Annamaj & Gustav Hallamöllan

Det var Gustav som kontaktade mig för att han och Annamaj skulle gifta sig och ville boka mig som deras bröllopsfotograf. Vi hade inget bröllopsmöte utan det var tid och plats som vi bokade bara.

Jag var väldigt nervös och var på Hallamölla 40 min innan brudparet skulle komma. Är det nya platser som jag aldrig varit innan på så vill jag vara där i god tid innan och kolla vart ljuset står och vart det finns fina passande bakgrunder. Jag blev kär i stället. Det var så vackert där, kvällssol, rätt så mycket folk också vilket man blir lite orolig över med.

Brudparet kom och faktiskt så hade jag fått för mig av mejlet att brudparet var äldre , runt 40-50 år så när brudparet steg ut bilen så blev jag lite överraskad haha :)

Hur kunde jag ha fått för mig det undrar jag fortfarande :)


Annamaj och Gustav var ett fantastiskt par och vi hade så¨kul ihop och dem skötte sig exemplariskt! Det kändes som att dem gjort detta många gånger förut ;)

Man måste inte ha bröllopsmöte eller provfotografering för att det ska bli skitbra! :)