gravidfotografering med magiska platser i skåne

Du bär på ett litet mirakel- Bevara den stunden

Även om det är ditt första barn eller du har barn sen tidigare är det en spännande tid och kärleken för barnet finns redan där- hur konstigt är inte det? 🙂  Jag har själv 3 barn och även om graviditeten känns lång under tiden man är gravid så efteråt när barnen blivit stora har man nästan glömt bort hur det va att vara gravid. 


Att unna sig en gravidfotografering hos en fotograf är något helt annat än mobilbilderna man själv tar varje vecka.
Dessa bilderna vi tar är vackra på ett konstnärligt sätt och är fint att framkalla och även sätta in i babyns första bok. 

 

 

Gravidfotograf i Skåne
Gravidfotograf i Skåne
Gravidfotograf i Skåne
Diana T Andersson

Jag har två tonåringar och efter en ivf-resa fick vi minstingen som är nu 4 år. När mitt första barn kom för 14 år sen så var det fortfarande att man tog sina egna bilder med mobilen, men som med allt annat så utvecklas vi och idag är det väldigt stort med gravidfotografering.  

Jag testade på gravidfotografering 2019 och sen dess har jag varit kär i gravidfotografering och brinner lika mycket för det då som nu! 
Det är så vackert med magen,  exklusive klänning som boostar dig med det där lila extra och sen en vacker natur på det 😍

För mig är det viktigt att du mår bra under din gravidfotografering så vi pausar och fikar precis när du behöver det. Det är DIN fotografering och jag gör allt för att du ska få en avslappnad, lättsam och rolig fotografering utomhus eller i min studio i veberöd. 💛

IMG_3256

vackra gravidklänningar

Som gravidfotograf vill jag lyfta dig och magen på ett vackert sätt.
För att boosta dig och känna dig extra fin vid fotograferingen erbjuder jag många fina lyxiga klänningar och accessoarer till din fotografering.

utvalda magiska platser

Jag utgår från Veberöd men rör mig gärna i trakterna och har mina smultronställen i grannorterna. Jag väljer plats utifrån era önskemål om miljöer. 

På  mina favoritplatser fotograferar jag gärna på förmiddagen ( speciellt om barn finns med) eller cirka 1-2 timmar innan solnedgången som på sommarens årstider. Ut efter årstider och plats sätter vi tiden för vår fotografering för att få det bästa ljuset.

Avslappnad fotografering

Jag förstår att man är nervös inför fotograferingen , både att stå framför kameran och av att träffa mig men jag lovar dig att det kommer gå superbra! 

 Jag hjälper och kommer guidar dig / er genom hela fotograferingen och nästan alla mina kunder har aldrig stått framför en kamera förut.  😊

vill du låna klänningar?

Paljetter, tyll eller spets- vad gillar du? Jag har över 25 stycken klänningar för er att låna helt fritt.

När ni skickat bokningsförfrågan får ni en gravidguide om tips inför gravidfotograferingen, hur jag kommer guida era och även en länk till klänningarna som finns för er att låna. 

Gravidfotograf i Skåne
19102019-IMG_0035
IMG_3482

BOKNINGSFÖRFRÅGA

Man kan boka sin fotografering hur tidigt som helst men efter första ultraljudet där runt v 18 brukar vara lagom. Fotograferingen gör vi 2-3 månader innan BF men det kan även vara tidigare om du känner att magen börjar bli tung. Det viktiga är att du ska må bra och orka fotograferingen.

Boka gör ni genom att skriva i bokningsförfrågan nedanför så återkommer jag inom kort med olika lediga tider. Du får ett sms när jag har svarat på din bokningsförfråga eftersom mina svar ibland hamnar i skräpposten.  I samband med bokningen skickas en faktura på 500 kr som en bekräftelse på bokningen. Detta belopp dras av från slutfakturan.

 

PLANERING

Efter vi har bokat tid och dag får ni välkomst guide om hur din fotografering går till, små tips och vad som är bra att tänka på. 

Den innehåller även en länk till att se alla mina gravida klänningar som ni får lov att låna.

Vill man fotograferas med partner och tidigare barn så finns det lite tips på klädkombinationer i välkomstguiden.  Och jag finns även till er tjänst ifall ni vill bolla lite idéer med kläder, hår eller andra saker 🙂

Jag har mina ställen som jag väl känner till och vet hur ljuset är på dessa ställena. Ni får bestämma vilken miljö ni vill att vi ska vara på och sen kommer jag med tips om vilka ställen vi har att välja på.  Jag utgår från Veberöd men har mina ställen lite varstans i hela Skåne. 

FOTOGRAFERINGEN

Några dagar innan fotograferingen hör jag av mig och stämmer av så att vädret är ok, ni mår bra och inga frågor finns.
Skulle det visa  regn eller hårda vindar bokar vi om dagen. 
 Skulle ni bli sjuka bokar vi om till en ny dag- kostnadsfritt- det är viktigt för mig att du mår bra! 💛

Dagen är kommen och vi möts upp där vi bestämt.

 Jag har med mig dina valda klänningar , eventuella accessoarer och för att du ska kunna byta om ostört har jag ett portabelt omklädningstält med mig. 

Om tidigare barn är med under fotograferingen börjar vi med dessa bilder så att partner sedan kan ta barnet/barnen och gå iväg så att vi kan fokusera på dig som är gravid.

Fotograferingen tar ca 60 minuter, eventuellt något längre ifall tidigare barn är med oss.

BILDLEVERANS

Efter vår fotografering går jag igenom alla bilderna, dem sorteras och dem bästa bilderna väljs ut av mig och redigeras.

5 dagar efter fotograferingen får ni ett mail och information hur ni gör för att välja ut era bilder. I urvalet ligger dem 20-30 bästa bilderna från fotograferingen. 

När ni har valt ut era bilder skickas en slutfaktura via Frilans Finans som är på 30 dagar. 

Bilderna levereras färdigredigerade, både högupplösta och webbanpassade för att ni ska kunna framkalla vilka produkter som ni önskar och hur många gånger som helst- hur bra är inte det?!

5 st bildfiler ingår i priset men man får gärna köpa till fler bilder om man vill för 200 kr st eller alla bilderna i urvalet inklusive fotograferingen för 3500 kr.

Detta ingår i ert pris

2500 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

Bokningsförfrågan är inte bindande utan bara en förfrågan.
 Jag skickar ett sms till er efter att jag svarat på er förfrågan eftersom mina mail ibland hamnar i skräpposten.

Jag tar endast emot ett begränsat antal bokningar per månad eftersom jag  har ett annat jobb & familj men vill även kunna ge mina kunder det bästa och inte stressa under fotograferingarna.  
Det är därför viktigt att vara ute i god tid 💛

Är det fullbokat, hör av er ändå. Ibland får jag in ombokningar och kan då ha möjlighet att ta emot er med kort varsel. 
Det är viktigt att man har läst mina villkor eftersom man godkänner det när man skickar bokningsförfrågan!   Dem finns att läsa här.

LEDIGA TIDER APRIL
2 tider
LEDIGA TIDER MAJ
1 tid
LEDIGA TIDER JUNI
2 tider
LEDIGA TIDER JULI
2 tider
LEDIGA TIDER AUGUSTI
3 tider