Nyföddfotografering i studion, veberöd

Nyföddfotografering

Nyföddfotografering är för nyfödda mellan 5-14 dagar gamla. Det är under dessa dagar som nyfödda går lättare in i djupsömn och det är enklare att posera bebisarna i fin rekvisita.

Fotograferingen sker i min studio i Veberöd. När ni kommer är studion uppvärmd för att er bebis ska må bra och inte frysa. Jag har förberett med olika fotostationer i färger efter era önskemål som vi har gått igenom via mail tidigare.

Boka gärna nyföddfotografering redan under graviditeten. Då skriver jag in ert bf och skapar lediga luckor både före och efter bfdatum så när ni har kommit hem från bb återkopplar till mig så bokar vi in en dag och tid. 

Vid bokning får ni  en välkomstbroschyr med information om fotograferingen så ni är väl informerade vad som förväntas under fotograferingen, vad som är bra att tänka och  att ta med samt tips om kläder för att få dem bästa förutsättningarna.

Fotograferingen varar ca i 2 timmar så vi tar tid för matning, närhet & blöjbyte- ingen stress ❤️

Bilder för framtiden

Fotograferingen tar ca 2 timmar. 

Att fotografera en sovande bebis är lättare men ger också oss fler poser och skapar ett större urval i gallerian åt er men oftast så har vi vakna bebisar och det är fantastiskt med denna ögonkontakten vi kan få mellan kameran och den nyfikna bebisen.

 

Oavsett vaken eller en sovande bebis får vi bilder för er och er lilla bebis att titta tillbaka på och minnas hur liten er bebis en gång varit. 

Nyföddfotograf i Veberöd Skåne

Välkommen in till studion! 

Studion är byggd av en del av garaget och har en egen ingång.   Studion är anpassad i för nyfödd & barnfotografering under 1 år och är därför begränsad för större sällskap.  

Lämna därför gärna vagnen i bilen och ta babydkyddet med in! 

Här finns för er Kaffe, Vatten, blöjor, våtservetter och skötbord. 

Parkering finns precis utanför. 

Familjefotograf med studio i veberöd
IMG_9051

Hej och välkomna! Jag heter Diana, är snart 39 år, gift och har tre barn varav två är tonåringar och minstingen börjar skolan till höst! 

Som person är jag öppen, social,  glad och barnkär och gillar att skapa nya vänskaper! Vi har husvagn som vi gärna spenderar våra lediga sommardagar med eller reser men några lördagar på sommaren är jag även bröllopsfotograf.  Jag fotograferar främst nyfödda och bebisar till 1 år men är man gravid, vill boka en familjefotografering en sommarkväll går det lika bra  🥰 Jag har fått följa många kunder genom livet och det är lika kul varje gång man ser hur familjen har utökat och se era barn växa upp ☺️

Just Nyfödd och bebisfotograferingar gör vi i min studio som ligger i Veberöd hemma hos mig men i en egen byggnad från boningshuset.  I studion finns all rekvisita så ni behöver inte ta med något.  

C66A0126 copy

Vanliga frågor och svar

Just nyföddfotografering i dem konstnärliga bilderna där bebisen ligger i olika poseringar underlättar väldigt mycket om bebis sover igenom fotograferingen.  Ju äldre bebis blir så blir den mer lätt väckt och vi får svårare att få till poseringarna. Eftersom man gärna har dessa 10-14 dagarna på sig är det viktigt att ni redan under graviditeten hör av er eller kontaktar mig direkt efter hemkomst för att det ska finnas tider lediga.  Jag blir jätteglad om ni redan under graviditeten hör av er så kan reservera tider åt er, iIbland är jag fullbokad 2-3 veckor framåt och då hinner jag inte ta emot er.

Bokar man under graviditeten lämnar jag några luckor lediga  i min kalender runt ert bf så när ni hör av er så finns det tider för er.

Efter vi reserverat dagar åt er  får ni en välkomstguide som innehåller: 
Tips om vad ni kan ha på er, vad man helst ska undvika. Små tips som att inte ha mobiler i fickan, ta bort gammal nagellack och vad som är bra att ta med sig till fotograferingen! 

Ni får en välkomstguide på vad ni behöver ta med er till fotograferingen och vad händer under fotograferingen. 

Skulle någon av er bli sjuk ( gäller även mig) så hörs vi av och bokar om fotograferingen! 

Skulle ni få en bvc-tid bokar vi också om vår tid så inga stress! 

1-2 dagar efter vår fotografering har jag sorterat och valt ut dem 20  bästa bilderna och skapat en bildgalleria onlinegalleria åt er.

Ni loggar in på er personliga webbgalleri och väljer era favorit bilder. Efter er betalningen är klar återkommer jag till er med en nedladdningskod.

Ni laddar hem era bilder på er egen dator. Gallerian för era bilder finns på länken i 14 dagar så att ni har gott om tid att ladda hem bilderna, gärna på flera enheter som en back-up!

Bilderna levereras färdig redigerade ,högupplösta och lågupplösta bildfiler för att ni ska kunna framkalla vilka produkter som ni önskar och hur många gånger som helst- hur bra är inte det?!

5 st bildfiler ingår i priset 3000 kr.

Vill man köpa till  extra bilder kostar dem 300 kr st ⭐️

IMG_5983

Gratis babyfotografering - 6-9 månader

Nytt år, nya goa förändringar!

Nu erbjuder jag er som varit på nyföddfotografering att  komma tillbaka till studion för babyfotografering ( 6-9 månader). 

Ni får en babyfotografering på 30 minuter ( dem brukar inte orka längre tid) som ger er 3 st högupplösta bildfiler helt utan kostnad  ☺️ 

C66A0355

Detta ingår vid nyföddfotografering

PRIS 3000 kr

Boka din fotografering här

Bokningsförfrågan är inte bindande utan bara en förfråga, jag återkommer inom 1 dygn. 

Det är viktigt att man har läst mina villkor eftersom man godkänner det när man skickar bokningsförfrågan!   Dem finns att läsa här.