Priser & Bokningsförfråga

Har han friat eller bestämde ni det tillsammans? Stort grattis!
Så kul – det är underbart med bröllop!

 Att anlita en bröllopsfotograf kostar mycket pengar, jag vet att det är svindyrt men det finns flera anledningar till varför det kostar.

Skatt, moms, avgifter,  långa arbetsdagar och efter bröllop återstår flera dagars redigering.  Före bröllopet har vi med lagt ner arbetstimmar. Det är väldigt många timmars arbete, före , under och efter bröllopet.

En del bröllopsfotografer är dyrare än andra och det beror främst på erfarenheten men också ifall fotografen försörjer sig på enbart bröllop, om fotografen har det som sitt heltidsjobb, deltid eller hobby. 
Även en hobbyfotograf ska betala moms och skatt.  

Det finns många duktiga fotografer så det gäller att hitta någon som ni känner att ni får en bra känsla av och att ni gillar fotografens känsla i bilderna men även bildstilen- det är det som gör oss unika. 

Så vilket paket ska man välja? Det är helt upp till er! 

Men när bröllopsdagen är över, skumpan är slut,  och vännerna har gått hem och ni kryper till sängs från en helt underbar dag och natt efter flera månaders planering – vad har ni kvar då? 

Oavsett hur många år efter ert bröllop kommer ni ha kvar era ringar och bilderna som återberättar eran dag. Bilder tillsammans med era nära och kära, lyckotårarna som kom när dem fina talen lästes upp, kanske när du som brud dansade med din gamla pappa.
Visst önskar du då att dem bilderna blev riktigt bra.

Pion heldag
ros vigsel, porträtt- gäster
Nejlika vigsel & porträtt
solros porträtt
Bokningsförfrågan är inte binande utan bara en förfrågan.