Vilken fotografering passar er?

Nyfödd, sittersessions, mjölkbad, smash the cake, Klassiska studioporträtt eller utomhusfotografering? Jag erbjuder flera olika fotograferingar, vad passar er familj? En del fotograferingar har speciella tema men man kan även få avskalade, stilrena foto i studion.

Hur gamla är era barn? En del fotograferingar passar bäst i speciella åldrar. Här nedan kan du läsa mer det.


NYFÖDDFOTOGRAFERING

ålder 5- 15 dagar

Nyföddfotografering kommer först från Usa men har även blivit populärt i Sverige. Man tar bilder på det nyfödda barnet oftast när dem är mellan 5 - 15 dagar. Man bör boka sin fotografering redan under graviditeten för att vara säker på att få en tid. Fotograferingen tar ca 1,5-3 timmar och eftersom man inte vet när en bebis ska komma måste man nästan reservera in två tider. Bilderna är stilrena och vackra.

Läs mer här

SITTER SESSION

ålder 6-9 MÅNADER

När barnet har lärt sig att sitta själv kan man boka en fotografering. Bilderna blir mer varierande än om man väljer att boka en fotografering när barnet inte kan sitta själv.

MJÖLKBAD

ålder 6-9 MÅNADER

Mixa 6 månadersporträtt med en mjölkbadsfotografering!

Passar barn som kan sitta stadigt men ännu inte lärt sig krypa! ca 6- 9 månader.
Vi börjar med vanliga porträtt precis som sittersession som ni kan läsa om ovan och sedan avslutar vi när bebisen badar i mjölkvatten med fina dekorationer runt om. Man väljer själv om man vill ha frukt & bär eller blommor.

Läs mer här

SMASH THE CAKE

Ålder 11-13 MÅNADER

Smash the cake- även denna fotograferingen kommer från Usa och även i Sverige har det blivit väldigt populärt. Den fotograferingen som är mest poppis hos mig! Men den är fantastisk rolig och i fotograferingen får ni både 1 årsporträtt, smash the cake där ni får tårtan, dekorationer och ballonger i det färgtema ni valt.. Och som en liten bonus avslutar jag med att ert barn får bada av sig kladdet från tårtan.

Läs mer här

Studioporträtt

passar 4 månader - 100 år

Bebisar i ålder 1-4 månader rekommenderar jag att man väntar tills barnet är 6 månader. Barnet har lärt sig mycket mer som blir fint på bild och bilderna blir mer varierande.

Mellan 6 månader och 1 år är bästa åldrarna för att vara i studion och barn över 5 år.

När barnen är 14 månader upp till 4 år rekommenderar jag att göra fotograferingarna utomhus då barnen ofta har mycket spring i benen och har svårt för att sitta still på "rätt" ställe.

Läs mer här

BARN/FAMILJ UTOMHUS

ålder 14 dagar - 100 år

Utomhusfotografering passar alla åldrar.
Ni bestämmer själva vilken natur ni vill ha. Skog, park, strand? Hela familjen får en rolig och leksam fotografering med mycket skratt, bus och fina bilder.
En utomhusfotografering kan man göra året om- vid vintertid kan man ha kläder som är lager på lager.

Läs mer här