Natalie & Markus

Natalie har varit hos mig ett par gånger innan med hennes barn. Så jag har fått följa deras liv i snart 3 års tid och när hon sa att hon skulle gifta sig och ville boka mig som deras bröllopsfotograf blev jag superglad! Det är detta jag älskar som mest- få följa mina kunder i livet! 

 

Dem bokade heldag och jag bjöd in min vän och kollega Marih som min assistent, även kallat second shooter. Vi bokade bröllopsmöte och bestämde att jag skulle följa med tjejerna och Marih skulle till killarna och sen mötes vi upp på Naturgården där bruden hade sovit  med sitt följe. På naturgården kan man sova över, ha vigslen ute i deras vackra trädgård och ha bröllopsfesten i deras ljusa lokal! Toppen grej att kunna var apå ett och samma ställe! Dock var det svårt att fotograferas här eftersom det är ett öppet ställe och det är svårt att hitta en skuggig plats som ger ett jämt ljus men man får göra det bästa av det och deras Golden hour bilder blev M A GI SKA!