Minisession, söndagen 30 maj-2021

Studion fyller 2 år, det firar jag med att bjuda in till miniessions!

Det är helt galet vad tiden går och att min fotostudio, här på hemmaplan fyller 2 år nu i maj 😊 jag gillar att fira saker och planera så nu har jag tänkt ha en minisession. 

Så vad är en minisession?

En kort fotografering som passar dem som bara vill ha några få bilder, eller är osäker på om deras bebis/barn hade tyckt om at bli fotograferad. Då kan en kortare fotostund vara perfekt! Eller att man bara vill ha ett familjefoto på familjen och vill passa på nu när detta erbjuds! 
Perfekt att få bild med ert barn och kanske husdjuret? 

Hur lång tid tar det?

Det tar ca 20 min, det är viktigt att man kommer exakt på sin bokade tid. Är man för tidigt får man vänta utanför. Blir man försenad dras den tiden av på sin fotografering.

Vart sker fotograferingen?

Fotograferingen sker i min fotostudion i Veberöd.

Bakgrund/rekvisita.

Min fotostil är ljus och minimalisk när det kommer till rekvisitan. Vi kommer att fota på en vit/grå bakgrund.

Kläder och andra småtips.

Jag rekommenderar enfärgade överdelar på alla i familjen/syskon/barn. Tar man syskon eller familjefoto så är det fint när man matchar varandra på något sätt.

Vad kostar det?

Det kostar 1500 kr och då ingår 3 st digitala bildfiler för egen framkallning! Ni väljer själv ut era favorit bilder!

Kan man köpa till fler bilder?
Ni kommer att få själva välja ut era 3 bilder från en bild galleria online.
Där kan man välja till fler bilder om man vill köpa fler men det är endast dem fotona vi tar under era 20 minuter. En bildfil kostar då 250 kr.

Vad gör jag om jag blir sjuk?

Skulle ni bli sjuka kommer ni att få möjlighet att boka in en ny dag för samma pris och tid. Detta gör vi även om jag själv skulle bli sjuk.

Bokningsavgift- vad är den till för?

Bokningsavgiften är på 500 kr för att säkra er tid. 
Bokningsavgiften får man inte tillbaka . Den drar man av sedan på slutfakturan så 500 kr i bokningsavgift och sedan blir slutfakturan för 3 bilder 1000 kr.

Covid-19

Det är endast en familj i studion åt gången, och jag såklart.. Det är därför viktigt att man håller sina tider och att jag hinner sprita studion mellan varje familj/kund.

Diana T Andersson

Jag bor i Veberöd med Sambon,  två tonåringar och efter en ivf-resa fick vi minstingen som är nu 4 år- tiden springer iväg 😊 Jag har även haft hund i hela mitt liv men för något år sen gick vår hund bort och just nu har vi en liten katt på deltid men lite småsugen på en liten valp är man allt 🥰

Med tre egna barn och år som barnfotograf brukar jag få dem mest blygsamma barn att slappna av och känna trygghet i min närvaro där jag gärna bjuder på sång och bus 💛

 

IMG_3256

bildleverans

Efter vår fotografering går jag igenom alla bilderna, dem sorteras och dem bästa bilderna väljs ut av mig och redigeras.

5 dagar efter fotograferingen får ni ett mail och information hur ni gör för att välja ut era bilder. I urvalet ligger de bästa bilderna från fotograferingen. 

När ni har valt ut era bilder skickas en slutfaktura via Frilans Finans som är på 30 dagar. 

Bilderna levereras färdigredigerade, högupplösta för att ni ska kunna själva framkalla vilka produkter som ni önskar och hur många gånger som helst- hur bra är inte det?!

minisessions

Pris: 1500 kr
N-1101

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

Bokningsförfrågan är inte bindande utan bara en förfrågan.

När ni bokar en fotografering hos mig har man godkänt mina villkor, det är därför viktigt att man läser villkoren.  Dem finns att läsa här. 

BOKNINGSBARA TIDER

Detta erbjudande gäller endast söndagen den 30 maj, jajamän på själva mors dag! Perfekta presenten till Mamma 💝

Tidern-

kl 1o.oo- 10.20

kl 10.40- 11.00

kl 11.20- 11.40

kl 12.00-12.20

kl 12.40-13.00

Det är endast dessa 5 tider så först till kvarn som man säger 🙂