Veronica & Heike 20 Februari 2020 Oxie/Malmö


På vårt bröllopsmöte kände jag redan där att detta kommer bli bra! Vi hade en jättefin kemi och det kändes helt naturligt att sitta hemma i deras kök och bara gå igenom deras stora dag. Deras dag var speciell eftersom det var ett torsdagsbröllop. Ja varför göra som alla andra? :) Vi bokade in en provfotografering som barnen var med på. Valet för porträttbilderna var nere vid luftkastellet som ligger vid Öresundsbron. Det var kallt och det blåste. Så även när jag hämtade upp Veronica på deras bröllopsdag! Regnet det smattrade och det var nästintill storm.. Men vilket starkt par! Tros regn, blåsten och kylan så fixade vi det!

Heike stod under brofästet eftersom det var lite mer lä där. Det var svinkallt men där stod Heike tappert och väntade på sin brud. Paret hade valt att göra en first look och det var verkligen en f i r s t l o o k, inte ens ringen hade han fått se innan ;)


Jag har sedan deras bröllop fått följa deras graviditetet och tagit deras sons nyföddsfoto, så kul att få följa er familjer genom livets stora händelser :)


Paret valde paket nr 3.