Lisa & Nils HöörLisa & Nils HöörLisa & Nils 10/8-2020 Höör


Körde ner till Höör för att träffa Nisse och Lisa. Detta huset låg gatan bakom där jag en gång själv har bott när mina barn var små. Så när dörren öppnades och vi hade pratat en stund visade det sig att våra barn var kompisar på dagis när dem var små! 10 år sen nu men vad världen är allt liten ibland :) Lisa och Nils var ett lättsamt par, nära till skratt precis som jag. Nisse var intresserad av allt tekniskt inte så konstigt när han hade jobbat på Svt :) Det skulle riggas upp kameror 360 grader, och jag som fotograf skulle vara med dem en heldag och även en kameraman! Jag förstod att detta bröllopet skulle bli något utöver det vanliga- KUL! :)

Dagen D var kommen och jag åkte till salongen för att hänga lite med Lisa och hennes tränor. Där gjorde alla sig fina och sen var det dags att ta sig till stället vi hade varit tidigare på för att ta bröllopsporträtten. Där väntade en nervös Nisse! När han fick se sin blivande brud blev han så rörd att även jag började lipa ;) Åh jag är så blödig!

Det hade regnat på förmiddagen men under fotograferingen var det uppehåll. Lisa är med i kören joyvouise så hela hennes kör var där och sjöng- så otroligt vackert!

Det blev mer sång i kyrkan och när det var dags för paret att åka fin bilen kom regnet men lagon till vi kom fram till bygdegården sken solen upp igen- man är väldigt tacksam för dem dagarna solen är med oss ;) Tårta, mingel och parfotograferingarna innan det var dags för middag, spex, och bröllopsvalsen!Paret valde paket 4 - heldag.