gravidfotografering / veberöd

Du bär på ett litet mirakel- Bevara den stunden

En graviditet kan komma plötsligt, den kan vara väldigt planerad och otroligt efterlängtad.
Jag har fått vara om båda delarna, vår minsta är ett ivfbarn och att få vara med om den resan gjorde att jag såg graviditet på ett helt annat sätt än vad jag gjort tidigare.  Att få bli gravid är en gåva och ingen självklarthet. 

Dessutom är kvinnokroppen grym, att inne i magen skapas en bebis! Med 10 fingar och 10 tår, ni har inte träffat er bebis än men visst finns det en längtan och en kärlek till er bebis redan nu,  9 månader kommer gå så otroligt snabbt! Snart är er bebis här!

Att unna sig en gravidfotografering hos en fotograf är något helt annat än mobilbilderna man själv tar varje vecka.
Dessa bilderna vi tar är vackra på ett konstnärligt sätt och är fint att framkalla, hänga upp på väggen och även sätta in i babyns första bok. 

 

IMG_4689

jag är med er genom hela processen!

Jag fotograferar vanligtvis gravida i veckorna mellan  25- 32.
Ni får en välkomstguide som är anpassat för den bokade fotograferingen. Där står all information om klädtips, vad man ska ta med, hur fotograferingen går till, vad som är bra att tänka på, vi går igenom era önskemål om  vilka bilder ni vill ha ut från er fotografering, är partner med, syskon?

 Vi går igenom allt inför er fotografering via mail så ni är väl förbereda och har koll på vad som händer före, under och efter er fotografering.

Välkommen in till mig och min studio! 

Studion är byggd av en del av garaget och är lagom stort ( eller ja jag hade ju inte sagt nej till en större del av garaget 😉 men här har jag plats till nyfödda, gravida och ja även hela familjen får plats för att kunna skapa fina bilder.

Innan er ankomst har jag plockat fram klänningar om ni har önskat låna, satt upp ett draperi så att ni kan byta om ostört och släckt lapporna i studion men tänkt levande ljus för att få en mysig lugn känsla i studion. 

Parkering finns precis utanför. 

 

Under Maj- September månad kan man även välja att fotograferas utomhus i underbar grönska , inte långt ifrån studion så att ni kan prova klänningarna innan vi går till fotostället. 

vill du låna klänningar?

Jag erbjuder till mina kunder att låna en exklusiva gravidklänningar att fotograferas i för att göra fotograferingen till något extra. Det finns både enkla stilrena klänningar till mer exklusiva med långa släp. Jag har även kavajer, sjalar, hattar som kan göra det lila extra!

När vi bokat tid och dag får ni en välkomstguide på hur fotograferingen går till, tips som är bra inför fotograferingen så som nagelvård, kläder till övriga familjen och  så får ni en länk till gallerian med alla mina kläder som finns att låna, givetvis kostnadsfritt.

klänningar

VANLIGA FRÅGOR

Det bästa är att fotograferas i studion när man är någonstans i v 25- 32.  Jag rekommenderar att inte vänta för långt in i graviditeten. En del samlar på sig mycket vätska, magen växer väldigt fort i slutet, det börjar kännas tungt och kanske en foglossning kommer- saker som gör att man kanske börjar tröttna på sin graviditet och inte känner sig på topp!  Skulle ni eller jag bli sjuk så kanske vi måste vänta någon vecka och då är det bra om vi har gott om tid på oss att kunna ta fotograferingen lite längre fram. 

Det är aldrig för tidigt att boka upp en tid! Du kan boka en tid redan  i början av graviditeten! 

 Varje sommar mellan maj – september  släpper jag även utomhustider, dem är begränsade så var ute i god tid och boka! 

Jag tar ut en bokningsavgift på 500 kr får att säkra ert datum. Denna summan dras av på er slutfaktura. 

Efter vi reserverat dagar åt er får ni en välkomstguide som innehåller: 
Tips om vad ni kan ha på er, vad man helst ska undvika. Små tips som att inte ha mobiler i fickan, ta bort gammal nagellack och vad som är bra att ta med sig till fotograferingen! 

 

Samt ni får öven länken till en onlinegalleria där man ser alla klänningar som finns att låna samt storlek och lite mer info om varje klänning.

Fotograferingen tar ca 60 minuter och vi pausar, prata, fotograferar, byter om till olika outfits. Lite levande ljus och musik spelas i studion för att skapa en lugn, stressfri och harmonisk miljö ☺️.  

Vid utomhusfotografering  har jag tre platser som man kan välja på. Skog, sjö eller grönska.  Då tar jag med mig kläderna och ett portabelt tält som ni kan byta om i. 

Skulle någon av er bli sjuk ( gäller även mig) så hörs vi av och bokar om fotograferingen helt enkelt ☺️ Nemas problemas!

 

Vid dåligt väder bokar vi till en ny dag. 

Har ni barn sen tidigare? Självklart är dem också välkomna! Jag börjar alltid med bilderna med barnen eftersom de brukar tröttna rätt så fort ☺️ 

Självklart är er partner också välkommen!

 

Ska du fotograferas själv får du gärna ha en vän eller partner med dig som sällskap 🥰

Efter vår fotografering går jag igenom alla bilderna, väljer ut dem 20 bästa bilderna och skapar ett urval åt er.

2- 4 dagar efter fotograferingen är detta klart, ni får ett mail med information om hur man väljer bilder och en länk till era bilder. 

När ni har valt ut era favoriter skickas en slutfaktura som kan både betalas med swish och med faktura på 30 dagar.

Bilderna levereras färdig redigerade ,högupplösta och lågupplösta bildfiler för att ni ska kunna framkalla vilka produkter som ni önskar och hur många gånger som helst- hur bra är inte det?!

5 st bildfiler ingår i priset 3000 kr.

Vill man köpa till  extra bild kostar dem 300 kr st eller så erbjuds paketpriser.

Diana T Andersson

Jag har två tonåringar och efter en ivf-resa fick vi minstingen som är nu 4 år. När mitt första barn kom för 14 år sen så var det fortfarande att man tog sina egna bilder med mobilen, men som med allt annat så utvecklas vi och idag är det väldigt stort med gravidfotografering och något av det roligaste att föreviga! 

Jag testade på gravidfotografering 2019 och sen dess har jag varit kär i gravidfotografering och brinner lika mycket för det då som nu! 
Det är så vackert med magen,  exklusiva klänningar som ni får låna som boostar dig det där lila extra! Självklart går det likabra med era egna kläder!

För mig är det viktigt att du mår bra under din gravidfotografering så vi pausar precis när du behöver det. Det är DIN fotografering och jag gör allt för att du ska få en avslappnad, lättsam och rolig fotografering. 💛

DETTA INGÅR VID gravidFOTOGRAFERING

PRIS 3000 kr

Vid köp av 10 bilder – 4200 kr inkl fotograferingen

Vid köp av alla ( 20 ) bilderna inkl fotograferingen 6000 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

Bokningsförfrågan är inte bindande utan bara en förfrågan.

Det är viktigt att man har läst mina villkor eftersom man godkänner det när man skickar bokningsförfrågan!   Dem finns att läsa här.

fotograferingstider

Jag har fotograferingstider måndag – fredagar fram till kl 20:00