Utomhusfotografering runt veberöd

en lugn och avslappnad fotografering

Att få vara ute i naturen, vara med sin familj- oavsett om ni har ett barn eller ni är 7 i familjen så är utomhusfotograferingarna lättare att genomföra än i  studion. Skillnaden från att bli fotograferad i studio till utomhus är att vi har en större yta att hålla till på, inga påtvingade leenden eller poser utan är mer spontan med olika lekar som jag föreslår.  Lekar som leder fram till bilder som innehåller närhet, bus, äkta leenden och kramar. 

Allt blir en lekfull stund i grönskan. 🌳

Vi kommer under fotograferingen få bilder på  hela familjen tillsammans,  syskonbilder och enskilda bilder på varje barn. 

Utomhusfotograferingarna sker under Maj till September/ Oktober månad och begränsade tider finns att boka så var ute i god tid och boka er familjefotografering! 

IMG_0094
IMG_7626

underbara naturen

Jag erbjuder utomhusfoto på speciellt utvalda smultronställe. Vi går igenom tillsammans vilken miljö ni önskar. Strand, skog eller park.

 

Jag tar med mig en filt som ni kan sitta så och någon rekvisita beroende på barnets ålder. 

IMG_7325_1
IMG_7511_1

VANLIGA FRÅGOR

Jag har tider måndag – fredag och erbjuder vardags eftermiddag & kvällar så att solen är mjuk och ger oss ett fantastiskt ljus!

Efter vi bestämt dag och tid får ni en bokningsfaktura på 500 kr som sedan dras av på slutfakturan, när den är betald är ert datum bokat! 

Det ni känner er bekväma med! Och dessutom är det bra att tänka på att kläderna ska passa vart vi är- är vi på stranden kanske skor inte är nödvändigt. 

Annars rekommenderar jag att undvika starka färger. Basfärger som vitt, svart, ljusblått/ även marinblått, beigt, grått och någon ljusrosa blir superfint. Se gärna bilder från tidigare fotograferingar för  inspiration ☺️

Jag har med mig filtar som ni kan sitta på och eventuellt annan rekvisita beroende på barnens ålder.

Mer om vad som händer under fotograferingen, vad man kan tänka på finns i er välkomstguide som ni får efter vi bokat dag.

Fotograferingen varar i ca 60 minuter och har tid för klädombyte och vätska pauser ☺️

Hundar är varmt välkomna!  Jag är hundvan och har själv haft hundar hela mitt liv, vi har en Golden Retriever själv ☺️

Skulle någon av er bli sjuk ( gäller även mig) så hörs vi av och bokar om fotograferingen! 

Detsamma gäller om det regnar eller blåser- då bokar vi om vår dag. 

1-2 dagar efter vår fotografering har jag sorterat och valt ut dem 20 -30 bästa bilderna och skapat en bildgalleria onlinegalleria åt er.

Ni loggar in och väljer era favorit bilder. Efter er betalningen är klar återkommer jag till er med en nedladdningskod.

Ni laddar hem era bilder på er egen dator. Gallerian för era bilder finns på länken i 14 dagar så att ni har gott om tid att ladda hem bilderna, gärna på flera enheter som en back-up!

Bilderna levereras färdig redigerade ,högupplösta och lågupplösta bildfiler för att ni ska kunna framkalla vilka produkter som ni önskar och hur många gånger som helst- hur bra är inte det?!

Efter fotograferingen sorterar jag ut dem 30 bästa bilderna ur fotograferingen. Redigerar bilderna och därefter får ni välja ut era favoriter via en personlig onlinegalleria.

Vill man köpa till fler bilder får man gärna göra det, då kostar bilderna 300 kr st. 

Diana T Leijon

Diana heter jag, 38 år gammal men känner mig fortfarande som 30 🙈 Är nygift med min man och jag har även tre barn, Hampus 16 år, Nathalie 14 år och Hugo på  5 år! Samt har vi ett pälsbarn- Simma som är en Golden och dotterns Katt Tusse bor också hos oss! Vi är en stor familj  som gillar äventyr och spontana påhitt! Vi campar gärna, åker på tivoli eller bara ut och äta på en resturang .

Som fotograf är jag barnkär, har bra med tålamod får jag alltid höra av mina kunder  och är ofta positiv och glad! 

Även hundar är familjemedlemmar och får för mig gärna vara med på familjebilderna ☺️

DETTA INGÅR VID familjeFOTOGRAFERING

PRIS 4000 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

Bokningsförfrågan är inte bindande utan bara en förfrågan.

Jag tar endast emot ett begränsat antal bokningar per månad –
Det är därför viktigt att vara ute i god tid.


Det är viktigt att man har läst mina villkor eftersom man godkänner det när man skickar bokningsförfrågan!   Dem finns att läsa här.

fotograferingstider

Öppet måndag – fredag fram till 20.00

Utomhusfotograferingar sker på vardagar, både eftermiddag och kväll beroende på vilken miljö ni önskar under månaderna Maj- September.