Gravidfotografering i Veberöd
Du bär på ett litet mirakel- Bevara den stunden

En graviditet kan komma plötsligt, den kan vara väldigt planerad och otroligt efterlängtad.
Jag har fått vara om båda delarna, vår minsta är ett ivfbarn och att få vara med om den resan gjorde att jag såg graviditet på ett helt annat sätt än vad jag gjort tidigare.  Att få bli gravid är en gåva och ingen självklarthet. 

Visst är kvinnokroppen grym, att inne i magen skapas en bebis! Med 10 fingar och 10 tår, ni har inte träffat er bebis än men visst finns det en längtan och en kärlek till er bebis redan nu, hur coolt är inte det? Även om man under graviditeten tycker tiden går långsamt ni när er bebis är född, nästan glömma bort att ni varit gravida! Det säger jag efter själv varit gravid 3 gånger! Bilderna gör att vi påminns, tänker tillbaka, en del saknar att vara gravid, en del andra älskade det. Oavsett är det en tid vi gick igenom- som gav oss något av det bästa i livet. 

 Visst kan man ta bilder med sin mobil men har man  möjligheten så  unna er att göra en gravidfotografering hos en fotograf  för det är något helt annat än mobilbilderna man själv tar varje vecka.  Även er partner får möjligheten att vara med på bild dessutom! 

Dessa bilderna vi tar på dig och din partner är vackra på ett konstnärligt sätt. Speciellt med vackra klänningar som man inte själv har i garderoben och med fantastiskt miljö och rätt tidpunkt på dagen får vi fantastisk ljus i bilderna som slår mobilbilderna rejält!

gravidfotografering regn

Varmt välkommen till mig! 

Har har du en lättsam person som älskar att träffa nya människor, pratglad  tre barnsmamma! Har två tonåringar och en sladdis på 6.5 år som kom till med hjälp av ivf.

Jag testade på gravidfotografering 2019 och sen dess har jag varit kär i gravidfotografering och brinner lika mycket för det då som nu! 
Det är så vackert med magen,  exklusiva klänningar och härliga naturer gör att vi får magiska gravidbilder åt er.   Självklart går det likabra med era egna kläder!

 

Inga erfarenhet av att stå framför kameran behövs, jag kommer att guida dig hur du ska stå, lägga händerna och är din partner med så visar jag er båda! 

För mig är det viktigt att du mår bra under din gravidfotografering så vi pausar precis när du behöver det. Det är DIN fotografering och jag gör allt för att du ska få en avslappnad, lättsam och rolig fotografering. 💛

När du har skickat in en bokningsförfrågan så kommer du få en välkomstguide om just din fotografering så att du har koll på allt ☺️

 

gravidfotograf skåne

Vilken vecka sker fotograferingen?

Jag fotograferar vanligtvis gravida i veckorna mellan  25- 32. 

Det beror dels på hur stor magen hunnit bli och ditt mående. 

Mot slutet kan man drar  på sig mycket vätska, blir tröttare och dessutom hinner vi omboka om vädret eller sjukdom kommer mellan. 

När vi bokat en tid och dag får ni en välkomstguide där det står all information om klädtips, länk till en galleria där jag visar klänningarna som ma får lov att låna om man vill,  vad man ska ta med, hur fotograferingen går till, vad som är bra att tänka på, vi går igenom era önskemål om  vilka bilder ni vill ha ut från er fotografering, är partner med, syskon?

 Vi går igenom allt inför er fotografering via mail så ni är väl förbereda och har koll på vad som händer före, under och efter er fotografering.

Utomhus eller i studion?

Studio eller utomhus? Det är två helt olika fotograferingar som ger olika resultat då ljus och miljö gör väldigt stor skillnad. Vad för bilder gillar du?

Fördelarna med att fotas i studion är att man har lätt att sitta och pausa när kroppen värker, lättare att byta om och toalett finns tillgänglig. 

Fördelarna med utomhus är att man kan välja miljö och bilderna blir helt magiska med natur, ljuset och klänningarna som blir en superfin kombo! Perfekt också om blivande syskon ska vara med på bilderna. 

Bokar man fotografering utomhus sker fotograferingen runt Veberöd där jag har mina smultronsställen som bjuder på både skog och sjö.

