Nyföddfotografering i studion i veberöd

Nyföddfotografering med familjen

En nyföddfotografering sker hos mig i min studio som ligger i Veberöd, och gärna redan under dem 14 första dagarna så det är viktigt att man bokar redan under graviditeten eller återkommer så snart man kommit hem från sjukhuset för att kunna få en tid.

Alla åldrar har sin charm men jag har alltid varit svag för nyföddstiden och shoppar in mycket rekvisita med jämna mellanrum. All rekvisita så som träsäng, träskålar, tygrekvisitan, hårmössor och hårband är till dem för dem små nyfödda bebisarna. Är er bebis mer än 14 dagar bokar ni er fotografering under ” BEBIS”.  

Under en fotografering hos mig följer jag hur bebisen mår, rör sig,  jag läser av på vad bebis vill och utgår efter det. Därför vill jag aldrig säga i förväg vilka poser vi kommer få ut av fotograferingen utan alla bebisar vill olika och alla fotograferingar hos mig blir unika.

Familjebilderna fotograferas  mot en vit/grå bakgrund och jag rekommenderar att ta ljusa plagg på både er föräldrar, och er lilla nyfödda.  Syskon får gärna vara med på fotograferingen.

Fotograferingen varar ca i 2 timmar så vi tar tid för matning, närhet & blöjbyte- ingen stress.

Nyföddfotograf i Veberöd Skåne
Nyföddfotograf i Veberöd

Inom bebisens första 14 dagar

Att man vill fotografera bebisen under bebisens första 2 veckor i livet är för att man gärna vill ha en sovande bebis under fotograferingen. Helst ska bebisen gå in i djupsömn för att vi ska kunna posera bebisarna utan att dem väcks. Ju äldre bebisarna är, ju lättare vaknar dem och man får börja om igen för att få bebisen att sova. 

All min rekvisita så som träskålar, träsäng, hårband och små luvor  är tillverkade för just nyfödda.

 

Det finns en del små bebisar som absolut inte vill sova alls, har svårt att komma in i djupsömn eller inte vill lämna sina föräldrar´s trygga famn, då anpassar man sig efter det och fotografera när bebisen är vaken och familjebilder där bebisen trivs som bäst ☺️

Nyfödd & Familjefotograf i Veberöd

Välkommen in till mig och min studio! 

 

Studion är byggd av en del av garaget och är lagom stort ( eller ja jag hade ju inte sagt nej till en större del av garaget 😉 men här har jag plats till nyfödda, gravida och ja även hela familjen får plats för att kunna skapa fina familjebilder! 

Innan er ankomst har jag plockat fram rekvisita som passar ert barns ålder.   Min rekvisita är av bästa kvalitet och är anpassat för barnfotograferingar.

Parkering finns precis utanför. 

Nyfödd & Familjefotograf i Veberöd

VANLIGA FRÅGOR

För att få dem ” klassiska” nyföddbilderna fotograferar man innan bebisens första  14 dagar. Därefter blir bebisen lätt störd i sin sömn och kan ha svårt att komma till ro.  

En sovande bebis gör fotograferingen lättsammare och vi kan posera bebisen i olika positioner. 

Jag har oftast en väntetid på ca 1 månad så var ute i god tid och boka redan under graviditeten eller vara öppen för att ta en vardagskväll. 
Ni får en bokningsfaktura på 500 kr som sedan dras av på slutfakturan.

 

Ni har ett BF datum. Oftast kommer bebisen strax innan eller några dagar efter bf. Eftersom vi fotograferar er bebis inom dem första 14 dagarna sätter jag datum 7 dagar efter bf och 14 dagar efter bf. På så sätt finns det tider att gå efter om bebis kommer innan eller efter bf. Och skulle bebis inte vilja komma ut inom 14 dagar så fixar vi en ny tid ändå! 

Efter vi reserverat dagar åt er  får ni en välkomstguide som innehåller: 
Tips om vad ni kan ha på er, vad man helst ska undvika. Små tips som att inte ha mobiler i fickan, ta bort gammal nagellack och vad som är bra att ta med sig till fotograferingen! 

Nyföddfotografering tar ca 2 timmar.
På denna tiden har vi gott om tid för närhet, blöjbyte och matpauser. 

 I studion finns vatten och cola zero ( min stora last här i livet) och någon frukt eller godisbit att mumsa på.

Jag tar väl hand om er bebis och följer bebisens mående. Därför lovar jag aldrig några speciella poser utan går helt utefter vad er bebis vill göra. 

Vill inte bebisen sova får vi vackra fina bilder ändå! 

Skulle någon av er bli sjuk ( gäller även mig) så hörs vi av och bokar om fotograferingen! 

Skulle ni få en bvc-tid bokar vi också om vår tid så inga stress! 

Har ni barn sen tidigare? Självklart är dem också välkomna! Jag börjar alltid med familjebilderna, följt av syskonbilder så att tidigare barn kan gå undan och leka medans den nyfödda tar sina enskilda bilder.

Efter vår fotografering går jag igenom alla bilderna, väljer ut dem 20 bästa bilderna och skapar ett urval åt er.

2- 4 dagar efter fotograferingen är detta klart, ni får ett mail med information om hur man väljer bilder och en länk till era bilder. 

När ni har valt ut era favoriter skickas en slutfaktura som kan både betalas med swish och med faktura på 30 dagar.

Bilderna levereras färdig redigerade ,högupplösta och lågupplösta bildfiler för att ni ska kunna framkalla vilka produkter som ni önskar och hur många gånger som helst- hur bra är inte det?!

5 st bildfiler ingår i priset 3000 kr.

Vill man köpa till någon extra bild kostar dem 300 kr st.

Svårt at välja? Då kan man köpa alla bilderna i urvalet inklusive fotograferingen för endast 4500 kr! ( Det räcker man väljer 5 extra bilder så har man fått alla bilderna för samma pris) 

Diana T Andersson

När ni kommer till mig och min lilla studio är säkerheten det allra viktigaste!

Bebisen ska känna trygghet och må bra och jag fotograferar efter bebisens tillstånd. Jag tvingar inte bebisen till poser utan jag läser av bebisen hur den mår, vad den gillar och går utefter det. 


Med tre egna barn och nyföddfotograf sen ett par år tillbaka är er bebis i mycket trygga händer. 💛

IMG_3256

DETTA INGÅR VID nyfÖDDFOTOGRAFERING I STUDION

PRIS 3000 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

Bokningsförfrågan är inte bindande utan bara en förfrågan.

Jag tar endast emot ett begränsat antal bokningar per månad –
Det är därför viktigt att vara ute i god tid.


Det är viktigt att man har läst mina villkor eftersom man godkänner det när man skickar bokningsförfrågan!   Dem finns att läsa här.

fotograferingstider

Jag har fotograferingstider måndag – fredagar 

samt helgöppet sista söndagen i  månad.