Familjefotograf med studio i veberöd

Välkommen på Familjefotografering 🥳

Familjefotografcering sker på platser som jag väl känner till i Veberöd och Vomb som erbjuder både sjö och skog. 

Tid för fotograderingen beror på vilken miljö ni väljer samt vilken årstid eftersom ljuset påverkas väldigt mycket och ljuset skapar det magiska!

Väljer man att vilja fotas vid vattnet eller annan öppen yta sker fotograferingen ca 1-2 timmar innan solnedgången.  

Vi börjar alltid med att lära känna varandra lite, jag försöker prata med barnen och berätta vad vi ska göra under tiden ihop. Jag har med mig lite små uppdrag /lekar för barnen som  man kan göra för att barnen ska tycka det är kul och man får fråm barnens olika personligheter. Vi går igenom era önskemål som vilka bilder ni önskar som tex mamma och barn, pappa och barnen, vill ni föräldrar kanske passa på att ta en bild tillsammans?

Man kan inte styra denna fotografering så mycket- det blir mycket spontant och man fångar ögonblicken.   Vi tar även enskilda och syskon bilder.

 Jag guidar er genom hur ni ska sitta och stå på familjebilderna, jag har med mig filt och eventuellt något annat beroende på barnens ålder. 

FÖRBEREDELSER INNAN FOTOGRAFERINGEN

Här har jag samlat all information inför er fotografering.

 ⭐️ Tänk på att kläder gör mycket. Ha gärna en röd tråd igenom ert val av kläder. Är det kyligare ute kan lager på lager vara fint eller kanske en stickad tröja vara fint. 

⭐️ Mätta och pigga barn samarbetar mer än trötta barn. Att fotas sent på kvällen brukar faktiskt inte påverka barnen så mycket som man tror. Oftast får dem en ny liten energi att komma ut i friska luften och få leka / busa lite. 

⭐️ Ni får gärna ha ombyte på barnen, speciellt lite äldre barn tycker det är kul att ha olika kläder på sig ☺️ 

 

⭐️ Berätta för era barn om fotograferingen redan några dagar innan fotograferingsdagen så dem vet vad som kommer att hända. Undvik mutor- det brukar ändå inte hjälpa 😉

BRA ATT självA ta mED

 
  • Ta med någon dricka till dig och barnen
  •  Snacks, dem behöver lite vätska och ibland få lite ny energi. 
  • Ta med er lugnet. Att ha höga förväntningar och vara stressad smittar av sig på barnen.  Att göra denna fotografering är för att få fina minnen och bilder.

EFTER FOTOGRAFERING

Jag har oftast en kund om dagen för att kunna redigera dagen efter.  Det betyder att ni får se era bilder redan inom 2 dagar!   I bildgallerian ni får via en personlig online länk ligger dem 20 bästa bilderna som jag valt ut. För mig är det viktigt att bilden har rätt ljus, vinkel och ger en fin känsla i bilden. 

 5 st bilder ingår men ni får gärna köpa till fler om ni önskar det , det bestämmer ni när ni ser era bilder!

När ni får ert bildgalleria är bilderna lätt redigerade så som i  ljuset, vitbalans, skuggor, beskärning, kontrast, högdager på bilderna, det är där jag sätter min bildstil på bilderna. 

På dem bilderna ni sedan väljer går jag in och gör en extra redigering.

Ni har tillgång till galleriet i 3 dagar för urval. När ni valt era bilder går jag in och gör slut redigeringen om det behövs!   Man kan betala direkt med swish eller 30 dagar betalningstid. Först efter er betalning är klar återkommer jag via mail med koden till nedladdningen och era bilder är klara för att laddas ner! ☺️

SJUKDOM & OMBOKNING

Skulle någon bli sjuk eller ni behöver omboka så bara hör av er via mail eller sms så ordnar vi en ny dag, Ombokning är alltid kostnadsfritt.

Detsamma gäller vid dåligt väder, då bokar vi bara om till en ny dag 😀

Studioadress- Syrengången 1, Veberöd

SMS:a gärna 0723000823

Mail: kontakt@fotografdianat.se

När ni bokar en fotografering hos mig har man godkänt mina villkor. Dem finns att läsa här.
https://www.fotografdianat.se/villkor/

studion