Jag har bjudit in min vän & fotograf Marie till min studio här i Veberöd i år för att 

tillsammans erbjuda en mysig julfotografering .


Det kommer spelas julmusik, dofta jul, det kommer bjudas på både lussebullar, goda pepparkakor, julmust och saft till barnen.


Vi hoppas på att ni ska få en försmak av julen redan innan den drar igång på riktigt :)JUlkorts fotografering


Alla barn är välkomna, oavsett ålder!

3 barn är lagom att få plats på ytan men även en

familj får plats om man har barnen i knäet.


Det finns tomteluvor för hela familjen att låna om man vill det.
barnPorträtt- den perfekta julklappen


Barnporträtt, det klassiska skolkortet som man varje år fick ta i skolan har dem flesta förskolor & skolor gått ifrån. Passa på att ta den hos oss!

Ni får en digital bildfil per barn. Har ni två barn- fotograferas varje barn enskilt och där med får man 2 bilder, 3 barn blir 3 bilder osv.

( Detta passar endast bebisar från 6 månader uppåt som antingen kan ligga på mage eller kan sitta själv, annars kan man ta en familjebild.HUR DET GÅR TILL?!


Ni kommer till oss i studion, försök att hålla koll på era tider. Det är en minisession så det kommer vara familjer innan och efter er.


  • Ni kommer finklädda och är redo att bli fotograferade. Man hinner tyvärr inte med ombyten så tänk redan innan att kläderna ni väljer ska passa till porträttfotona med.


  • Vi kommer att ha två bakgrunder som står redo för er.

Bakgrunderna är dem ni ser på bilderna. En julig och en till porträttfotona.


  • Fotograferingen varar i ca 25-30 min inkl. fika.


  • På julkortet får familjen vara med på men porträttfotona är menade till barnen och det ingår 1 digitalbild per enskilt barn.
  • Se gärna så att ert barn är ren om munnen och naglarna , mätta och pigga barn är också bra förutsättningar till en lyckad fotografering :)


Leverans & Betalning


  • Det är Jag och Marie som går igenom bilderna efteråt, redigerar och väljer ut bästa bilderna år er.

Efter 5 dagar får ni se bilderna på en personlig länk där ni laddar ner bilderna till er dator.


  • Betalningen sker med faktura och den är som vanligt på 30 dagar.

  • Era julkort får ni framkallade och klara med kuvert till och dem levereras i slutet av November så ni har god tid till att skicka ut dem.

  • Som en liten bonus Ni får även julbilden i digital fil för att kunna lägga ut på Facebook & instagram för att önska god jul :)

  • Porträttfotona får ni i högupplöst digital fil för att ni själva ska få framkalla bilderna precis hur ni själva vill ha dem. Kanske blir det en mugg till farfar med barnbarnet på eller varför inte framkalla fotot, rama in själv med en fin fotoram och ge till mormor? Porträttbilderna kan ni framkalla flera gånger om och hur stort ni vill.
Boka din julfotografering genom att fylla i bokningsförfrågan


Dem tiderna som syns är dem lediga tiderna. Bokade tider tas bort efterhand.