Det är jag som är Diana.

Diana heter jag, är en glad, spontan tjej som är 36 år men känner mig inte en dag äldre än 30 ☺
Jag är mamma till en kille på 14 år, dottern på 12 år och en kille till på snart 4 år.

Mitt fotointresse började när min första son var drygt ett år gammal. Jag ville fånga hans första steg så jag köpte mig en systemkamera, en sån där som kunde fotografera flera bilder på raken. Ganska snabbt insåg jag att jag inte alls kunde ta dem där bilderna för kamerans blixt sa ( busy) och jag fick invänta blixten så den kunde ladda om.
Jag fick läsa på och lära mig att fotografera i manuellt läge så jag själv kunde styra hur ljus bilden skulle vara, hur jag fick en suddig bakgrund.  2010 köpte jag in mina fotoblixtar och hade mina första kunder framför kameran- det var super kul och jag ville så mycket men   livet tog en vändning och jag sålde allt jag hade.

Efter par år senare fick jag en systemkamera utav min sambo i födelsedags present som tyckte att jag skulle börja fota igen och när min svägerska behövde en fotograf och frågade mig om hjälp började det sprudla i min kropp, jag hade alla förutsättningar nu att faktiskt ta upp mitt fotograferande- nu var det rätt tid och jag var så peppad!  Sen hösten 2017 har jag jobbat som fotograf och jag älskar det!

Jag och min sambo köpte tomt i veberöd och byggde vårt hus. Redan då sa vi att ett stort garage ville vi ha och en fotostudio till mig. 2018 flyttade vi in och maj 2019 var studion klar. 

Det är en dröm att kunna ha studio så nära vårt hem och vi har en stor och bra parkering precis utanför till både vänner och mina kunder. 

Jag älskar att shoppa saker till studion och lägger mer pengar på studion och kamerasaker än något annat 🤣

Loppisar är det bästa och där hittar jag gärna rekvisita till studion. I studion finns allt vi behöver till fotograferingen så ni behöver inte ta med er något.

97734626_245414080205353_3013499675081703424_n

Jag har ett annat jobb och fotograferar på vardagskvällar och helger, för mig är fotograferingen mer än ett deltidsjobb- det är min största passion! 

 Det är där jag tankar egen tid, får vara kreativ och träffa nya härliga människor!

Förutom foto tycker jag om äventyr och utflykter med min familj.

Corona tider gjorde att vi inte kunde åka på vår bokade semesterresa till Spanien så istället köpte vi ett stort tält men efter 2 resor med det så blev det att vi köpte en husvagn i stället 🙂  Så sommaren 2021 kommer det bli sverigeresor med husvagnen och upptäcka vårt land.  Annars gillar vi kvällar med en skål godis framför en bra film! ☺

Vi är gottegrisar hela familjen och kan mycket väl ha en filmkväll mitt i veckan ☺ Jag tycker inte det är  hela världen om man äter ett litet choklad på en tisdag. vad spelar det för roll? 🙂  Eller det där med att barn får inte hoppa i sängen 😉 Jag älskar att höra barns skratt – Jag är inte så strikt som mamma 🙊.

Lite mer Onödigt vetande är att jag älskar att möblera, det märks ganska tydligt på min instagram när jag lägger upp bilder från studion, shoppa, har beslutsångest och har ett himla bra minne om sådant som är ganska onödigt 🙂

 

4 saker om mig 🙈

Livets Dryck!

Jag dricker varken kaffe, vin eller öl men när alla kvällens sysslor är gjorda och vi sätter oss i soffan för att kolla en serie åker cola zeron fram.

musik

Musik Lyssnar alltid på musik i bilen eller när jag städar och ful-sjunger till. I min ensamhet då såklart- är tondöv 🙂

Mina Barn

Tänka sig att jag fick tre barn! TRE! Jag som bara ville ha ett barn 😉 Fick första barnet vid 22 års ålder. Fick sista barnet vid 32, via Ivf med min sambo.

Gråter till barnfilmer

Gråter väldigt lätt till allt som berör mig. Vilket är lite sådär när man sitter på bio och ser en barnfilm och barnen frågar- gråter du mamma?! Eller den när barnen har skoluppvisning och man försöker dölja en tår på kinden.