Gravid & Nyföddfotograf Veberöd

Välkommen in till studio! 

Studion är byggd av en del av garaget och är lagom stort ( eller ja jag hade ju inte sagt nej till en större del av garaget 😉 men här har jag plats till gravida, nyfödda och barn för att kunna skapa fina bilder.

Har ni bokat fotografering i studio har jag före er ankomst satt upp ett draperi så att ni kan byta om ostört, släckt lamporna i taket, tänt levande ljus och musik spelas i studion för att få en mysig lugn känsla i studion. 

Parkering finns precis utanför. 

 

vill du låna klänningar?

Jag erbjuder till mina kunder att låna exklusiva gravidklänningar att fotograferas i för att göra fotograferingen till något extra. Man får givetvis också fotas i sina egna kläder om man vill det ☺️

När vi bokat tid och dag får ni en välkomstguide på hur fotograferingen går till, tips som är bra inför fotograferingen så som nagelvård, kläder till övriga familjen och  så får ni en länk till gallerian med alla mina kläder som finns att låna, givetvis kostnadsfritt. 

klänningar
Gravid & Nyföddfotograf Veberöd

VANLIGA FRÅGOR

Det bästa är att fotograferas är någonstans i v 25- 32.  Jag rekommenderar att inte vänta för långt in i graviditeten. En del samlar på sig mycket vätska, magen växer väldigt fort i slutet, det börjar kännas tungt och kanske en foglossning kommer- saker som gör att man kanske börjar tröttna på sin graviditet och inte känner sig på topp!  Skulle ni eller jag bli sjuk så kanske vi måste vänta någon vecka och då är det bra om vi har gott om tid på oss att kunna ta fotograferingen lite längre fram. 

Det är aldrig för tidigt att boka upp en tid! Du kan boka en tid redan i början av graviditeten! 

Tips på kläder får ni när vi bokat tid. Då får ni en välkomstguide där det står om kläder, vad man helst ska undvika, tankar om underkläder. Små tips som att inte ha mobiler i fickan, ta bort gammal nagellack och vad som är bra att ta med sig till fotograferingen! 

Fotograferingen tar ca 60 minuter och vi pausar, prata, fotograferar, byter om till olika outfits.

Är vi i studion har vi  levande ljus och musik spelas för att skapa en lugn, och harmonisk miljö för att ni ska känna er trygga ☺️.  Här bjuds på kaffe, cola & vatten.

Vid utomhusfotografering  tar jag med mig kläderna som ni vill låna och ett portabelt omklädningstält som ni kan byta om i. 

Skulle någon av er bli sjuk ( gäller även mig) så hörs vi av och bokar om fotograferingen helt enkelt ☺️ Nemas problemas!

 

Vid dåligt väder och vi bokart utomhus bokar vi till en ny dag. 

Har ni barn sen tidigare? Då rekommenderar jag er att boka utomhusfotografering så att vi har en större yta att röra oss på.

 

Partner är alltid välkomna och skulle du hellre vilja fotograferas själv får du gärna ha en vän som sällskap 🥰

1-2 dagar efter vår fotografering har jag sorterat och valt ut dem 20  bästa bilderna och skapat en bildgalleria onlinegalleria åt er.

Ni loggar in på er personliga onlinegalleria och väljer era favorit bilder. Efter er betalningen är klar återkommer jag till er med en nedladdningskod.

Ni laddar hem era bilder på er egen dator. Gallerian för era bilder finns på länken i 14 dagar så att ni har gott om tid att ladda hem bilderna, gärna på flera enheter som en back-up!

Bilderna levereras färdig redigerade ,högupplösta och lågupplösta bildfiler för att ni ska kunna framkalla vilka produkter som ni önskar och hur många gånger som helst- hur bra är inte det?!

5 st bildfiler ingår i priset 3000 kr.

Vill man köpa till  extra bild kostar dem 300 kr st.

IMG_0500

Detta ingår vid gravidfotografering

PRIS 3000 kr

Boka din fotografering här

Bokningsförfrågan är inte bindande utan bara en förfråga, jag återkommer inom 1 dygn. 

Det är viktigt att man har läst mina villkor eftersom man godkänner det när man skickar bokningsförfrågan!   Dem finns att läsa här.