Sanna & Johan 14 December 2019

Dagen efter lucia slog Sanna & Johan till med giftemål! Ett par som jag känner eftersom våra döttrar är kompisar och går i samma klass!

Lite extra roligt att föreviga någon man känner!

Det hade varit vackert med snö denna vinterdag men vädret ville annat och det regnade istället vilket gjorde att vi snabbade på fotograferingen mer än vi kanske annars hade gjort :)

Sanna var lite sen, var tvungen inom Ica haha, passade vi på att ta lite foto på grabbarna. Och när Sanna och hennes brudtärnor kom gjorde vi en First look och därefter bröllopsporträtten innan regnet kom mer och vigseln skulle snart börja. Kyrkan var ganska mörk pågrund av vädret men det gick ändå helt ok. Lite extra häftigt för det var Johans pappa som vigde dem.

När brudparet kom ut stod gästerna med tomtebloss och hurrade och det rekommenderar jag verkligen till er om ni ska gifta er! Tomtebloss när det är mörkt ute gör det där lilla extra! Efter vigseln gick vi in i lokalen som var uppdukat för mingel. Det bjöds på mat, tal, tårta och skoleken samt avslutades med bröllopsvalsen, och dagen efter åkte familjen till USA på bröllopsresa.