

Och den stora delen är redigeringen. Efterarbetet. Vi har också förarbete och därefter sätts våra priser.


Mitt tips är att boka en fotograf under vigsel och bröllopsporträtten och låt din fotointresserade vän sköta det andra om dem bilderna inte är lika viktiga för er.
På Så Vis har du sparat en del pengar och din vän får vara närvarande under ceremonin istället för att sitta bakom kameran. win-win :)

Omboka / Avboka

Skulle något hända att man måste omboka sker det givetvis kostnadsfritt och vi håller tummarna att jag är ledig på ert nya datum ni väljer!

Man kan avboka sitt bröllop men om avtalet är skrivet och en par fotografering har genomförts kommer man att få en faktura på vad fotograferingen skulle ha kostat. ( 2000 kr) .