Smash the cake i Veberöd / Skåne

1 årsporträtt- tårtbilder & ett bad

Smash the cake är en fotografering man gör för att fira att barnet ska bli 1 år. 

Vi börjar med att ta klassiska 1 årsporträtt med på två olika bakgrunder, ni får gärna ha flera outfits med er för större variation på porträttbilderna! Den andra delen av fotograferingen serveras tårtan och barnet får kladda och mumsa i sig tårtan! 

Jag erbjuder efteråt ett bad- det är ofta uppskattat av barnet och ger oss fina bilder- ett bra avslut på fotograferingen ☺️

porträtt, tårta och bad!

Denna fotografering innehåller nästan tre fotograferingar i en.  Klassiska 1 årsporträtt, smash the cake med ballongere, vimplar och tårtan och så avslutar vi det med ett bad som brukar vara väldigt uppskattat ☺️

Här finns all rekvisita, ballonger, och badlakan- det enda ni behöver själv ta med er är tårtan! Jag rekommenderar varmt Söta Kakan i Södra Sandy samt Syrenen i Lomma, man kan givetvis baka sin egen tårta om man vill det ☺️

Fotograferingen tar 60 minuter och inom 4 dagar har ni ett stort fint privat online album att välja ut era favoriter ifrån ☺️

IMG_7583

Välkommen in till mig och min studio! 

Jag har lyckan att kunna ha min studio på hemmaplan ☺️.  Vi byggde ett stort garage där jag fick min egna lilla studio med egen ingång.

Studion är begränsad för större sällskap och familjer men passar utmärkt för min inriktning som är nyfödda & barn.
 Jag fotograferar även familjer utomhus i en härlig miljö runt Veberöd. 

 Vi behöver platsen i studion så lämna gärna vagnen i bilen och ta babyskyddet med in istället.

Här finns plats för er att slå er ner i soffan och avnjuta av en kopp kaffe medans jag bekantar mig med ert barn innan vi sätter igång fotograferingen. Vi går igenom vilken rekvisita som ni tycker om, vad för kläder ni vill att barnet ska ha på dem olika delarna.  Jag har skålar, stolar,  och pallar som vi använder för att skapa en bildgalleria till er med en stor variation.  Det mesta i rekvisitan i studion är av bästa kvalitet som är special tillverkat för just barnfotografering.  

Gratis parkering finns precis utanför studion. 

Familjefotograf med studio i veberöd

VANLIGA FRÅGOR

Boka gör ni genom att skriva i bokningsförfrågan nedanför så återkommer jag inom kort med olika lediga tider. Jag fotograferar måndag – fredag och erbjuder vardagskvällar så att båda föräldrar kan vara närvarande om man vill det.  

Vi går igenom era önskemål och ni får en välkomstguide där det står tips om kläder, vad som är bra att ta med till fotograferingen och vad man kan tänka på för att få det bästa utav fotograferingen.

 

 Efter vi reserverat dag och tid får ni en välkomstguide som innehåller: 
Tips om kläder, vad man ka tänka på för att det ska bli så bra som möjligt!  I välkomstguiden innehåller också andra bra saker att tänka på och vilka valmöjligheter som finns att välja på.

Jag har tidigare själv bokat från både Söta kakan i södra sandby samt konditor Syrenen i Lomma. Jag rekommenderar båda ställena och man kan få även om olika allergier finns!  

Detta är en fotografering som är intensiv då vi ska hinna med klassiska porträtt, eventuellt byta kläder, smash the cake temat och bada lite i badbaljan. När ni kommer går vi igenom om ni har olika outfits och i vilken ordning vi tar fotograferingen. Detta får ni även läsa om i välkomstguide som ni får efter vi bokat dag och tid ⭐️

Fotograferingen tar ca 60- 90 minuter. 

 Skulle ni bli sjuka bokar vi om till en ny dag- Det är viktigt att barnet mår bra för att det ska bli en rolig stund 💛

1-2 dagar efter vår fotografering har jag sorterat och valt ut dem 20 -30 bästa bilderna och skapat en bildgalleria onlinegalleria åt er.

Ni loggar in på er personliga webbgalleria och väljer era favorit bilder. Efter er betalningen är klar återkommer jag till er med en nedladdningskod.

Ni laddar hem era bilder på er egen dator. Gallerian för era bilder finns på länken i 14 dagar så att ni har gott om tid att ladda hem bilderna, gärna på flera enheter som en back-up!

Bilderna levereras färdig redigerade ,högupplösta och lågupplösta bildfiler för att ni ska kunna framkalla vilka produkter som ni önskar och hur många gånger som helst- hur bra är inte det?!

5 bilder inklusive fotografering kostar 3500 kr. Vill man köpa till fler bilder kostar dem 300 kr st.

Nej, denna fotografering är redan så intensiv då det är porträtt, tårtdel och en baddel som ska hinnas med på 1 timme. Men syskon får gärna närvara under fotograferingen. 

Syskonfotografering går bra att boka i studio och från den 1 januari 2023 kan man boka familjefotografering utomhus där barnen får en mer avslappnad och framförallt roligare fotografering och upplevelse än i studion. 

Smash the cake fotograf Veberöd

Diana T Leijon

Jag bor i Veberöd med nyblivna man,  två tonåringar och efter en ivf-resa fick vi minstingen som är nu 5 år- tiden springer iväg  🥰

Med tre egna barn och år som barnfotograf brukar jag få dem mest blygsamma barn att slappna av och känna trygghet i min närvaro där jag gärna bjuder på sång och bus 💛

detta ingår vid smashfotografering

PRIS 3500 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

Bokningsförfrågan är inte bindande utan bara en förfrågan.

 

Det är viktigt att man har läst mina villkor eftersom man godkänner det när man skickar bokningsförfrågan!   Dem finns att läsa här.

fotograferingstider

Öppet måndag – fredag fram till 20.00

 

 

Härliga bilder från smash the cake fotograferingar🎂