Det är jag som är Diana Leijon!

Diana heter jag, hette tidigare Andersson men gifte mig i höstas 2022 och heter numera Diana Leijon ☺️ Mitt namn som fotograf blev Fotograf Diana T , T:et står för Theresia som är mitt mellan namn då jag tycke Andersson var så tråkigt men äntligen ville min man gifta sig så därmed nytt namn och faktiskt ny logga nu med!

Förutom nygift är jag en  glad, spontan tjej som är 38 år men känner mig inte en dag äldre än 30 faktiskt!  🙂 
Jag är mamma till en kille på 16 år och dottern på 14 och tillsammans med min man fick vi genom ivf vår son Hugo som är  snart 6 år 🙏🏻

Förutom tre barn har vi även hunden Simba och katten Tusse! Fullt hus men jag älskar stora familjer ❤️

Mitt fotointresse började som för många andra när man fick barn själv. Sen blev det att fota vänners barn, man tog något bröllopsuppdrag och sen rullade det på men livet tog en vändning jag sålde allt och hade ett uppehåll på ett par år.

Hösten 2017 hade jag möjligheten att ta upp min hobby igen och 2019 blev hobbyn mitt yrke och då jag öppnade min egna fotostudio som jag har på hemmaplan ☺️

Jag och min man köpte tomt i veberöd och byggde vårt hus. Redan då sa vi att ett stort garage och en fotostudio skulle byggas. 2018 flyttade vi in och maj 2019 var studion klar. 

Det är en dröm att kunna ha studio intill vårt hem! Här går jag ofta ut och bara myser, möblerar och fixar!

vad gillar jag mer?

Förutom foto tycker jag om äventyr och utflykter med min familj. Vi är familjekära och umgås mycket med våra familjer.. Vi har husvagn sen pandemin som vi gärna åker till Öland med på somrarna! 

Vi är gottegrisar hela familjen och kan mycket väl ha en filmkväll mitt i veckan, gärna på hösten då det är mörkt och regnigt, Jag tycker inte det är  hela världen om man äter ett litet choklad på en tisdag. vad spelar det för roll? 🙂  Eller det där med att barn får inte hoppa i sängen 😉 Jag älskar att höra barns skratt – Jag är inte så strikt som mamma 🙈. Som Astrid Lindgren sa:  Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek, så kommer folkvettet av sig själv.

Lite mer Onödigt vetande är att jag älskar att möblera, det märks ganska tydligt på min instagram när jag lägger upp bilder från studion, shoppa, har beslutsångest och har ett himla bra minne om sådant som är ganska onödigt  och jag älskar att lyssna på poddar, gärna Krim! 

4 saker om mig 🙈

Livets Dryck!

Jag dricker varken kaffe, vin eller öl men när alla kvällens sysslor är gjorda och vi sätter oss i soffan för att kolla en serie åker cola zeron fram.

musik

Hör jag en bra låt så har jag supersvåra för att inte sjunga med! Både jag och min man sjunger ofta när vi åker bil ihop 🙂

Mina Barn

Tänka sig att jag fick tre barn! TRE! Fick första barnet vid 22 års ålder. Fick sista barnet vid 32, via Ivf.

Gråter till barnfilmer

Gråter väldigt lätt till allt som berör mig. Vilket är lite sådär när man sitter på bio och ser en barnfilm och barnen frågar- gråter du mamma?! Eller den när barnen har skoluppvisning och man försöker dölja en tår på kinden.