förberedelser


Er dag är här. Ni vaknar tidigt och pirret i magen kanske har funnits där hela natten. Nu är det dags att börja dagen. Sminket ska på, håret ska fixas. En del par har valt att inte låta mannen se brudklänningen och först när ni står i kyrkan får han se sin blivande. Är ni hemma eller på en salong?

( Förberedelser ingår endast i paket 4)

first look


En del par väljer att efter frukosten bege sig på olika håll. Det är nu dags att göra sig extra fin och väljer man att inte se varandra fören i kyrkan så är en first look kanske ett alternativ? Det är en fin stund och många känslor brukar komma- en stund bara ni två och det blir väldigt fina foto :)


bröllopsporträtt


Inget bröllop utan bröllopsporträtt! :) Det är det viktigaste under hela bröllopet tycker jag! :) Är er budget liten- boka då bara bröllopsporträtten!

vigsel


Dags att säga Ja till varandra!

Gratulationer


Nu är ni gifta! WOHOO! Det blåses såpbubblor, kastas fågelfrön/ ris. Har man barn med på bröllop får man räkna med extra mycket ris på sig ;)

Det hurras och sen blir det kramkalas! Det brukar också bli att familjen vill fotografera er och även era barn brukar få va med på dessa bilder.

(Har ni valt att göra bröllopsporträtten innan vigsel och valt paket 2 avslutas mitt jobb här.)


Mingel & BrudskålNu ska det minglas. En del väljer att göra sin bröllopsfotografering med mig antingen innan vigseln eller direkt efter vigseln. Då får gästerna sysselsätta sig med det som ni har planerat åt det. Det klassiska är tipsrunda :)

Tillbaka till gästerna som väntat på er. En skål utbringas för er och lite småprat bland gästerna. Ett perfekt tillfälle i akt att ta gruppbilder. Familjerna kommer till mig och ställer sig familjevis, på så vis får man med alla gästerna på minst en bild och med detta kortet är det lite extra kul att skicka med i tackkortet tex.


Finns tid till det och vädret är ok för er att vara ute så smyger jag även in i lokalen och fotograferar lite av dekorationerna som finns samt fram till ni sätter er till bords.

(Har man valt paket nr 3 så avslutas dagen här för mig.)

Middag, Tårta & Spex


Jag fotograferar inte något under måltiderna förutom när det händer något speciellt. Ingen av era gäster uppskattar att bli fotograferade när dem äter så då passar jag på att vila kroppen och är redo när talen går igång.

Följt av middag, tårta och lekar förevigar jag detta!

Bröllopsdans- sen är festen igång!


Det är dags för er att ta er första dans som man & fru. När festen sen drar igång är jag med er ca 30 min in och sedan tackar jag för mig.

( Detta ingår i paket 4)

Follow me on Instagram