IMG_6030

Välkommen till mig!

Så kul detta ska bli att få träffa er  ☺️ Här kommer information om er kommande fotografering! Har ni några frågor så återkom gärna ☺️

 

VÄLKOMNA TILL STUDION

Jag är väldigt glad över att ha min fotostudio på hemmaplan och slippa dyr hyra, enkelt och nära hem, i nuläget saknas toalett i studion men men får gärna låna vår gästtoalett i vårt hem, dock finns hundhår i hemmet.

Jag är inriktad på porträttfoto inom  nyfödd & barn så studion är i första hand anpassad för  nyfödda & barn och är därför begränsad för större familjer och sällskap.  

Lämna barnvagnen i bilen och ta med babyskyddet in istället pågrund av platsen. 

REVISIT- HÄR FINNS ALLT VI BEHÖVER

Jag har under mina år som fotograf samlat på mig massa rekvisita och hittat mina favoriter som jag alltid använder på alla fotograferingarna.  Den bruna skålen kan användas från nyfödda till 2 åringar och används flitigt på nästan alla fotograferingar samt den vita välvda pallen är en stor kund favorit för barn runt 1 år och upphåt. Jag har all rekvisita som behövs så ni behöver inte ta med något själv! 

Men ni får gärna ha med er olika outfits. Två brukar bli lagom. 

Familjefotograf med studio i veberöd

KLÄDER

  • Enfärgade kläder skapar lugn i bilden.  Ljusa färger som  beige, grått, vitt, rosa, blått är jättefint men även mörka matta färger gör sig fint på bild! Undvik bara dem starka färgerna som knallorange, skrik-rosa, neongrönt- ja ni förstår 🙂 
  • Undvik stora tryck på tröjan eller stora texter då våra ögon dras åt det.
  •  Ni får gärna ha olika outfits med er för större variation i bilderna- bara berätta för mig när ni kommer.
  • Tänk på att det enkla är fint och man behöver inte ut och spendera massa pengar. Jeans och en vanlig skjorta/blus, t-shirt blir hur fint som helst

VAD NI KAN GÖRA FÖR ATT FÖRBEREDA ER INNAN ER FOTOGRAFERING

 ⭐️ Torka barnen runt munnen innan fotograferingen börjar, smulor och matrester syns tydligt på bilderna. 

 ⭐️ Se över naglar så dem är rena, klippta , gäller även tårna. ( Detta syns också på bilderna)

⭐️ Det tar mycket på bebisarnas krafter att komma in i en ny miljö , ibland orkar inte bebis i 60 minuter så vi fotograferar så länge era bebis mår bra och är pigg.  Någon klämmis, eller annan mat kanske kan fylla på energin för er bebis så ta gärna med det.  

 

⭐️ Ta med vätska till ert barn, dem blir lätt törstiga! 

IMG_2271
Nyfödd, bebis och smash fotograf i skåne

VI ÄR PÅ GOLVET

Oavsett om du fotograferar med en mobil eller med en bra kamera finns det två saker man alltid ska tänka på när man fotograferar och ska få en bra bild! Det är ljus och det är vinkel! Jag använder mig av studioblixt och har alltid blixten snett framifrån och sitter centrerat framför barnet och fotograferar i barnets nivå.  Gärna samma höjd som barnets ögon ska kameran också vara. Därför sitter jag på golvet och fotograferar.  Jag har alltid en nalle, eller något för att barnet ska titta mot mig och jag pratar med barnet för att det ska titta in i kameran.  

 

Många föräldrar tror att dem hjälper till genom att stå bakom och ropa på barnet och försöka få barnet att le men det blir tyvärr att barnet tittar uppåt och åt fel håll. Låt mig försöka få barnets uppmärksamhet, jag säger till ifall jag behöver hjälp ☺️

BLOMSTERBAD- FÖR BEBISAR SOM KAN SITTA

Har ni bokat en fotografering för er bebis så erbjuder jag ett ” blomsterbad”.

Det är för bebisar som lärt sig sitta stadigt, brukar vara runt 7-9 månader. Denna fotografering tar vi först vanliga porträttbilder men att vi kan  avsluta med ett litet bad.
Jag erbjuder detta för att det blir supersöta bilder men också för att bebisen ska få lite ny energi. Bebisarna brukar tröttna rätt så fort men lägger vi till badet händer det något nytt och ni får utnyttja hela er fototimme! 

Jag har plastblommor som jag dekorerar men har haft kunder som valt att ta med egen frukt istället så det får man absolut göra! 

Badlakan finns i studion!

Familjefotograf med studio i veberöd
IMG_8001

SJUKDOM

Jag tar er bebis välmående på största allvar, vilket innebär att jag alltid bokar om vid minsta symtom till sjukdom hos mig.

Krockar vår tid med BVC och andra saker så får vi boka om er fotografering, gör jag alltid mitt yttersta att hitta en tid så snart som möjligt.

Vid ombokning, hör gärna av er via mail eller skicka iväg ett sms till mig så tidigt som möjligt.

VAD HÄNDER EFTER FOTOGRAFERINGEN?

Jag har oftast en kund om dagen för att kunna redigera dagen efter.  Det betyder att ni får se era bilder redan inom 2 dagar!   I bildgallerian ni får via en personlig online länk ligger dem 20 bästa bilderna som jag valt ut. För mig är det viktigt att bilden har rätt ljus, vinkel och ger en fin känsla i bilden. 

 5 st bilder ingår men ni får gärna köpa till fler om ni önskar det , det bestämmer ni när ni ser era bilder!

När ni får er bildgalleria är bilderna lätt redigerade så som i  ljuset, vitbalans, skuggor, beskärning, kontrast, högdager på bilderna, det är där jag sätter min bildstil på bilderna. 

På dem bilderna ni sedan väljer går jag in och gör en retusch genom att ta bort blåmärke, saliv och likande och sätter igen min extra lilla slutstil.

 
Man betalar alltid EFTER, när ni har valt ut era bilder och man får gärna invänta bb/lön men först efter inbetalningen är klar får ni era bilder. Mer information om nedladdning kommer när vi är framme vid den tiden. Alla bilderna ni får är högupplösta bildfiler för egen framkallning!

Nyfödd, bebis och smash fotograf i skåne

vad önskar ni? fyll i och skicka 🙂

era önskemål

Varje fotografering  är unik eftersom alla barn är olika och ni som föräldrar har olika tankar och önskemål. 

Genom att fylla i formuläret vet jag lite mer om vad ni tycker om och vad för resultat ni önskar. 

Fyll i formuläret i god tid så har jag förberett inför er ankomst 🥰

 

Studioadress- Syrengången 1, Veberöd

SMS:a gärna 0723000823

Mail: kontakt@fotografdianat.se

När ni bokar en fotografering hos mig har man godkänt mina villkor. Dem finns att läsa här.
https://www.fotografdianat.se/villkor/

studion