Moa & Ola 29 Augusti 2020


Detta paret hade jag träffat innan. Dem bokade mig 2019 för en familejfotografering där deras son Milton var med men även mor & farföräldrar så när jag fick förfrågan om att vara deras bröllopsfotograf blev jag otroligt glad! Några veckor innan träffades vi i Hallamöllan och gick igenom deras dag. Dem ville att jag skulle vara med hela dagen och att Perikles skulle spela ( Gissa om jag blev extra taggad på detta bröllopet)

Vi började dagen redan på Jennys klipp. Där satt Moa och hennes 3 tärnor när jag klev in genom salongens dörr. Väderprognosen hade sagt regn. Mycket regn. Det duggregnade nu men givetvis skulle mer komma under tiden för porträttfotograferingen. Vi hade en plan B men det var i Olas föräldrars inglasade uterum. Vi ville hellre till hallamöllan.

När Ola & Moa klev ur salongen mot porträttfotograferingen kom solen! Vilken lycka!


Solen fortsatte att lysa på brudparet hela kvällen!

Det blev porträtt, vigsel, festen var hemma på parets gård! festlokaler. Grillmästaren kom dit , även Perikles!

Jag låter bilderna tala för denna fina bröllopsdag- stort tack Ola & Moa för att jag fick äran att va med er på er stora dag.Paret valde paket nr 4- heldag