Barnfotograf i Veberöd

Välkommen på bebisfotografering.

Så kul detta ska bli att få träffa er och er bebis 😍

Just bebisar i 3- 10 månader är så ljuvliga! Dem bjuder ofta på härliga leenden och massa uttryck ☺️

Kan er bebis sitta stadigt så erbjuder jag även blomsterbad som ingår i priset!

När ni kommer välkomnar jag in er in i min studio, ni får berätta era önskemål- har ni olika outfits med er så visa mig gärna så kan jag se vad som blir bäst till bakgrund och rekvisita som jag har.

Jag använder massa olika revkista och tar fram det som passar ert barns ålder!

Det som är bra för er att ta med är Dricka – blöjor- någon snutte, har ert barn någon favoritleksak? Ta med den också- det kan vara en fin detalj i bilderna ☺️

IMG_0502

FÖRBEREDELSER INNAN FOTOGRAFERINGEN

Här har jag samlat all information inför er fotografering.

 ⭐️ Torka barnen runt munnen innan fotograferingen börjar, smulor och matrester syns tydligt på bilderna. Jag retuscherar detta efter ert bildval men det hjälper mig mycket i efterarbetet 🙏🏻

 ⭐️ Se över naglar så dem är rena, klippta , gäller även tårna. ( Detta syns tydligt på bilderna)

⭐️ Det tar mycket på bebisarnas krafter att komma in i en ny miljö , ibland orkar inte bebis i 60 minuter så vi fotograferar så länge era bebis mår bra och är pigg.  Någon klämmis, eller annan mat kanske kan fylla på energin för er bebis så ta gärna med det.  

⭐️ Till små kan det ibland hjälpa att ha med en liten snutte som barnet gillar ifall vi märker att barnet behöver distraktion eller trygghet. 

⭐️ Ni får gärna ha flera olika outfits med er för större variation i bilderna- bara berätta för mig när ni kommers anpassar vi outfiten efter bakgrund och rekvisita.  

⭐️ Ta med vätska till ert barn, dem blir lätt törstiga! 

Tips om kläder

Jag rekommenderar ljusa plagg, neutrala utan tryck. Det finns kunder som har valt svart och marinblått/ grått och det blir också superfint!  Titta in på min hemsida under bebis så finns där lit blandade bilder och kanske kan det ge er lite inspiration.

Tänk på att det enkla är fint och man behöver inte ut och spendera massa pengar. Jeans och en vanlig skjorta/blus, t-shirt blir hur fint som helst på er föräldrar och barnen – ja jag älskar newbie men det går likabra där med jeans och en Basic tröja eller chinos, klänning- spets och volanger är också superfint! 

PÅ barnens nivå

Jag sitter alltid ner och fotograferar på barnets nivå-  har ofta en liten nalle eller skallra som jag använder för att kalla på barnets uppmärksamhet. Gärna vill man att barnet ska titta in i kameran vilket är supersvåra för i kameran finns ingenting. Därför är det jag som pratar, sjunger, tramsas lite, kallar på barnet för att barnet ska titta mot mig som är närmst kameralinsen dit barnen ska titta mot. 

Är det så att jag inte får barnets uppmärksamhet så får ni föräldrar gärna  hjälpa till att fånga upp ert barns uppmärksamhet men tänk på att ni också är på golvnivån- ni får gärna sitta intill mig. Många föräldrar står upp och busar med barnet vilket gör att barnet tittar upp vilket blir en konstig vinkel i kameran. 🙈

familj & syskon

Familjebilder och syskonbilder ingår, vi börjar alltid med dem bilderna först så att syskonet kan leka med något annat medans vi  fokuserar på det barn som fotograferingen är bokad för ☺️ Ett tips är att ta med någon sysselsättning till syskon/syskonen som dem kan pyssla med.  Jag har några leksaker i studion men det är oftast för bebisar. 

rekvisita

I studion finns rekvisita för er fotografering, ni behöver inte ta med något. 

Jag har olika färger, mysiga mattor för barnen att ligga på och träskålar att sitta i- perfekt för små bebisar som behöver lite stöd när dem sitter.

 Jag använder den rekvisitan som passar utefter hur gammal barnet är och hur stadigt den kan sitta- Kan barnet inte sitta tar vi bilder på mage, rygg och från sidan. 

tid

Fotograferingen tar ca 60 minuter, ibland lite mindre om barnet är trött och ibland kan fotograferingen ta lite extratid ifall det ska tas familjebild & syskonbild också. Jag stressar inte och avsätter tid så ingen kund kommer precis efter er.

Studio på hemmaplan

Jag är väldigt glad över att kunna ha min fotostudio på hemmaplan och inte behöva hyra en studio. 

Studion har allt jag behöver trots att studion inte är så stor, därför önskar jag att ni lämnar barnvagnen i bilen och bara tar in babyskyddet in till studion.

I nuläget saknas toalett men man får gärna låna gästtoaletten i vårt hem.

IMG_8144

blomsterbad för badsugna bebisar

Om er bebis gillar att bada och kan sitta stadigt så är kanske ett blomsterbad ärnågot för er? Jag erbjuder bad efter min smash the cake fotograferingar då barnen är kladdiga från tårtan och barnen älskar att plaska ☺️

Denna åldern dekorerar jag med växter och blommor. Det ingår i priset och ni behöver inte ta med något! 

Här finns även badlakan! Vill man kan man ha något på bebisen som badbyxor eller en söt baddräkt är det helt upp till er 🥰

Fotograferas på olika bakgrunder

Till dem enskilda porträtten används en mjuk krämig bakgrund med ett trä golv till samt mot min populära mörka träbakgrund så ni får två varianter. 

Till syskon & familjebilderna använder vi en vit bakgrund som är större så att alla får plats. 

EFTER FOTOGRAFERING

Jag har ofta en kund om dagen för att kunna redigera resten av dagen. Det betyder att ni får se era bilder inom 1- 2 dagar efter er fotografering!   I bildgallerian ni får via en online länk ligger dem 30 bästa bilderna som jag valt ut. För mig är det viktigt att bilden har rätt ljus, vinkel och ger en fin känsla i bilden.  I gallerian klickar du på dem bilderna du önskar ingå i ditt pris. 
 5 st bilder ingår men ni får gärna köpa till fler om ni önskar det.

När ni får ert bildgalleria är bilderna lätt redigerade så som i  ljuset, vitbalans, skuggor, beskärning, kontrast, högdager på bilderna, det är där jag sätter min bildstil på bilderna. 

På dem bilderna ni sedan väljer går jag in och gör en retusch. 
Jag har valt att retusch ingår i den form av hormonprickar, rivsår, akne, hudflaggor , saliv, snor, blåmärken eftersom det är inga bestående märken. 

Du har tillgång till galleriet i 3 dagar för urval. När du valt dina bilder förbereder jag slutfakturan som du får på sms. Man kan betala direkt med swish eller 30 dagar betalningstid. 

När fakturan är betald  återkommer jag med kod till nedladdning och gallerian blir nedladdningsbar.

SJUKDOM & OMBOKNING

Skulle någon bli sjuk eller ni behöver omboka så bara hör av er via mail eller sms så ordnar vi en ny dag och tid åt er.  

Ombokning är alltid kostnadsfritt.

Studioadress- Syrengången 1, Veberöd

SMS:a gärna 0723000823

Mail: kontakt@fotografdianat.se

När ni bokar en fotografering hos mig har man godkänt mina villkor. Dem finns att läsa här.
https://www.fotografdianat.se/villkor/

studion