Nyföddfotografering i studion i veberöd

Nyföddfotografering

Nyföddfotografering är för nyfödda mellan 5-14 dagar gamla. Det är under dessa dagar som nyfödda går lättare in i djupsömn och det är enklare att posera bebisarna i fin rekvisita.

Fotograferingen sker i min studio i Veberöd. När ni kommer är studion uppvärmd för att er bebis ska må bra och inte frysa. Jag har förberett med olika fotostationer i färger efter era önskemål som vi har gått igenom via mail tidigare.

Boka gärna nyföddfotografering redan under graviditeten. Då skriver jag in ert bf och skapar lediga luckor både före och innan bf så när ni har kommit hem från bb så bokar vi in en dag och tid. 

Vid bokning får ni  en välkomstbroschyr med information om fotograferingen så ni är väl informerade vad som förväntas under fotograferingen, vad som är bra att tänka och  att ta med samt tips om kläder för att få dem bästa förutsättningarna.

Fotograferingen varar ca i 2 timmar så vi tar tid för matning, närhet & blöjbyte- ingen stress.

Nyföddfotograf i Veberöd Skåne
C66A0003

Bilder för framtiden

Fotograferingen tar ca 2 timmar. 

Att fotografera en sovande bebis är lättare men ger också oss fler poser och skapar ett större urval i gallerian åt er men oftast så har vi vakna bebisar och det är fantastiskt med denna ögonkontakten vi kan få mellan kameran och den nyfikna bebisen.

 

Oavsett vaken eller en sovande bebis får vi bilder för er och er lilla bebis att titta tillbaka på och minnas hur liten er bebis en gång varit. 

C66A9698SV copy

Välkommen in till studion! 

 

Studion är byggd av en del av garaget och har en egen ingång.   Studion är anpassad i för nyfödd & barnfotografering under 1 år och är därför begränsad för större sällskap.  Lämna därför gärna vagnen i bilen och ta babydkyddet med in! 

Parkering finns precis utanför. 

 

 

Familjefotograf med studio i veberöd

VANLIGA FRÅGOR

Just nyföddfotografering i dem konstnärliga bilderna där bebisen ligger i olika poseringar underlättar väldigt mycket om bebis sover igenom fotograferingen.  Ju äldre bebis blir så blir den mer lätt väckt och vi får svårare att få till poseringarna. Eftersom man gärna har dessa 10-14 dagarna på sig är det viktigt att ni redan under graviditeten hör av er eller kontaktar mig direkt efter hemkomst för att det ska finnas tider lediga.  Jag blir jätteglad om ni redan under graviditeten hör av er så kan reservera tider åt er, iIbland är jag fullbokad 2-3 veckor framåt och då hinner jag inte ta emot er.

Bokar man under graviditeten lämnar jag några luckor lediga  i min kalender runt ert bf så när ni hör av er så finns det tider för er.

Efter vi reserverat dagar åt er  får ni en välkomstguide som innehåller: 
Tips om vad ni kan ha på er, vad man helst ska undvika. Små tips som att inte ha mobiler i fickan, ta bort gammal nagellack och vad som är bra att ta med sig till fotograferingen! 

Ni får en välkomstguide på vad ni behöver ta med er till fotograferingen och vad händer under fotograferingen. 

Skulle någon av er bli sjuk ( gäller även mig) så hörs vi av och bokar om fotograferingen! 

Skulle ni få en bvc-tid bokar vi också om vår tid så inga stress! 

1-2 dagar efter vår fotografering har jag sorterat och valt ut dem 20  bästa bilderna och skapat en bildgalleria onlinegalleria åt er.

Ni loggar in på er personliga webbgalleri och väljer era favorit bilder. Efter er betalningen är klar återkommer jag till er med en nedladdningskod.

Ni laddar hem era bilder på er egen dator. Gallerian för era bilder finns på länken i 14 dagar så att ni har gott om tid att ladda hem bilderna, gärna på flera enheter som en back-up!

Bilderna levereras färdig redigerade ,högupplösta och lågupplösta bildfiler för att ni ska kunna framkalla vilka produkter som ni önskar och hur många gånger som helst- hur bra är inte det?!

5 st bildfiler ingår i priset 3000 kr.

Vill man köpa till  extra bilder kostar dem 300 kr st ⭐️

Nyföddfotograf i Veberöd Skåne

DETTA INGÅR VID nyfÖDDFOTOGRAFERING I STUDION

PRIS 3000 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

Bokningsförfrågan är inte bindande utan bara en förfrågan.

Efter er förfrågan återkommer jag med olika tider för er att välja på samt en välkomstguide med massor av information och tips samt vi går igenom era önskemål 🦋

Jag tar endast emot ett begränsat antal bokningar per månad –
Det är därför viktigt att vara ute i god tid.


Det är viktigt att man har läst mina villkor eftersom man godkänner det när man skickar bokningsförfrågan!   Dem finns att läsa här.

Fotograferingstider

Nyföddfotografering måndag- fredag.

  Finns tidigare syskon som går i skolan finns det möjlighet att  boka en eftermiddagstid så att hela familjen kan vara med.