villkor & Presentkort

i priset ingår allt

 

Det ingår mailkontakt, transporttid till och från vald plats. Fotograferingen, Efterarbete så som sortera ut dem bästa 20 bilderna, redigera dem lätt med att ändra/lägga till ljus, kontraster, skuggor, högdagar, beskärning. Gör back-up på bilderna så att ni kan få tillbaka dem ifall ni skulle förlora era egna bilder och en personlig webbgalleria för er att välja ut era bilder ifrån.

faktura

All betalning sker mot faktura, Priserna är inklusive moms.

Ni har 30 dagar på er att betala fakturan och bilderna levereras först när fakturan är betald.

Jag använder mig av frilans finans och fakturan kommer på er mail.

 

Bilderna finns uppe 2 veckor så att det finns gott om tid för er att ladda ner bilderna. Bilderna försvinner automatiskt sen. Missar man att ladda ner bilderna tillkommer en service avgift på 200 kr för att få upp sitt album igen.

urval

Vid Gravid, Nyfödd & Barn ingår 20 bilder i urvalet. Vid smash the cake är det 20- 30 bilder och vid bröllop ingår alla bra bilder! 

Jag väljer noggrant ut dem bästa bilderna ur fotograferingen. Det är jag som bestämmer vilka bilder som ska vara med i urvalet, hur bilden ska beskäras, redigeras, färger, oskärpa, kornighet mm i bilderna.

Saknar du någon bild än dem som finns i urvalet så har bilden inte blivit tillräckligt bra för att jag ska ta med den i urvalet. Jag tar många olika bilder men ibland händer det att ljuset inte kommit rätt, någon blundar/blinkar eller annat som jag inte kan fixa genom redigeringen. – För mig är det viktigt att jag ger er bra bilder som jag kan stå för!

redigering

Jag redigerar alla bilder genom att ljusa upp/ner, öka /minska skuggor, kontrast, vitbalans, högdagar, svärta mm.

Jag redigerar bort smuts och snor i ansiktet då det syns så tydligt men kläder som sitter fel ( tex skjortan har åkt upp ur byxorna) redigerar jag inte. Det är föräldrarnas ansvar att se till att kläderna och håret ligger/ sitter som ni vill. Ni får gärna avbryta i fotograferingen för att rätta till hår/kläder/saliv eller annat hos er eller barnen. Jag brukar hjälpa till att fixa så kläder sitter rätt eller att håret ser bra ut men det är föräldrarnas ansvar och vill man att jag ska redigera bort detta tillkommer en kostnad för det då det kräver en mer avancerad retusch.

betalning & leverans
  • Bilderna levereras inom 7 dagar.
  • Alla bilderna levereras genom nedladdning och en dator krävs för att ni ska kunna ladda ner bilderna.
  • När ni har laddat ner era bilder tas dem bort från bildgallerian.
  • Skulle era bilder försvinna från er dator kan ni få tillbaka dessa bilder kostnadsfritt upp till 2 år.
  • Ni har 2 veckor på er att ladda ner era bilder från online gallerian och kan göra detta från flera enheter. Tex mammas dator, pappas jobbdator, mormor ville också ha bilderna.
  • Bilderna får inte säljas vidare.
  • Ni får bilderna både i högupplösta men också i lågupplösta.
  • Vill man köpa bilderna på ett usb kostar det 200 kr.
av & ombkoning

Man kan avboka sin tid 48 timmar innan sin ankomst. Avbokar man sin tid inom 48h innan skickas en faktura på hela beloppet ( 2000 kr).

Att bli sjuk eller få förhinder -Kontakta mig så bokar vi en annan dag för fotograferingen – kostnadsfritt.

Har man bokat en utomhusfotografering och det regnar eller blåser för kraftigt bokar vi en ny dag och hoppas på bättre väder då ☺

Genom att boka mig för fotografering godkänner ni ovanstående villkor.

 
presentkort

Presentkort inkl kuvert finns att köpa.
 Dem laddas på med en valfri summa och skickas hem till  er. De är giltiga från det att dem köps till 1 år framåt.

Byttes inte mot kontanter. Vill du köpa ett presentkort maila till mig på anderssondiana@icloud.com