gravidfotografering Veberöd/lomma
Fotograf Diana T Andersson  med fotostudio i Veberöd

Du bär på ett litet mirakel- Bevara den stunden

En graviditet kan komma plötsligt, den kan vara väldigt planerad och otroligt efterlängtad.
Jag har fått vara om båda delarna, vår minsta är ett ivfbarn och att få vara med om den resan gjorde att jag såg graviditet på ett helt annat sätt än vad jag gjort tidigare.  Att få bli gravid är en gåva och ingen självklarthet. 

Dessutom är kvinnokroppen grym, att inne i magen skapas en bebis! Med 10 fingar och 1 tår, ni har inte träffat er bebis än men visst finns det en längtan och en kärlek till er bebis redan nu,  bevara denna tiden, 9 månader kommer gå så otroligt snabbt! Snart är er bebis här!

Att unna sig en gravidfotografering hos en fotograf är något helt annat än mobilbilderna man själv tar varje vecka.
Dessa bilderna vi tar är vackra på ett konstnärligt sätt och är fint att framkalla, hänga upp på väggen och även sätta in i babyns första bok. 

 

 

IMG_3714

Diana T Andersson

Jag har två tonåringar och efter en ivf-resa fick vi minstingen som är nu 4 år. När mitt första barn kom för 14 år sen så var det fortfarande att man tog sina egna bilder med mobilen, men som med allt annat så utvecklas vi och idag är det väldigt stort med gravidfotografering och något av det roligaste att föreviga! 

Jag testade på gravidfotografering 2019 och sen dess har jag varit kär i gravidfotografering och brinner lika mycket för det då som nu! 
Det är så vackert med magen,  exklusiva klänningar som ni får låna som boostar dig det där lila extra! Självklart går det likabra med era egna kläder!

För mig är det viktigt att du mår bra under din gravidfotografering så vi pausar precis när du behöver det. Det är DIN fotografering och jag gör allt för att du ska få en avslappnad, lättsam och rolig fotografering. 💛

IMG_3256
IMG_0500

Avslappnad fotografering

Jag förstår att man är nervös inför fotograferingen , både att stå framför kameran och av att träffa mig men jag lovar dig att det kommer gå superbra! Jag guidar dig genom hela fotograferingen!

Ni välkomnas till en varm studion med dovt behagligt ljus och musik som strömmar ut från högtalaren. Fotograferingen sker i lugn takt och vi pausar när du än behöver det.

Önskar du hellre att fotograferas utomhus har jag några speciellt utvalda ställen som jag alltid återvänder till- skog, strand och park. Dessa ligger runt Lomma områdena samt Veberöd.

vill du låna klänningar?

Jag har klänningar i olika stilar men även kavajer, sjalar, hattar och annat för fotografering i studion! 

När vi bokat tid och dag får ni en välkomstguide på hur fotograferingen går till, platser där jag brukar fotografera och även så får ni en länk till gallerian med alla mina kläder- helt fritt för er att låna! 

Gravidfotograf i Skåne
Gravidfotograf i Skåne

BOKNINGSFÖRFRÅGA

Man kan boka sin fotografering hur tidigt som helst men efter första ultraljudet där runt v 18 brukar vara lagom. Fotograferingen gör vi ca 3 månader innan BF.

 

 Det viktiga är att du mår bra och orkar fotograferingen.

Boka gör ni genom att skriva i bokningsförfrågan nedanför så återkommer jag inom kort med olika lediga tider. 

I samband med bokningen skickas en faktura på 500 kr som en bekräftelse på bokningen. Detta belopp dras av från slutfakturan.

Att fotograferas utomhus kostar mer eftersom att extra tid går åt att köra, drivmedel, packa/packa ut samt tvätta klänningarna efter fotograferingen. 

PLANERING

Efter vi har bokat tid och dag får ni välkomst guide om hur din fotografering går till, små tips och vad som är bra att tänka på. 

Den innehåller även en länk till att se alla mina gravida klänningar som ni får lov att låna.

Vill man fotograferas med partner och tidigare barn så finns det lite tips på klädkombinationer i välkomstguiden.  Och jag finns även till er tjänst ifall ni vill bolla lite idéer med kläder, hår eller andra saker 🙂

FOTOGRAFERINGEN

Några dagar innan fotograferingen hör jag av mig och stämmer av så att du mår bra och inga frågor finns samt att vädret är på vår sida om vi har bokat utomhus.

 Skulle ni bli sjuka bokar vi om till en ny dag- kostnadsfritt- det är viktigt för mig att du mår bra! 💛

Om tidigare barn är med under fotograferingen börjar vi med dessa bilder så att partner sedan kan ta barnet/barnen så att vi kan fokusera på dig som är gravid.

Fotograferingen tar ca 60 minuter.

BILDLEVERANS

Efter vår fotografering går jag igenom alla bilderna, dem sorteras och dem bästa bilderna väljs ut av mig och redigeras.

2- 4 dagar efter fotograferingen får ni ett mail och information hur ni gör för att välja ut era bilder. I urvalet ligger dem 20 bästa bilderna från fotograferingen. 

När ni har valt ut era bilder skickas en slutfaktura via Frilans Finans som är på 30 dagar. 

Bilderna levereras färdigredigerade och högupplösta bildfiler för att ni ska kunna framkalla vilka produkter som ni önskar och hur många gånger som helst- hur bra är inte det?!

5 st bildfiler ingår i priset 3500 kr men man får gärna köpa till fler bilder om man vill för 300 kr st eller ett paketpris på 5000 kr för fotograferingen och alla bildfilerna i urvalet.

gravidFotografering utomhus Veberöd/lomma

3500 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

Bokningsförfrågan är inte bindande utan bara en förfrågan.

Jag tar endast emot ett begränsat antal bokningar per månad –
Det är därför viktigt att vara ute i god tid.


Det är viktigt att man har läst mina villkor eftersom man godkänner det när man skickar bokningsförfrågan!   Dem finns att läsa här.