Det är jag som är Diana.

Diana heter jag, är en glad, spontan tjej som är 37 år men känner mig inte en dag äldre än 30 🙂 
Jag är mamma till två tonåringar och en liten sladdis på 5 år, bor med barnen, sambon en hund och en katt i en villa i Veberöd. Alltså fullt hus 🙂 

Mitt fotointresse började som för många andra när man fick barn själv. Sen blev det att fota vänners barn, man tog något bröllopsuppdrag och sen rullade det på men livet tog en vändning efter något år och jag sålde allt jag hade.

Hösten 2017 hade jag möjligheten att ta upp min hobby igen och 2019 blev hobbyn mitt yrke och då jag öppnade min egna fotostudio som jag har på hemmaplan ☺️

Jag och min sambo köpte tomt i veberöd och byggde vårt hus. Redan då sa vi att ett stort garage ville vi ha och en fotostudio till mig. 2018 flyttade vi in och maj 2019 var studion klar. 

Det är en dröm att kunna ha studio så nära vårt hem och vi har en stor och bra parkering precis utanför till både vänner och mina kunder. 

vad gillar jag mer?

Förutom foto tycker jag om äventyr och utflykter med min familj. Vi har husvagn som vi försöker åka ut med på somrarna, det brukar bli mycket tivoli på och mycket glassätande vid stranden, samt badkvällar i poolen. 

Vi är gottegrisar hela familjen och kan mycket väl ha en filmkväll mitt i veckan, gärna på hösten då det är mörkt och regnigt, Jag tycker inte det är  hela världen om man äter ett litet choklad på en tisdag. vad spelar det för roll? 🙂  Eller det där med att barn får inte hoppa i sängen 😉 Jag älskar att höra barns skratt – Jag är inte så strikt som mamma 🙈. Som Astrid Lindgren sa:  Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek, så kommer folkvettet av sig själv.

Lite mer Onödigt vetande är att jag älskar att möblera, det märks ganska tydligt på min instagram när jag lägger upp bilder från studion, shoppa, har beslutsångest och har ett himla bra minne om sådant som är ganska onödigt 🙂

4 saker om mig 🙈

Livets Dryck!

Jag dricker varken kaffe, vin eller öl men när alla kvällens sysslor är gjorda och vi sätter oss i soffan för att kolla en serie åker cola zeron fram.

musik

Hör jag en bra låt så har jag supersvåra för att inte sjunga med! Både jag och min sambo sjunger ofta när vi åker bil ihop 🙂

Mina Barn

Tänka sig att jag fick tre barn! TRE! Fick första barnet vid 22 års ålder. Fick sista barnet vid 32, via Ivf med min sambo.

Gråter till barnfilmer

Gråter väldigt lätt till allt som berör mig. Vilket är lite sådär när man sitter på bio och ser en barnfilm och barnen frågar- gråter du mamma?! Eller den när barnen har skoluppvisning och man försöker dölja en tår på kinden.