Louise & Oliwer 
Vigsel Blentarps kyrka- Fest Svaneholmsslott

Louise och Oliver hittade mig via hennes syster som hade varit på familjefotografering hos mig.  Världen är allt liten ibland så väl på bröllopet kände jag igen en hel del där- båda tärnorna var gamla kunder och även min kusin fanns med bland gästerna! Lite extra och lite ”hemma känslan” infinner sig och dessutom var brudparet så glada, peppade och vi hade en helt otroligt rolig och avslappnande portärträttfotografering! 
Men dagen jag började var i kyrkan! Det var också där brudparet skulle ses för första gången och nerverna är alltid nästan utanför kroppen 🙂 Jag var också super nervös eftersom jag hade fått en förvarning att prästen hade sina regler och dem släppte hon inte på.  Jag försökte ändå säga till henne hur jag brukar jobba men det godkändes inte och jag fick tyvärr inte röra mig runt i kyrkan och därför är alla bilderna tagna från samma ställe. Super tråkigt för både mig och brudparet men det är prästen som bestämmer så det var bara att gilla läget. 

Svaneholmsslott, Skurup

Efter vigsel begav det sig till Svaneholmsslott där jag fotat ett par gånger men aldrig inne i slottet- bara omgivningen.  Jag hade varit där några dagar innan och kollat så jag visste vart jag skulle ta brudparet.  Jättefina fotoplatser och vi hade en rolig och avslappnad fotografering, vi bjöd även med brudföljet samt brudparets familjer. 

Mingel & Middag

Efter blev det mingel på innergården, Dj Maffe spelade och champagnen flödade!

Efter en stund fick gästerna gå in och sätta sig till bords och när brudparet steg i viftade alla med sina servetter. Toastmasterparet höll tag och efter det smet jag iväg- fylld med massa energi, glädje och jag hade gärna velat stanna då jag kände att denna festen hade man inte velat missa  😀 

Bröllopsfotograf skåne, bröllopsfotograf lund, bröllopsfotograf malmö. bröllopsfotograf veberöd