Lisa & Nils 10 augusti 2019

Dagen började med att jag möte upp Lisa och hennes brudtärnor på salongen i Höör. När alla var så där lite extra fina vart det dags att åka till ruinerna där Nils stod och väntade på Lisa. Deras first look var magisk. Nils blev så tagen av att se sin blivande fru och det smittade av sig att även jag fick torka en tår lite diskret :) Jag har så lätt för att bli rörd så det är nästan lite jobbigt att jobba som bröllopsfotograf :) Nils hade sätt lite av Lisas klänning då hon hade själv sytt den- helt fantastiskt av Lisa!

Bröllopsporträtten med deras två killar och brudtärnor innan vi gick upp till Munkarps Kyrka. Lisa som går på Joyvoice hade hela sin kör med sig och sjöng så himla vackert till from this moment- mäktigt var det!

Efter vigseln som innehöll både tal, sång och sångkör gick dem tillsammans ut där deras chaufför väntade. Regnet kom men lättade sedan upp.

Jag åkte till bygdegården och Lisa hade gjort en så fin skylt så att gästerna förstod vad dem skulle göra. Ta ett glas bubbel, bli fotograferad av mig, toastmastern kryssade av dem, och när brudparet kom hurrades för dem och när alla hade blivit fotograferade kunde jag gå snabbt in och ta bordsdekorationerna innan gästerna satte sig till bord. Ett annorlunda bröllop för tårtan serverades där ute till minglet! Smart eftersom gästerna börjar bli hungriga och bilderna blir superfina på tårtan i dagsljus :)

Ett bröllop med lite av det där extra. Till bords fick alla gästerna varsitt armband med namn på. En gåva till gästerna samtidigt som det blev som en namn"skylt". En riktigt heldag och det var en trött men väldigt glad fotograf som körde hem efter att golvet hade fyllts med dansande gäster.

Detta var en heldagsbröllop och inget jag har skrivit om på min prislista att det finns att boka- är man intresserad av heldagspaket får man gärna skicka en förfrågan.