Smash the cake i Veberöd / Skåne

1 årsporträtt- tårtbilder & ett bad

Smash the cake är en fotografering man gör för att fira att barnet ska bli 1 år. 

Vi börjar med att ta klassiska 1 årsporträtt med på två olika bakgrunder, ni får gärna ha flera outfits med er för större variation på porträttbilderna! Den andra delen av fotograferingen vi  fram ballonger & tårtan och låta barnet kladda och mumsa i sig tårtan! 

Jag erbjuder efteråt ett bad- det är ofta uppskattat av barnet och ger oss fina bilder- ett bra avslut på fotograferingen ☺️

IMG_8465

en fotografering med mycket som ingår!

Denna fotografering innehåller nästan tre fotograferingar i en.  Klassiska 1 årsporträtt, smash the cake med ballongere, vimplar och tårtan och så avslutar vi det med ett bad som brukar vara väldigt uppskattat ☺️

Allt ingår i fotograferingen så ni behöver inte ta med något! 

Ni får själva göra val på på hur tårtan ska se ut och i vilken färg-  finns några allergier hos barnet så ordnar min bagerska detta. Efter fotograferingen får ni gärna ta hem tårtan! ☺️

Fotograferingen tar 60 minuter och inom 4 dagar har ni ett stort fint privat online album att välja ut era favoriter ifrån ☺️

NYHET!

Ta med er egen tårta!! 
Då får ni 1000 kr avdrag på fakturan!

IMG_8500

Välkommen in till mig och min studio! 

 

Studion är byggd av en del av garaget och är lagom stort ( eller ja jag hade ju inte sagt nej till en större del av garaget 😉 men här har jag plats till nyfödda, gravida och ja även hela familjen får plats för att kunna skapa fina bilder! 

Innan er ankomst har jag plockat fram rekvisita som passar ert barns ålder.   Min rekvisita är anpassat för barnfotograferingar. Här har jag allt som behövs och ni behöver inte ta med något själva.

Parkering finns utanför. 

IMG_7583
IMG_6810

VANLIGA FRÅGOR

Boka gör ni genom att skriva i bokningsförfrågan nedanför så återkommer jag inom kort med olika lediga tider. Jag fotograferar måndag – fredag och erbjuder vardagskvällar så att båda föräldrar kan vara närvarande om man vill det.  

Vi går igenom era önskemål och ni får en välkomstguide där det står tips om kläder, vad som är bra att ta med till fotograferingen och vad man kan tänka på för att få det bästa utav fotograferingen.

När vi bokat tid och dag skickas  en faktura på 1000 kr som en bekräftelse på bokningen. Detta belopp dras av vid slut betalningen.  Tar ni med egen tårta får ni 1000 kr rabatt. 

 Efter vi reserverat dag och tid får ni en välkomstguide som innehåller: 
Tips om kläder, vad man ka tänka på för att det ska bli så bra som möjligt!  I välkomstguiden innehåller också andra bra saker att tänka på och vilka valmöjligheter man har med färger och tårtan.

Jag kan beställa tårta åt er men tar då 1000 kr pågrund av att jag sätter tid att beställa, köra och hämta + att tårtan kostar,  Önskar ni att ta med egen tårta så kostar fotograferingen istället 3500 kr.

Ska jag beställa tårtan kostar det 4500 kr.

Detta är en fotografering som är intensiv då vi ska hinna med klassiska porträtt, eventuellt byta kläder, smash the cake temat och bada lite i badbaljan. När ni kommer går vi igenom om ni har olika outfits och i vilken ordning vi tar fotograferingen. Detta får ni även läsa om i välkomstguide som ni får efter vi bokat dag och tid ⭐️

Fotograferingen tar ca 60- 90 minuter. 

 Skulle ni bli sjuka bokar vi om till en ny dag- tårtan går oftast att frysa in och ta fram till nästa fototillfälle. Det är viktigt att barnet mår bra för att det ska bli en rolig stund 💛

1-2 dagar efter vår fotografering har jag sorterat och valt ut dem 20 -30 bästa bilderna och skapat en bildgalleria onlinegalleria åt er.

Ni loggar in på er personliga webbgalleria och väljer era favorit bilder. Efter er betalningen är klar återkommer jag till er med en nedladdningskod.

Ni laddar hem era bilder på er egen dator. Gallerian för era bilder finns på länken i 14 dagar så att ni har gott om tid att ladda hem bilderna, gärna på flera enheter som en back-up!

Bilderna levereras färdig redigerade ,högupplösta och lågupplösta bildfiler för att ni ska kunna framkalla vilka produkter som ni önskar och hur många gånger som helst- hur bra är inte det?!

5 bilder inklusive fotografering, tårta och ballonger samt 5 digitala bildfiler kostar 4500 kr 
, vid fler bilder kostar dem 300 kr st  

Familje/syskonbild ingår men i något färre bilder då fokuset ligger på 1 åringen. 

Familjefotograf med studio i veberöd

Diana T Leijon

Jag bor i Veberöd med nyblivna man,  två tonåringar och efter en ivf-resa fick vi minstingen som är nu 5 år- tiden springer iväg  🥰

Med tre egna barn och år som barnfotograf brukar jag få dem mest blygsamma barn att slappna av och känna trygghet i min närvaro där jag gärna bjuder på sång och bus 💛

detta ingår vid smashfotografering

PRIS 4500 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

Bokningsförfrågan är inte bindande utan bara en förfrågan.

 

Det är viktigt att man har läst mina villkor eftersom man godkänner det när man skickar bokningsförfrågan!   Dem finns att läsa här.

fotograferingstider

Öppet måndag – fredag fram till 20.00

 

 

Härliga bilder från smash the cake fotograferingar🎂