Veronica & Heike 20 Februari 2020

När jag träffade Veronica & Heike och deras två barn så bara klickade det. Så lättsamma och glada människor! Så när det öste ner på deras bröllopsdag så var det nog mest jag som klagade över vädret ;)

Jag hämtade upp Veronica på salongen och när jag såg henne så- ja hon glänste och klänningen hon bar- halleluja vad vacker!

Vi åkte bort till Öresundsbron, utsiktsplatsen där vi hade varit några månader innan och gjort provfotograferingen. Det blåste något fruktansvärt och regn på det gjorde att vi kortade ner fotograferingen och tog det allra viktigaste bilderna. Det blev så fina bilder och inte ser man att det var ett riktigt oväder men kan berätta att ett och annat flög iväg som vi struntade att springa efter :)


Prästen i kyrkan var helt underbar- henne ska jag paxa till den dagen jag själv gifter mig- om min sambo nu får tummen ur och friar förstås. Prästen gav mig tillåtelse att stå vart jag ville, det är väldigt ovanligt men det gav mig möjligheter att få från andra vinklar man annars inte kommer åt. När jag kommer till kyrkan pratar jag alltid med prästen och frågar alltid vart jag inte får stå och sen rättar man sig snällt efter det.

Efter vigslen var det dags att gå till festlokalen som låg mittemot. Gula skolan i Oxie. En toppen lokal. Där hade jag gärna varit gäst med :) Detta paret hade också små ovanliga saker för gästerna- istället för gästbok hade paret en gästtavla, sockervaddsmaskin och godis. Rum till barnen som det fanns pennor och papper så barnen fick ett eget rum att leka i. Vi tog familjebilder och bordsdekorationer och när paret och gästerna hade satt sig till bords var det dags för mig att åka hem.

Veronica & Heike valde paket nr 3.