Nyfödfotografering i studion i veberöd
Barnfotograf i Veberöd

Nyföddfotografering med familjen

En nyföddfotografering sker alltid hos mig i min studio som ligger i Veberöd, och gärna redan under dem 14 första dagarna 😊

Nyfödda bebisar, ja jag tycker det är en helt ljuvlig ålder, helt underbara! Alla åldrar har sin charm men jag har alltid varit svag för denna bebistiden- den går alldeles för fort! ☺️

Under en fotografering hos mig följer jag hur bebisen mår, rör sig,  jag läser av på vad bebis vill och utgår efter det. Därför vill jag aldrig säga i förväg vilka poser vi kommer få ut av fotograferingen utan alla bebisar vill olika och alla fotograferingar hos mig blir unika 💛

Familjebilderna fotograferas  mot en vit/grå bakgrund och jag rekommenderar att ta ljusa plagg på både er föräldrar, och er lilla nyfödda.  Syskon får gärna vara med på fotograferingen.


Fotograferingen varar ca i 2 timmar så vi tar tid för matning, närhet & blöjbyte.

 

Diana T Andersson

När ni kommer till mig och min lilla studio är säkerheten det allra viktigaste! Jag jobbar som så att jag låter bebisen få avgöra vilka bilder vi kommer kunna ta  under fotograferingen. Bebisen ska känna trygghet och må bra. Jag tvingar inte bebisen till poser utan jag läser av bebisen hur den mår, vad den gillar och går utefter det. 
Med tre egna barn och nyföddfotograf sen ett par år tillbaka är er bebis i mycket trygga händer.

Jag har valt att rikta in mig på graviditet och babyns första år. Givetvis fotograferar jag även äldre barn- alla åldrar har ju sin charm 💛

IMG_3256

Välkommen in i studion

Min studio ligger på hemma plan och sitter ihop med vårt garage.
Det är väldigt lyxigt för mig att kunna ha studion så nära och inte behöva hyra en dyr lokal. Parkering finns precis utanför.

Mer om vad som händer under fotograferingen får ni på en välkomstguide efter vi har bokat en dag och tid.
Studion är liten så ha gärna kvar barnvagnen i bilen, babyskyddet går bra att ta med in!

 

bokningsförfråga

Är du intresserad av en fotografering? Skicka genast in en bokningsförfråga- vänta inte!
Jag fotograferar bebisarna helt utefter deras mående så bebisen behöver inte nödvändigtvis vara under dem första 14 dagarna men är bäst ifall man vill försöka få till dem klassiska nyföddposerna som blir lite svårare att utföra ju äldre bebisen är.

Bebisen kan vara allt från 5 dagar till 14 dagar.

Dock har jag oftast en väntetid på ca 1 månad så det kan vara bra att var ute i god tid och boka redan under graviditeten eller vara öppen för att ta en vardagskväll. 
Ni får en bokningsfaktura på 500 kr som sedan dras av på slutfakturan.

Ombokning är alltid kostnadsfri.

planering

Efter vi har bokat tid och dag får ni en välkomstguide  där det står om tips och
andra bra att veta saker inför just er fotografering.

Vi går igenom alla era önskemål och tankar via mail så att ni är väl förbereda där ni kommer 🥰

Några dagar innan fotograferingen hör jag av mig och kollar så att ni mår bra och att vi  har allt klart inför er fotografering.

Är någon i familjen sjuk, ombokar vi er dag kostnadsfritt.


fotografering

Fotograferingen kan ta allt mellan 1,5- 2 timmar.  I studion finns vatten och cola zero ( min stora last här i livet) och någon kaka eller annat tilltugg.

I studion finns extra blöjor och våtservetter och man kan alltid räkna med att bebis kommer att kissa, bajsa eller andra kroppsvätskor så ha alltid ombyte med er om ni ska vidare efter fotograferingen 😉

bildleverans

Efter vår fotografering går jag igenom alla bilderna, dem sorteras och dem bästa bilderna väljs ut av mig och lätt redigeras.

Ca 3-5 dagar efter fotograferingen får ni ett mail och information hur ni gör för att välja ut era bilder. I urvalet ligger dem 20 bästa bilderna från fotograferingen. 

När ni har valt ut era bilder, gör jag ännu en redigering och därefter skickas en slutfaktura via Frilans Finans som är på 30 dagar. 

Bilderna levereras färdigredigerade,  högupplösta bildfiler för att ni ska kunna framkalla vilka produkter som ni önskar och hur många gånger som helst- hur bra är inte det?!

5 st bildfiler ingår i priset men man får gärna köpa till fler bilder om man vill för 300 kr st eller alla bilderna i urvalet inklusive fotograferingen för 4000 kr.

detta ingår i priset

Pris: 2500 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

Bokningsförfrågan är inte bindande utan bara en förfrågan.
När ni bokar en fotografering hos mig har man godkänt mina villkor, det är därför viktigt att man läser villkoren.  Dem finns att läsa här.