Nadine & Andreas 8 Augusti 2020

Trädgårdsbröllop i Trelleborg


Nadine och Andreas ville vigas i deras trädgård. Ett litet familjärt bröllop på 13 personer. Nadine och jag hade kontakt via mail med bilder och videoklipp kunde jag få upp en bild i huvudet hur det såg ut på plats och vart jag skulle stå. Som alltid är jag på plats en bra stund innan och jag kolla vart jag kan stå och vart som blir finast ljus. Denna dag var det otroligt varmt och solen stod högt så det fanns inte så mycket att göra åt. Att fota i sol är inte vår favorit men bröllopet blev jättelyckat och gifta blev dem :).

Efter den korta vigseln tog vi lite familjebilder i trädgården för att sedan åka iväg till porträttfotona. Brudparet hade köpt med sig rökbomber så en av gästerna fick vara assisten och följa med oss. Otroligt lätta par att fotografera och vi fick många härliga skratt :)


Paret valde paket nr 3.

""Min man var lite skeptisk att ha en fotograf, just för känslan och kemin.

Du skapade verkligen en härlig avslappnad närvaro. Mycket skratt och mycket engagemang! Det var lättsamt att vara med dig och du kändes som en väldigt nära vän :)""

—Nadine & Andreas