IMG_6030

Välkommen till mig!

Så kul detta ska bli att få träffa er  ☺️ Här kommer information om er kommande fotografering! Har ni några frågor så återkom gärna ☺️

 

VÄLKOMNA TILL STUDION

Jag är väldigt glad över att ha min fotostudio på hemmaplan och slippa dyr hyra, enkelt och nära hem, i nuläget saknas toalett i studion men men får gärna låna vår gästtoalett i vårt hem, dock finns hundhår i hemmet.

Jag är inriktad på porträttfoto inom  nyfödd & barn så studion är i första hand anpassad för  nyfödda & barn och är därför begränsad för större familjer och sällskap.  

Lämna barnvagnen i bilen och ta med babyskyddet in istället pågrund av platsen. 

REVISIT- HÄR FINNS ALLT VI BEHÖVER

Jag använder nästan alltid samma rekvisita i studio- ser ni något så säg gärna till så tar vi fram det!
Den bruna skålen och den vita pallen används alltid, samt att jag fotograferar både mot den vita och den bruna bakgrunden. 

Ni behöver inte ta med er något själva då allt finns i studion men har ni något som ni vill ha med på bild får ni gärna det. 


Har ni olika outfits så brukar jag matcha  kläderna till vilken bakgrund vi ska använda. 

Familjefotograf med studio i veberöd

KLÄDER

  • Enfärgade kläder skapar lugn i bilden.  Ljusa färger som  beige, grått, vitt, rosa, blått är jättefint men även mörka matta färger gör sig fint på bild! Undvik bara dem starka färgerna som knallorange, skrik-rosa, neongrönt- ja ni förstår 🙂 
  • Undvik stora tryck på tröjan eller stora texter då våra ögon dras åt det.
  •  Ni får gärna ha flera olika outfits med er för större variation i bilderna- bara berätta för mig när ni kommers anpassar vi outfiten efter bakgrund och rekvisita.
  • Tänk på att det enkla är fint och man behöver inte ut och spendera massa pengar. Jeans och en vanlig skjorta/blus, t-shirt blir hur fint som helst!

VAD NI KAN GÖRA FÖR ATT FÖRBEREDA ER INNAN ER FOTOGRAFERING

 ⭐️ Torka barnen runt munnen innan fotograferingen börjar, smulor och matrester syns tydligt på bilderna. 

 ⭐️ Se över naglar så dem är rena, klippta , gäller även tårna. ( Detta syns också på bilderna)

⭐️ Det tar mycket på bebisarnas krafter att komma in i en ny miljö , ibland orkar inte bebis i 60 minuter så vi fotograferar så länge era bebis mår bra och är pigg.  Någon klämmis, eller annan mat kanske kan fylla på energin för er bebis så ta gärna med det.  

 

⭐️ Ta med vätska till ert barn, dem blir lätt törstiga! 

IMG_7193
IMG_2423 copy

VI ÄR PÅ GOLVET

Jag sitter alltid ner och fotograferar på barnets nivå-  har ofta en liten nalle eller skallra som jag använder för att kalla på barnets uppmärksamhet. Gärna vill man att barnet ska titta in i kameran vilket är jättekonstigt för barnen för i kameran finns ingenting. Därför försöker jag prata, sjunga, tramsas lite, kallar på barnet för att barnet ska titta mot mig som är närmst kameralinsen dit vi vill att  barnen ska titta mot. 

Är det så att jag inte får barnets uppmärksamhet så får ni föräldrar gärna  hjälpa till att fånga upp ert barns uppmärksamhet men tänk på att ni också är på golvnivån- ni får gärna sitta intill mig annars blir det att barnet tittar uppåt. 

BLOMSTERBAD- FÖR BEBISAR SOM KAN SITTA

Har ni bokat en fotografering för er bebis så erbjuder jag ett ” blomsterbad”.

Det är för bebisar som lärt sig sitta stadigt, brukar vara runt 7-9 månader. Denna fotografering tar vi först vanliga porträttbilder men att vi kan  avsluta med ett litet bad.
Jag erbjuder detta för att det blir supersöta bilder men också för att bebisen ska få lite ny energi. Bebisarna brukar tröttna rätt så fort men lägger vi till badet händer det något nytt och ni får utnyttja hela er fototimme! 

Jag har plastblommor som jag dekorerar men har haft kunder som valt att ta med egen frukt istället så det får man absolut göra! 

Badlakan finns i studion!

Familjefotograf med studio i veberöd
IMG_8001

SJUKDOM

Jag tar er bebis välmående på största allvar, vilket innebär att jag alltid bokar om vid minsta symtom till sjukdom hos mig.

Krockar vår tid med BVC och andra saker så får vi boka om er fotografering, gör jag alltid mitt yttersta att hitta en tid så snart som möjligt.

Vid ombokning, hör gärna av er via mail eller skicka iväg ett sms till mig så tidigt som möjligt.

VAD HÄNDER EFTER FOTOGRAFERINGEN?

Jag har oftast en kund om dagen för att kunna redigera dagen efter.  Det betyder att ni får se era bilder redan inom 2 dagar!   I bildgallerian ni får via en personlig online länk ligger dem 20 bästa bilderna som jag valt ut. För mig är det viktigt att bilden har rätt ljus, vinkel och ger en fin känsla i bilden. 

 5 st bilder ingår men ni får gärna köpa till fler om ni önskar det , det bestämmer ni när ni ser era bilder!

När ni får er bildgalleria är bilderna lätt redigerade så som i  ljuset, vitbalans, skuggor, beskärning, kontrast, högdager på bilderna, det är där jag sätter min bildstil på bilderna. 

På dem bilderna ni sedan väljer går jag in och gör en retusch genom att ta bort blåmärke, saliv och likande och sätter igen min extra lilla slutstil.

 
Man betalar alltid EFTER, när ni har valt ut era bilder och man får gärna invänta bb/lön men först efter inbetalningen är klar får ni era bilder. Mer information om nedladdning kommer när vi är framme vid den tiden. Alla bilderna ni får är högupplösta bildfiler för egen framkallning!

IMG_8427

Studioadress- Syrengången 1, Veberöd

SMS:a gärna 0723000823

Mail: kontakt@fotografdianat.se

När ni bokar en fotografering hos mig har man godkänt mina villkor. Dem finns att läsa här.
https://www.fotografdianat.se/villkor/

studion